reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Pięknie Pieknie z tym piciem na forum ja tu chyba jedyna taka abstynentka od paniejskiego kiedy to wyladowałam nieprzytomna w łóżku a na drugi dzień dokładnie dzień przed ślubem heftowałam dalej niż widziałam nie byłam w stanie podnieść się i ledwo wstałam na spowiedź nie piję już w ogóle mam to gdzieś:-)

reklama
Teraz "po ptokach" nie będę nic mówić ale język mnie świerzbi :-).
nooo to tak jak ja ;-):sorry:

Ponieważ ważę o 12kg mniej niż przed ciążą nie mam żadnch ubrań. Tylko mam nadzieję, że słowa dotrzymam i nic, ale to nic nie kupię dzieciom... :-)

barmanko fajnie się serki je, prawda? :-).
tjaaa chciałabym wierzyć że absolutnie nic nie kupisz dzieciakom :-p:-p:-p
12kg mniej niż przed ciążą? :szok::szok: ja też tak chcę :eek: nie ma to jak przymuszona dieta, cooo? :sorry:
serki są boskie, o rybkach nie wspomnę.... ale ty też już niebawem pewnie będziesz wcinać :tak: nadal podjadasz nabiał? (kurka normalnie w nawale tych tematów rzadko wchodze na temat skazowy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)? a do kiedy chcesz karmić piersią, jakie masz plany?
dziękuje za odpowiedź w sprawie Emolium :tak: w Pl nie mam kogo "molestować" takimi pytaniami ;-)

i dopiero teraz się chwalisz, jak mam juz opinię (pomijając Panią Prezes i Jej Dzielny Zarząd) głownego chlora forum!
przez grzeczność nie zaprzeczę :-p:-p:-D:-D

tsarina któregoś roku w drodze na Metalmanię do Katowic wypiłam 19 piw :-) Wcześniej nie miałam śmiałości :-)

m@dzia oj toś pojechała na panieńskim :-)

cholercia i znowu nie złożyłam życzeń :sorry::zawstydzona/y:

Florencja, moc całusków i przytulasków dla dzieciaczka :tak::-)

madzia, ja swój panieński też "pamiętam" :sorry::cool2: hiiiiiii szkoda że nie miał kto fotek cykać... znaczy się pare mam - ale takie lajcikowe, potem nikt nie był w stanie :eek: a ja to już wogóle :-p:rofl2:

Barmanko też już podjadam nabiał ale zastanawiam się czy te zaparcia Gaby nie mają z tym czegoś wspólnego, może dziś się czegoś dowiem. Ja też rzadko tam zaglądam z braku czasu...
Andrzeja karmiłam ponad dwa lata i wiem, że to był błą - do tej pory jest moim trzecim cyckiem :-) Gabę zamierzam karmić do roku max

a mi właśnie nacykali :-) ale później skasowali żeby nie było dowodów na to wyprawiałam ze striptizerem:-D chociaż nie wiem czemu bo M wszystko wie....:-)

nie ja :-D miałam gościa który się rozbierał przede mną ha ha jak sobie przypomne normalnie masakra miałam zdjęcia jak zlizywałam mu bitą śmietane z brzucha :-D:-D

reklama
ja też podziwiam tak wam zazdroszcze że tak długo karmiłyście ja przy drugim dziecku choćbym miała zdechnąć to będe karmić przynajmniej do pół roku:-):-)

Do góry