reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama

ooo Marczo się pojawił :tak: witam - jeszcze nie miałam przyjemności :-p

a gdzie to nasze kochane dogryzaczki się pochowały? :-D confi, aga hop hop - żeby nie było że nikt was nie woła :cool2:

Marczo się pojawił i znikł. Pewnie Aga go przegoniła:tak:!!!
No, a tamte to gdzie? Moniq pewnie dalej na zakupach...

I prąd mi włączyli, bo laptop zdążył się już też wyłączyć...

A ja wlasnie wrocilam z moim dzieciem od babci,wiecie jaki to dla mnie stres jechac z nia samochodem,ona tego nie lubi.Pokonanie 15 min z Bytomia do
Katowic to katorga ale dzisiaj bylo ok bo spala:szok:
M&m,ja juz kiedys probowalam z avatarem ale mam za duze zdjecia w kompie a zmniejszyc je to dla mnie czarna magia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Elza,ladny suwaczek i sliczny Czarus
Marzenko,co za pech z tym swiatlem troche nie w pore:sorry:

Od wczoraj byla,zostalaby jeszcze do niedzieli ale mama jutro pracuje caly dzien i dupa:-)musialam po nia jechac ale juz sie stesknilam baaardzooo:tak:
Ja wcale tak szybko nie jezdze,no moze troszke:-D ale jezdze srednicowka to jest chwilunia:-D:tak::-D
Mamamatysia,nie zazdroszcze,moze do jutra troszke przejdzie:tak:

Od wczoraj byla,zostalaby jeszcze do niedzieli ale mama jutro pracuje caly dzien i dupa:-)musialam po nia jechac ale juz sie stesknilam baaardzooo:tak:
Ja wcale tak szybko nie jezdze,no moze troszke:-D ale jezdze srednicowka to jest chwilunia:-D:tak::-D
Mamamatysia,nie zazdroszcze,moze do jutra troszke przejdzie:tak:
Mąż pojechał z moja siostra na pogotowie.Chyba paznokcie poobgryzam z nerwów:zawstydzona/y:

Mąż pojechał z moja siostra na pogotowie.Chyba paznokcie poobgryzam z nerwów:zawstydzona/y:
Oj, to się porobiło... Trzymam kciuki i daj znać...

A to może na Łagiewnikach Mama mieszka?

reklama
Do góry