reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
barmanko przeciez wstawiłam fotki ;-)
najpierw leżał na brzuszku, potem zaczął kombinowac i klękać nastepnie nóżka w bok i jakoś tak się wykręcił ze znalazł się w tzw siadzie płotkarskim i w sumie najdłużej zeszło mu na podciąganiu prawej nogi do przodu ale jakoś się udało ;-)
a ja myśle ze Marcelek na pewno będzie raczkował mimo tego ze teraz próbuje stawac. Damian tez próbuje ale ma na to jeszcze duuuużo czasu ;-)

dziękuję za wybaczenie mi grzechu :-D
ta kanapka jest taka pyszna...:sorry:

a ze mnie się robi druga...wiadomo kto...ale jakoś nie mogę się powstrzymać ...jak zaczne przesadzać to powiedzcie błagam :hmm:
oto Damian w roli macho, podrywacza..w tle moja przyjaciółka ;-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=uFitE5VOgOs"]YouTube- Damian czaruje laski ;P[/ame]

confi, tak widziałam foteczki:tak: był "na czworakach" a kolejna fotka to już siedziałam - i nie umiałam sobie wyobrazić co było pomiędzy ;-) (ostatnie dziecko u mnie w rodzinie było 14 lat temu :sorry:)

ech poleciałam do lodóweczki by zrobić sobie kanapelkę z łososiem i Philadephia i co? męzulek wyżarł mi serek :eek::crazy: nawet się nie przyznał łaja jeden :eek:

jutro będe kręcić likierek a'la Baleys (hmm jak to się pisze? :eek:), kupiłam sobie Finlandię i puszeczki mleczka :tak: do piątku się ładnie przegryzie - koleżanki przychodzą :tak::-)

lece dalej nadrabiać...

Ostatnia edycja:
mmatysia a co to za szpieg?
teściowa? :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

confi, dopiero teraz mi się filmik załadował (wykończy mnie kiedyś ten walnięty internet :wściekła/y::wściekła/y:), Damiś ma superowe oczka jak sie śmieje, takie węgielki mu się robią :tak::-)

mamamatysia - no właśnie...ktoż Cię szpieguje?? hmmm:eek::eek::eek:

confi - tiaaa - takiemu Damiankowi to tylko "Kocham Cie" mozna mowić:tak::-):-):-) a reakcja - bosska!!!

a ja c.d. usypiania Jagodziany....
nie wiem czy wroce - wiec...zegnam sie... do jutra Kochane :****

A ja dopiero nadrobiłam to coście nabazgroliły kiedy mnie nie było (no w końcu się wybrałam do tego supermarketu) ... Lilia dziś po kąpieli ssała cycka na przemian z gadaniem do szafki prawie 1,5 godziny. Byłam tak zła że bluzgałam pod nosem :zawstydzona/y::sorry::zawstydzona/y::sorry:

Jeśli o AA chodzi to kupiłam sobie dziś jakieś porterkowe piwko 8%, nigdy jeszcze go nie widziałam i właśnie sobie przypomniałam że chłodzi się w lodówce więc lecę doń :-)

Już jestem, już piję :-D:rofl2:
Kupiłam dziś w leclerku szczoteczkę dla dzieci jordan (ankzoc mnie namówiła), zobaczymy jutro co Lili z nią pocznie :tak:
W lecercu jest promocja na pampersy - dwie jumbo paki za 86 pln.
Dziewuszki, co Wy wlewacie dzieciom do niekapków żeby chciały pić? Mojej Lilii albo picia nie potrzeba (cycek rządzi) albo to co jej wlewam jest ble(różne soczki to są: jabłko+gruszka, winogrona+jabłko itp, mieszam z wodą, bez wody i dupencja) :oo2:

jolu Trzymam kciuki za dziewczynki, i na pewno będzie dobrze :tak: Pisz od razu jak będzie coś wiadomo. Dziewczynki są zdrowe jak rybki, rozwijają się świetnie, jakoś nie wierzę w te bakterie ... ale sprawdzić trzeba. Sama jestem za dokładną diagnostyką :tak:

barmanko chyba mężowi się na takie "randewu" wieźć nikogo nie zdarzyło, ale czasami leci z jakimiś medialnymi osobami. Np z czerwonym kapucynem (czyt. Wiśniewski ... jak on ma na imię ?), z Jolą Kwaśniewska i jej psami, z Gąsowskim i tą co z nim tańczyła w tańcu z gwiazdami i teraz mają dziecko, z Materną, hmmm, jeszcze z kimś na pewno ...

Musiałaś o tej Philadelphii ??? Ach Ty!!! A ja głupia znów zapomniałam wziąć :wściekła/y:

Confi No cóż ... muszę to powiedzieć ... zaczynasz wyskakiwać z lodówki. To znaczy ... Damiś zaczyna :-p
A tak serio, żebyś nam tu zamieszczała pod każdym postem filmik, to nikogo to nie zacznie denerwować, bo tam sytuacja była bardzo specyficzna - "cześć, nie dam rady, ale wam pokażę" Także wklejaj ile masz. Najwyżej ktoś komu się nie będzie chciało nie obejrzy. Ja zawsze. Uwielbiam Twoje dziecko. Już mi zazdrość (oczywiście pozytywna zazdrość) minęła :rolleyes2: i teraz czekam na każdą jego nową zdobytą umiejętność :tak::-)

mmatysia tak właśnie, ja też chcę wiedzieć o co chodzi???

Oho, nie ma to jak porter, niecałe pół wypite a ja już mam ciężką głowę :-):-):-)
Niestety .... zwykłe piwko już na mnie nie działa. A wlać w siebie 3 czy 4 półlitrówki nie widzi mi się :no:

malinka Ty to jesteś wierna babka. Tyle pracy, tyle obowiązków, M zabraniający posiedzeń na BB, a Ty i tak przyjdziesz, pogadasz. Mua :tak: Miałam Imagination podać Twój przykład, i jeszcze M@dzi i tikanis, dziewczyn które potrafią znaleźć mniej lub więcej czasu dla forum mimo pracy.
Tamta siedzi w domu, przyłazi tutaj i zaczyna od "wybaczcie nie dam rady ..."

tikanis
Jak już Cie wspomniałam, to od razu napiszę. Przeczytałam Twojego posta i pomyślałam - Boże ... My tutaj Cię wspieramy, pocieszamy, ale nie wiem czy do końca zdajemy sobie sprawę jak to jest z tymi Twoimi nocami. To musi być mega męczące. Jesteś niesamowita że dajesz radę. A Twój Kubuś naprawdę mógłby już dać sobie spokój z tymi pobudkami.
Jesteś bardzo dobrą mamą:tak::tak::tak:

reklama
Do góry