reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzena80 kredyt jest na rodzicow, mieszkanko dopoki nie zostanie splacone jest oczywiscie wlasnoscia banku a jak juz gi splacimy to my jestesmy z mezem wklscicelami tak nam tlumaczyla pani w banku. Ja tez sie wogle na tym nie znam :-)

reklama
owca121- kurcze przykro mi, że nie dostaliscie tego kredytu no i brawo dla twoich rodziców, to bardzo miły gest z ich strony!

agakm- kochan wiesz co moje dziecko, od jakiegos czasu zaczelo sobie sciagac kapturek i je bez i tak cos czuje ze chyba powroca spowrotem do łask :-D

mamstud- mysle ze jak juz pojde do pracy to sie przyzwyczaje i bedzie mi lzej:happy:
biedan Gabunia, mam nadzieję, że Żadne choróbsko jej sie nie rozwinie. Wow extra fota

barmanka79- o kurcze kochana, bierz meza za chabety i do lekarza bo moze nic powanego z zewnatrz nie widac a w sordku moze cos sie dziac. Przytulam cię :happy:

slonkoonline- ale apetyczny torcik, ja tez taki poprosze dla mai 29 listopada i od razu dla mnie bo mam urodzinki w tym dniu! Kurcze starsznie mi przykro z powodu szwagierki, az mi łzy stanłey w oczach, teraz jakoś przezywam to strasznie.......

Ja na razie zmykam kobitki ide dac malemu obiadek dzis pierwszy raz dostanie zupke z rybka ciekawa jestem jak mu to bedzie smakowac, pozniej spacerek wiec pewnie pojawie sie poznym popoludniem :-)

słonko odezwij się do szwagierki, spotkaj się z nią bez Julki, ja to przechodziłam z moją kuzynką... straciła dziecko, jak jeszcze w ciąży byłam, potem widziałam jak jej przykro było, jak patrzyła na Izę. Tydzień temu miała mieć termin. Nie ważne, że Ty masz dziecko a ona straciła, wsparcie jest bardzo ważne, a to są szczegóły. Niech najpierw ochłonie, potem już wszystko będzie dobrze...

Witajcie

Wooow,co sie tutaj wczoraj dzialo,takie akcje tez tu odchodza ,no niezle:-D Ale jezeli moge wyrazic swoje zdanie to mailyscie sporo racji:tak:

Wogole to macie takie wene ze hoho,ciezko za wami nadazyc ale sie postaram:-)
Wszystkiego dobrego dla Krzysia i jego siostrzyczki Ani

Gratuluje zeboli:-) Majeczce i jezeli dobrze pamietam Iza ma ich 6,moglaby reszte bezzebnych majowych dzieci obdarowac:-);-)

Mamstud,super fotka a jakie dluugie wlosy,i ten kolor,zawsze chcialam taki miec ale nigdy sie nie udalo:tak: aaa i jeszce szacun,taka strata wagi,gratuluje i zycze udanych zakupow:-)
Mamamatysia,zdrowka dla Filipka zycze,apropo szpiega to ciekawosc to pierwszy stopien do piekla:sorry:
Barmanko,ach Ci mezczyzni,jak duze dzieci na sile trzeba wytargac do lekarza,no bo przeciez musi isc:-(
Ankzoc,Anateczko,glowa do gory,dacie rade w pracy:-):tak:Taka jest niestety kolej rzeczy ale jak to sie mowi nie ma tego zlego... Dzieciaczki na pewno zostana w dobrych rekach:tak:
Marzena,a jak tam bylo w pracy?Jezeli moge zapytac to gdzie pracujesz? i jeszcz chcialam dodac ze Nadis tez bezzebna,takze nie jestes sama:-D
Slonkoonline,przykre to co spotkalo Twoja szwagierke:-(oby szybko doszla do siebie,ale to niezwykle trudne:-(

Dziewczyny nie nadazam naprawde,mam nadzieje ze choc troszke nadrobilam:-) milego dzionka dziec sie obudzil:szok:

hej
dzieki za info o tych swiatecznych strojach mam tylko pytanko jak wypadaj stroje next?bo boja mala jest raczekj drobna -chudzinka ale dluga.........wiec waham sie miedzy 74 a 68 z tym ze ona glownie nosi 68 ale to zalezy od firmy.
Dzieki za pomoc z gory

reklama
Do góry