reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

tsarina któregoś roku w drodze na Metalmanię do Katowic wypiłam 19 piw :-) Wcześniej nie miałam śmiałości :-)

raz, żeś metal, to Ci się wpieprz należy, bo tylko ja i AgA coś ciężej przygrywałyśmy... eh, te wspominki o chłopaku Dody, i Ty milczysz... ja aż takiego wyniku nie miałam, 19 piw... respekcik, ja dwa lata temu na własne urodziny 16 wypiłam od 11-tej do 20-tej, ale 16-tego nie pamiętam:zawstydzona/y: teraz raptem do 6 dobijam...

reklama
Witam w ten pochmurny deszczowy dzień! Nadrabiam wiec będę tak przeskakiwać z tematem, Małgośka śpi więc do dzieła:-) Ale naklepałyscie kobietki, kubas kawy, coś na przegryzienie i jazda z tym koksem:-p:-p.

Witam wszystkie forumowiczki i b.dziekujemy z Krzysiem za zyczenia.:-):-):-)
Musze sie pochwalic,ze u nas dzisiaj podwojne swieto,bo Ania konczy 3latka(jutro wstawie fotki mam nadzieje ze bedzie sie czym pochwalic):tak::tak::tak:
ankzoc wyobrazam sobie jak ciezko ci sie rozstac z coreczka no ale jak mus to mus ja na szczescie nie musze zostawiac mojego "cycka",tez bym to mocno przezywala ale mysle,ze z czasem bedzie dobrze,acha i gratulujemy pojawiajacego sie zebolka:tak::tak::tak:
m@dz1@ u nas tez ciemiaczka jest calkiem spore ale uwazam,ze nie ma czym sie martwic do 1,5roczku jest czas aby sie zaroslo:tak::tak::tak::tak:
barmanko ja nie stawalam w obronie imagination tylko jak czytalam to wszystko to poczulam taki niesmak z calej tej sytuacji i tyle;-);-);-)
Jesli chodzi o raczkowanie to ja tez nie widze aby Krzysio sie garnol za bardzo a na nogach chetnie stoi.:tak:Zreszta rzadne z moich dzieci nie raczkowalo:tak:
Ja tez karmie piersia,a Krzysio ma AZS i jakos nie chudne dlaczego a tak bym chciala wazyc 60kg chcialabym karmic jak najdluzej i mysle ze mi sie to uda bo kazde dziecko karmilam b.dlugo:tak:

dziekuję za miłe słowa wsparcia, wiem trochę panikuje........ no ale w końcu po ta was mam żeby się pozalić ;-)

m@dzi@- u mnie ciemiaczko jest chyba cały czas takie samo! Ale nie martw się jak bedę na szczepieniu z małą to sie dowiem wszytskiego i napiszę ci. Moj bratanek miał z tym problem bo nie zrastało mu się doatał zwiekszona dawke wit d i po problemie teraz ma juz 6 lat i rozwija się prawidłowo

florencja- no to najleposze życzonka dla mojej małej iminniczki z okazji urodzinek

reklama
jagodko duzo zdrowka i przespanych nocek dla mamusi ;-):-D

marzena- powodzonka w pracy;-)

marzena80,jola,slonkoonline,aneteczka,boheciafka,mamamatysia,krystyna30
- dziewczyny dziekuje wam z calegos erca ale dzis mialam koszmarna nocek jak nigdy,, maly o 23 sie obudzil i pozniej do 3 prawie nie spal ... moze bylo w tym snu z godzine,, od 3 dyzur przejal maz bo maly nie chcial wogole spac.. :/// zasnal dopiero o 7.15 ale to juz uspila go mama bo my z mezem do pracy musielismy isc i oboje ledwo co zyjemy, nie wiem co sie stalo.. czemu nie chcial spac prawie cala nocke..:////:-:)szok::crazy::eek:

Moja za to dzisiejszej nocy spać nie chciała i wkurzała się na lulanie i odkłdanie do łózeczka, cycuś też be, butla mniam i zapał do zabawy. Mąż markotny w pracy siedzi, niewyspany wiec mu ja na to niech z córka pogada;-). Skok rozwojowy, za mało słońca? W końcu to pierwsz jesień naszych maluchów, przyzwyczajone do słońca i ciepła a tu szaruga jesienna:-(.

Do góry