reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Własnie jutro minie czas moczenia wiórków w spirytusie na malibu, napisz mi ...masz jakis pomysł na te wiórki, szkoda tak je wywalic....w koncu tez procentowe?

Oddać je Mmatysia? :rofl2: Ona lubi pochłaniać wysokoprocentowe specjały :laugh2:
AgA, koniecznie jakspróbujesz to podziel się z nami opinią. Ciekawa jestem jak to smakuje :tak:
Ale to pewnie słodkie jest :sorry:

reklama
Dobra ja idę spać! Dziecko już przed chwilą płakało, ale wyrodna matka nie poszła... Wy też już idzcie spać!!! Bo Aga będzie miała za dużo do nadrabiania!!!

Kurcze......bym normalnie zapomniala sie pochwalic...ze moja Alicja ustala dzis na czworakach.......i bujala sie do przodu i tylu....:-):-):-):-)....chcilam zrobic fotke ale jak tylko wzielam aparat do lapki to ona chcila go dotknac wiec buch na brzuch.....:sorry:....no moze jutro mi sie uda.....

A tutaj foteczk moich panienek po dzisiejszym zyganku...ja pralam dywan a one siedzialy i sie ze mnie chichraly.......:-D:-D

Załączniki

• DSC02313.jpg
    DSC02313.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 48
Oddać je Mmatysia? :rofl2: Ona lubi pochłaniać wysokoprocentowe specjały :laugh2:
AgA, koniecznie jakspróbujesz to podziel się z nami opinią. Ciekawa jestem jak to smakuje :tak:
Ale to pewnie słodkie jest :sorry:

:-:)-:)-(
qrna jeszcze tydzien musi w mleku stac

ale krem kawowy ( nie pamietam kto dodał) - juz 0,5 wypite.....
M. sie smial ze powinno sie moczyc jezyk w takim kremie a nie wypijac kielonek w minute:laugh2::sorry::zawstydzona/y:

reklama
No i ja tez nie nadazam...a musze isc pranko rozwiesic ale siie obawiam ze jak wroce to bedzie ze dwie strony do czytania.....:shocked2::shocked2:...Wy szalone....;-);-)

O wlasnie maz wszedlo to go ladnie poprosze aby je rozwiesil....:-):-)

Do góry