reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Zaczne od spóźnionyxh życzeń dla Majeczkji i Miłoszka no i oczywiście Ankzoc wszystkiego najlepszego!!!
A teraz aktualne życzonka dla Zofika i Agi wszystkiego naj naj z okazaji pół roczku samych dobrych rzeczy:-)
Dziewczyny próbowałam was nadrobić ale jeszcze kilka stron mi zoistało dlatego nie będę odpsiywac wszystkim po kolei mam dziś dużo pracy postaram się wpadać jak najczęściej w weekend byłam w szkole dlatego teraz mam mnóstwo do nadrobienia

reklama
hejka Kobity...ale mnie ominęło znów...:eek:
ale spoko, nadrobiłam już te trzysta milionó stron , które naklepałyście i kompletnie zapomniałam co miałam napisać....

najważniejsze Ty życzenia dla naszych półroczniaków
ekhm...
MAJECZKO, MIŁOSZKU i ZOSIU
życzę Wam szkrabiki kochane byście nadal były takie słodkie jakie jesteście, byście robiły postepy ku uciesze waszych mamus, byście pospać im dały w nocy no bo przecież już jesteście taaacy duzi :-D
i najważniejsze, by uśmiech nie schodził Wam z pysiaczków.
Dużo buziaków od cioci Confi i Damianka :tak::tak::tak:

a ten torcik jest dla Was wszystkich...

16aw8bs.jpg

osobne życzenia dla Ankzoc z okazji urodzin...

Życzę Ci pogody ducha
- abyś godziła się z tym czego nie możesz zmienić,
I odwagi
- abyś zmienia to co zmienić możesz.
I szczęścia
- aby Ci się jedno z drugim nie popier**** :-D:-D:-D
2wnmj5k.jpg

na razie musze uciekać do Damiana bo marudzi...potem jeszcze coś napiszę...
w DDTVN jest reportaż o kobiecie która przez brak opieki położnych urodziła na podłogę :eek::eek::eek:
kur*** co się dzieje w tych szpitalach...koszmar :eek::eek::eek:

Helloo :-)

melduje sie totalnie niewyspana - Jagoda odpuściła nam dopiero ok. 2:00 (ja nie wiem jak moj M miał siłę wstać na 7:00 do pracy)

dzisiaj mam ostry dzionek - wlaśnie siedze w przypisach prawnych, pozniej cos porobie na autocadzie...
A powiem Wam, że nie mam jakos do tego serca... Rozmowa już jutro..
W ogóle od jutra rozpocznie się grudzień, co tez mnie z lekka dołuje... Czas za szybko leci!!!

mimo wszystko postaram sie być z Wami w ramach relaksu:tak:;-);-);-) miłego dzionka!!!

Zofiku i Aguś - raz jeszcze wszystkiego najlepszego!!!

Dzień dobry Majóweczki!

*Aga* ucałuj Zofika od cioci mamstud i Gaby! :-)

Wczoraj nawet się nie pożegnałam, poszłam do Gaby i już z nią zasnęłam... Jesteśmy po kolejnym zastrzyku, mała śpi. Słonko świeci, a my kolejny dzień w domku.

tsarina gdyby Nergal prowadził programy w TVP to bym nawet "Mam talent" oglądała :-)

Hejka:-)

Wszystkiego Dobrego dla Zosi:-):-)

A moja padla o 12 a na dodatek miala dwie nocne pobudki,jak nigdy. Takze ja tez niewyspana. Milego dzionka zycze,troszke mam dzisiaj zalatwiania w urzedach,brrr...

Hejo, my też dziś w nocy nie ciekawie. :dry:
Ale udało mi się wcześniej wstać. :dry:

Sto lat dla Zofika!!!

Ja chyba lecę po bułki. Nie chce mi się bo zimno, ale mam ochotę na świeże chrupiące bułeczki. A Przy okazji wezmę sobie jakiegoś croissont'a do kawy.:tak::tak::tak::-p:-p:-p Może komuś jeszcze kupić? :-):-):-)

Wracam niedługo.:-)

Hej dziewczyny na poczatku:-)

Wszystkiego co najlepsze dla Zosi z okazji ukonczenia 6m-cy:-):-):-)

Ja tez dolaczam dzisiaj do niewyspanych mam:tak: Krzysio jak nigdy nie spal dzis w nocy od 23-ej do 2-ej.:wściekła/y:Nie zeby plakal tylko stekal bo nie mogl zasnac.i wstal o 6-ej rano:szok: no ale teraz spi zobaczymy jak dlugo.To ze on sie budzi co 2h na cyca to sie juz przyzwyczailam ale zeby nie spac pare godz.w nocy co to to nie:no:
Czytalam ze poruszalyscie temat fajeczek ja tez kiedys palilam nalogowo razem z M :tak:ja z przerwami na ciaze i karmienie ale taraz od 4 lat nie pale i nie mam zamiaru wracac do tego wstretnego nalogu:tak:.Byly tylko same minusy palenia:szkoda zdrowia,szkoda kasy,smrod w domu,z geby jedzie,w ogole :-pwszystko jedzie wlosy,ciuchy nie jak sobie przypomne no masakra jakas:wściekła/y:
mamstud to normalne,ze Gabrysia nie ma apetytu przy chorobie i nawet jej nie zmuszaj dawaj tylko cyca i jeszcze raz cyca ty si dobrze odrzywiaj i duzo pij.Jeszcze sie nabuchasz fajek w swoim zyciu:tak::-D
A ja sie ciesze,ze jutro zaczyna sie grudzien nie lubie cos listopada chociaz pogoda laskawa:-)
ktoras z dziewczyn pytala kto karmi jeszcze cyckiem otoz ja karmie i mam zamiar robic to przynajmniej rok,bo Krzysio ma skaze a nie ma nic lepszego niz nasze mleczko przy alergii,nie mam zamiaru karmic mieszankami mlekozastepczymi i jeszcze bulic za to kase jak man swoje mleczko najlepsiejsze na swiecie i za darmoche:tak::-D:tak:

reklama
florencjo - święta racja z tym mleczkim:tak::tak::tak:...
Ja to już trzęsę portami jak to bedzie z Jagódką, jak uda mi się jutro chwycić to stanowisko...
Ona tylko cycek - butelka jest beee, a niekapek służy do zabawy, i poprzez wspolna zabawe może wypije cosik... ehhh:confused2::confused2::confused2:
ja lubie grudzien...ale jakoś tak szybko przyjdzie w tym roku... Dlaczego sierpień nie trwa do dzisiejszego dnia, coo?? Ciepło, fajnie, ja na macierzyńskim;-):tak::-D

Do góry