reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenka u mnie dzisiaj mieIone.Czy w przestrzegacie piątkowego postu? Ja się przyznaje,ze nie.
Spójrz na zegarek i zobacz która godzina-14,40 a ja sie jeszcze nie ubrałam i nie umyłam.Zwariowany dzień mam dzisiaj. Tomek na baIkonowym spacerze to może ziemniaki zdąże obrac.
Przynajmniej wieczorem już będziesz znowu w koszuli nocnej, to i czasu zaoszczędzisz:tak::tak::tak:

reklama
A Karolek jak to facet, na początku to tylko cycek i cycek, a teraz jak minęło trochę czasu, rozszerzył horyzonty to już nie jest tak hop siup i trzeba się starać ;-) - obiadki, rymowanki, oglądanie każdego drzewa na spacerze:-)
tylko patrzeć jak zawoła o schabowego

czesc kobitki,

ja po 2 dniach wracam mialam zatrucie pokarmowe ale juz wszystko dobrze.myslalam ze nie moge karmic ale pszukalam troche w necie i wyszlo ze moge.

z xavkiem bylam tez u lekarza bo ma gleboki kaszel ,przejdzie mu to powiedzial.

aga k m --dzieki za diete :-)jak karmie to niemoge jeszcze zaczac,bo juz niepamietam.

reklama
A no właśnie ja tez dziekuje za dietkę. Mam zamiar spisac co można jeśc i jutro ruszyć na zakupki. PIanuje w poniedziałek zacząć. Najwyzsza pora przestac żreć jak swinia bo się obudzę jak nie wejdę w dzwi.:szok:

Do góry