reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
m&m's - dobry początek:tak:, będę natrętna i sprawdzała jakie robisz postępy:-) :-p:-):-p

świetnie, przyda mi się wiesz, "dodatkowa motywacja" :-):-):-):-)

A jeszcze, zmierzyłam poziom cukru glukometrem 1h po obiedzie (pierogi ruskie ze śmietaną- zjadłam 5szt) i miałam 166 (moja mama jest cukrzykiem a ja w pierwszej ciąży musiałam być na diecie - cukrzyca ciążowa), obawiam się, że może dlatego nie tracę na wadze i często jestem senna???:-:)-:)-(

koniecznie sprawdź co i jak, mam nadzieję że wszytsko będzie ok.

bohaciefko - kurcze - to nie dobrze z tym poziomem cukru :-( Lekarz Ci się kłania

ja też sie obawiam cukrzycy...ale narażona jestem na nia dopiero w średnim wieku (tak po 45 roku zycia) - były już 3 przypadki w rodzinie Taty (dziadek, i 2 siostry taty)

m&m's, aga km - pójdę do lekarza we wtorek, z MaŁgosią na szczepienie a z Gabą na ekg (bo skarży się na bóle z lewej strony pod sutkiem), ech... zawsze coś.

dobrej nocki przespanej choć w 75%. Buziole

ja też powoli szykuje się do spania.. chociaż piszę "POWOLI" - bo Jagoda rozbawiona jakby conajmniej południe było.. ehhh

Dobranoc Moniko i bohaciefko :happy:

zmartwiłaś mnie bohaciefko tym bólem Gabrysi..
Ja mialam podobne dolegliwości w wieku 7-8 lat - na szczęście to bylo chwilowe i badania niczego nie wykazały - tego samego i Wam życzę:tak::happy:
Daj znać jak juz będziecie we trzy po wizytach lekarskich!!!

ja też już mówię DOBRANOC!!!

do rana Kochane...

a korzystając z okazji już składam dzisiejsze zyczenia dla naszego Zofika i AgI - Wszystkiego najlepszego Kochane z okazji ukończenia pół roczku!!! (Życzenia obejmują też Tatę) - dużo uśmiechu i radosnych chwil z pokonywania kolejnych umiejętności, bezbolesnego ząbkowania, szybkiego raczkowania i długaśnych dystansów basenowych :tak::-D:-D:-D

a tu taki zabawny torcik:
312fjuw.jpg

reklama
Nikt by mnie nie zmusił do ogladania tego programu:-D:-D

a Nergal na widowni?:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

Aga ja dziś mam gina, zakupy świąteczne (dziś w Liedlu zaczyna się tydzień Spa i Wellnes- może skorzystam, ale mnie to nic nie pomoże:zawstydzona/y:) a najważniejsze, to się odrudzam, mam dość moich ciemnych, bordo włosow, mnie się marzą prawdziwe, moje, jasne jak strój Mikołaja- ide do fryzjera:tak:;-);-);-) a i nie wiem, czy u rodzciów na noc nie zostane, więc pewnie będe jutro... trzymajcie się dziewojki!

Zofik raz jeszcze sto lat!

Do góry