reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

bohaciefka no taaaak jak się okazuje płeć męska specjalizuje się w cierpiętniczym wymuszaniu na nas wszystkiego. Boszsz gdybyś TY widziała jak mój m się snuł dzisiaj po mieszkaniu to byś padła :-D:-D:-D
taki słaby ze omal nie upadł :rofl2::rofl2::rofl2:

teraz ja umarłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie "widzę" to Confi! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Haaaa ha ha, wybacz że Ci chłopa obśmiewam. Muszę to powiedzieć ... - bieeedaczek :rofl2::rofl2::rofl2:
Weź mu przyklej na lustro taką wielką kartkę z napisem:

Wraca mąż z pracy i pyta wściekły żonę:
-dlaczego tu taki burdel, nic nie posprzątane, zdąrzyłaś przez cały dzień tylko ugotować obiad, zająć się młodym i zrobić pranie????

Haaa ha ha :laugh2::laugh2::laugh2:

hahahahaha :-D:-D:-D
mocne...
ale ,ale ..prawie się obraził jak powiedziałam ze ma sobie usmazyć mięsko bo ja bym nakarmiła śpiocha i odłozyła go do łóżeczka ( bo rzecz jasna to już było za wiele)
mówię Wam...gdyby wzrok mógł zabijać :rofl2::rofl2::rofl2:
spioch musiał poczekać...bo niemąż słabym głosem oznajmił ,ze on juz na nic siły nie ma :laugh2:

Od razu przypomina mi się mój M, ktory leży w łóżku zdrowy jak ryba i mówi "moooje gardziołko" i jęczy od czasu do czasu "oj" "oj" "oj" :-D:-D:-D Taki cyrk za przeziębienie bez gorączki, bez kaszlu ... :rofl2::rofl2::rofl2: Paranoja :-D
nie no...faceci są z Marsa po prostu :-D
ja mam teraz przedstawienie pt."stękanie i posapywanie" gdyż pan i władca śpi a ja KLIKAM i KLIKAM :-D

hej
ja z innej beczki
Moniqsan to jak wypijesz 3 kielieszki to co normalnie robisz ile czekasz do nastepnego karmienia?czy odciagasz i wylewasz?

Confi....wlasnie bylam na watku z fotkami......nozzzzzz zeszzzzzz pojechalas po Imagination...:-D:-D:-D:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D....az sie usmialam......
nie no jeszcze chyba wstawie wiecej mordek bo caly czas sie smieje...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:......no ale coz sama samiusienka PRAWDA:tak::tak::tak:

Spokojnej nocki! Zaraz uderzam w kimono. Nawet w dzień nie mozna się zdrzemnąc bo sąsiad dalej robi łazienkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i aby Małgosia mogła pospać to tylko na spacerze więc mam schodzone kilometry. pa

reklama
Confi....wlasnie bylam na watku z fotkami......nozzzzzz zeszzzzzz pojechalas po Imagination...:-D:-D:-D:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D....az sie usmialam......
nie no jeszcze chyba wstawie wiecej mordek bo caly czas sie smieje...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:......no ale coz sama samiusienka PRAWDA:tak::tak::tak:
Jolu nie pojechałam a wygłosiłam samą prawdę czyż nie? Moze i ostro ale na przypadki niereformowalne inaczej nie można...
no sama powiedz czy Ciebie to nie wkurza? ;-)
A mordki Twoich córeczek poproszę więcej ...hurtowo :-) bo tamto zdjęcie mi się tak podobało a pisałas ze masz więcej

Do góry