reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Owco, JoIa i Iwee mówiły o pierwszym zamkniętym, który powstał za czasów ciąży .Większosc czasu spędzamy na otwarty żeby nie zaniedbać mamuś które nie mają dostepu do naszego zamknietego.

reklama
Dzieki za wyjasnienie dziewczyny nie mialam pojecia ze sa jakies 2 watki zamkniete nie bardzo dotyczylo to mnie jak pewnie kiedys o tym pisalyscie wiec nie utkwilo mi to w pamieci.

Witam, się.
Miałam wczoraj doła, więc mnie nie było. Potem Maja nie spała od 23 do 2 bo stwierdzila że to najlepsza pora na zabawę i wygłupy. Dziś rano musiałam się zdrapywać z łóżka. wrr:growl::growl:

Ale mamy piękny dzionek, słoneczko takie świeci że hej. HEJ.:-):-)

Po pierwsze:
Jolu, zajżyj na "inny" wątek bo tam mam do ciebie pytanie.:tak::tak:

po drugie,
Moniqsan, no ty to chyba z choinki się urawałaś, twój mąż pilotem, a ty szukasz jakichś połączeń lotniczych??!! Proszę męża przywołać do porządku, i niech tak "przypadkiem" zahaczy o londyn. hi hi hi :-D:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:

Confi, Owca, sto lat dla Damisia i Wiktorka!!!!​

hmmm
no to, no to ...
sama nie wiem :sorry:...
może jednak lato :sorry:...
w końcu taka pogoda nie sprzyja spacerkom, wypadom w miasto itp.
Ale i tak czuję się zaroszona :-p
Wolałabym jednak skorzystać z tanich linii, a różnicę wydać na wasze wspaniałe angielskie niedostępne u nas produkty :laugh2:
Kumpel lata w wizzie więc popytam co i jak.
Faaaajnie by było
No ... dla mnie fajnie ...

Wszystko przez te Twoje uczty. sama tego chciałaś :-p:-D

A teraz to poważnie uciekam.

No tylko nie wiem czy w końcu mam gasić to światło czy nie :sorry:

No to jestesmy umowinoe na lato......my bedziemy miec wiekszy domek a Ty wtedy spokojnie bedziesz mogla zostac u nas ......
Tylko bilety lepiej juz kupic wczesniej bo duzo tansze...:tak:

Witam witam widze że gwiazdeczki znowu sobie nocne posiedzenie zrobiły

Jolu przykro mi że coś do was się przyplatało jeżeli chodzi o rota to trzeba na niego robić inny posiew mam nadzieje że zrobiłaś na kilka rodzajów chorób taki full opcja

m@dziu.....no juz nie wiem pod katem jakich wirusow czy bakteri jest to badanie...ale bylo prawie wszystko pozakreslane na skierowaniu....

Dziendoberek:-)

Jolu,naprawde smutno sie czyta jak te Twoje malenstwa sie mecza z tymi wymiotami,oby jak najpredzej wykryli to cholerstwo i zadzialali. Podziwiam Cie za Twoje opanowanie i ze dajesz rade sama podwojnie,szacuneczek:tak:
Nie dam rady teraz wszystkiego nadrobic bo mloda tak zrzedzi ze oszaleje:-( Milego dznia zycze:-)

Roxy..oj dziekuje ci kochana.....no mam nadzieje ze to szybko jakos minie.....:tak:

Jolu bardzo wspolczuje takiej sytacji z dziewczynkami zycze aby wszystko szybko sie skonczylo i cala sytacja sie wyjasnila, moze to jakies przejsciowe problemiki i wkrotce bedzie juz dobrze. Choc musze przyznac ze bardzo martwiace, czy jakies jeszcze objawy zaopserwowalas u dziewczynek czy tylko te wymioty. Moze jakas biegunke, spadek apetytu, bole brzuszka,stolce obfite, półpłynne stolce z dużą zawartością śluzu, tłuszczów???

A teraz apel do mamus ktore maja wstep na watek zamkniety..... mysle ze wiecie o co mi chodzi...... dziwnie sie to czyta jak nie ma sie pojecia o co chodzi ...... DZIEKUJE BARDZO :-)

Owco.....inne objawy to to ze one robia te zielone kupki od jakiegos miesiaca....myslalam ze to po glutenie ale niestety gluten odstawilam a tu zadnych zmian....zreszta lekarz powiedzial zebym kontynuowala ekspozycje....
No i czasami jest troszke sluzu w tych kupkach.....a z apetytem jest tak sobie....gorzej z piciem bo pic nie chca wogole...:shocked2:

A jesli chodzi o to ze napisalysmy z Iwee o zamknietym to rzeczywiscie chodzilo o tamto pierwsze ......tam jest taka atmosfera dziwna ....jezeli urazilysmy Cie to soory.....
Ale tak jak dziewczyny pisza wszystkie jestesmy tu i jak widac watki nadal tetnia zyciem....:tak:

Barmanko....powodzonka w pracy i pokaz ze jestes niezastapiona....:tak::tak::tak:

Aga.k.m....ja mieszkam przy glowniej ulicy i wlasnie wierca w szosie bo znow jakas awaria.....:shocked2:..az dom sie trzesie....
No ale tak jak pisalam w czerwcu zmienimy mieszkanie gdzies gdzie jest ciszej i z ogrodem....

A jesli chodzi o to ze napisalysmy z Iwee o zamknietym to rzeczywiscie chodzilo o tamto pierwsze ......tam jest taka atmosfera dziwna ....jezeli urazilysmy Cie to soory.....
Ale tak jak dziewczyny pisza wszystkie jestesmy tu i jak widac watki nadal tetnia zyciem....:tak:

Jolu w zadnym wypadku nie masz za co przepraszac, zreszta jak kazda z Was ja sie na nic nie obrazilam, oczywiscie wiemy wszystkie ze macie watek zamkniety co mnie cieszy ze Wam sie udalo, bo jak czytalam ile problemow miala nie jedna z Was ze cos nie tak napisala, chodzilo mi raczej ze co na watku zamknietym niech pozostanie tam "zamkniete" :-) Ja nie mma zamiaru mieszac sie co tam sie dzieje kto tam pisze bo sprawa mnie nie dotyczy mi tu dobrze z Wami na ogolnym :-)

Damianku, duzo usmiechu, słonka nad Tobą, zdrówka i zebys zawsze był taki szczesliwy i kochany jak przez ostatnie pól roku........i fajnej tesciowej:-D
Confi....wytrwalosci, cierpliwosci i miłosci od 2 najcudowniejszych facetow w Twoim zyciu....i fajnej synowej :-D

Wiktorku, duzo buziaków, niech pochylaja sie nad Toba tylko usmiechniete buzie, zdrówka i duuuuuzo Miłosci
Owco....radosci z polrocznego Szczescia, siły na kolejne 17,5 roku i duuuuzo buziaków

Dzień dobry majóweczki

Przede wszystkim

Wszystkiego najlepszego dla Damianka i Wiktorka. Chłopcy rosnijcie zdrowi i szczęśliwi.

Któraś z mam pytała o objawy po szczepieniu przeciw WZW B. No więc mój mały od nocy goraczka i to dość wysoka.A ja sie jeszcze naczytałam o objawach poszczepiennych i powikłaniach i całą nockę nie spałam. Zresztą mały też tylko po kilkanaście minut kimał i co chwilę się budził.
Tikanis a jak Kubuś?
I jeszcze mnie coś bierze chyba bo gardło mnie boli.

Hej majówki ;-)

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Damianka i Wiktorka ;-)
jakoś ostatnio nie mam czasu, żeby cokolwiek napisać, a co gorsze nie mam weny :sorry:
Moje dziecko zajmuje mi cały czas, ciągle musi widzieć mamusie, bo inaczej jest krzyk. Poza tym jestem wykończona, pobudki w nocy mam co godzinę, czasami zdarzy się co 2 :baffled: ale dzisiaj Zuzka przeszła samą siebie, od godz 3:30 do 4 obudziła się 3 razy !! czyli co ok. 10 minut :wściekła/y:
Odwiedziła nas dzisiaj prababcia Zuzi czyli moja babcia, Zuzka na początku się bała, ale później już się tylko śmiała :-) Teraz czekamy na tatusia, zjemy obiadek i chyba wyruszymy na spacerek :tak:

m@dz1@ moja "teściowa" opowiadała kiedyś, bo pracuje w szpitalu, że przywieźli do nich dziecko całe sine, chudziutkie, umierało.. :eek: a matka powiedziała, że je przywiozła dopiero teraz bo zaczęło jej na rękach mdleć, dziecko nie miało nawet siły, żeby płakać.. niestety w ten sam dzień umarło.. nie wiem jak tak można :no:

aga_k_m no to sobie trochę pospałyście, zazdroszczę :tak: Jagódka kochana daje się mamusi wyspać widzę ;-) a hałasów współczuję :-p

m&m's ehh słoneczko.. dawno go nie widziałam :-( w taką pogodę jaka jest u nas nawet nie chce się dupy ruszyć, żeby gdziekolwiek wyjść, dołująca pogoda :baffled:

Jola moja Zuzka też czasami tak chluśnie.. ale lekarz oczywiście mówi, że to nic poważnego,tym bardziej, że mała ciągle jeszcze ulewa, ale na żadne badania nie wysłał.. :confused2:

reklama
Prawie bym zapomniała...
Spóźnione ale szczere życzenia dla Izy Mirki no i dla Ciebie Tsarina z okazji imienin :tak:;-)

Do góry