reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzena , Mmatysia nie wiem czemu tak wyszło,ale już z nią pogadałam i na początku grudnia rekompensujemy sobie tę stratę. Mam nadzieje ze tym razem obejdzie się bez zgrzytów :tak:

reklama
Monisiu,-Biegnij usypiać synka.
Aneteczko-Mam nadzieje, że jednak Misia choroba nie dopadnie.

Ja tez spadam bo pewnie za dwie godzinki pewnie zaczną napływać smsy.Rodzinka lubi się prześcigać kto pierwszy z życzeniami.
Dobranoc dziewczynki.Buziole dla maluchów:-)

dobranoc wszystkim co idą spać...no tak, jak już się zebrałam do siedzenia to wszystkie uciekają:-p

a ja musze się pochwalić....zarejestrowałam się na streetcom ( ktoś podawał tę stronę ale nie pamiętam kto) no i jedzie do mnie zestaw Brise Sense & spray do testowania :-)
lubie takie gadzety

Hej! Nie nadrobię!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y: wstyd ale cóż...
tikanis - jak pierwszy dzień w pracy????

mamstud - Gaba śliczna :tak:.

AgA - no wiesz dostać pierwszy @ po porodzie i mieć wyostrzone zmysły:szok:, hormonki Cie dopadły, następnym razem będzie lepiej i może egzaminator inny się trafi;-).

Małgosia ma swój stały rytm dnia, jak pisze mmstud wiem czego się spodziewać.

Zdrówka dla wszystkich chorusków i energii łatwo odnawialnej dla ich mam.

no tak... ja na forum, a wszystkie do łóżek:-p...

My dzisiaj z Jaguśką poszalałyśmy na maxa - była tak cudownie kochana :-D:-D:-D- aż się moja mama nie mogła zadziwić i nacieszyć!!!
ok. 19:00 pojechałam do gina, a później zakupki... moje dziecko to czysta, rasowa kobietka - kocha sklepy - i jest odwrotnością Ali i Amelki Joli - zaciesza do ludzi albo robi swoje cwaniackie minki (szczegolnie do kasjerek, a co..). Dziś np. zaczęła piszczeć (niczym baba z kapeli góralskiej) na środku Carrefoura - aż się mój M zgiął w pół i zaczął smiac.. Zadziwia nas Niuńka - nie ma co:-D...

AgA - Kochana... tule Cie wirtualnie i mocno pocieszam:happy::happy::happy:.. Nastepnym razem bedzie idealnie - i zapewne zdasz..
@ się nie przejmuj - w końcu toczylaś z nim walkę juz kilka lat, to i teraz dasz radę.
A tym cudaczkiem na nosku tez się nie przejmuj - podlecz go, a nastepnie zakorektoruj niedoskonałości z nim zwiazane - buziak :****

Aneteczko - mam nadzieje, że choróbsko jednak Was ominie - wierzę w to.

barmanka- a widzisz - jak zwykle - ciepłe fluidy zdziałowują cuda:-D

confi - bidula - a mialo być tak pieknie...ale co sie odwlecze to nie uciecze... Potraktuj ta imprezke jako rozgrzewkę przed wlasciwą.. i takie jako-takie wyjscie do ludzi ;-):tak:

aga_k_m ja jestem :-p ale to juz wiesz :-p:-p:-p
coś mi się spać chce...

pokaże Wam jeszcze fotkę z tego feralnego klubu...jeszcze było w miarę wesoło ;-)

Załączniki

• Elypsa 2009 037.jpg
    Elypsa 2009 037.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 54
mamstud - super, ze chrzciny sie tak super Wam udały:-). Gaba cudownie wyglądała - taki prawdziwy wczesniej już wspomniany - cukiereczek:tak::-D.

monika - Twoji Chopcy też pieknie się prezentowali w tym ważnym i szczegolnym dniu. Nie mogę sie napatrzeć na ich oczy - istne niebo:tak::-):-):-)!!!

tikanis - ciesze się, ze dzisiejszy dzionek i związany z nim powrót do pracy był wielce udany:-) Życzę Ci aby wszystkie dni takie były... i zebys do pracy wstawiala sie zawsze wyspana:tak::-D

reklama
A to ja tak na koniec posta rzucę...;-)
Widzę kolejny klub się tworzy.. Mamy już AA teraz koło gospodyń..;-) heh :-D zdecydowanie zapisuję się do drugiego klubu :tak:
Mamstud - śliczna córa a ten kapelusik - bajerancki :happy:
Monika1979
- chłopaki fajnie wyglądają w tych gajerkach:happy::happy:
Mamamatysia - przystojny chłopczyk:happy:
Cisowianka - wszystko zależy od dzidzi..mój ma w miarę ustalone pory..aczkolwiek czasem gdy jest pora spania a on się upiera, że nie..to nie zmuszam..bawię się z nim i potem idzie spać..Harmonogram jest bardzo podobny do Joli466 z tym, że karmię piersią i w nocy też się budzi - mniej więcej co 4h..:sorry: ale znam takie dzieci, które mają rozregulowane pory spania, karmienia..najczęściej dzięki rodzicom :sorry: ale są też przypadki, gdzie mimo próśb i gróźb ;-) dzidzia ma swój harmonogram...:tak:
Nina27 - mój szkrab właśnie strasznie pochyla się do przodu :crazy: od dłuższego czasu już próbuje siedzieć, trzymam go pod paszki i bawi się zabawkami przy nóżkach..bierze je i gryzie..i nadal głowę spuszcza w dół i całe ciało wygina :eek: dopiero jak mu grzechotką jakąś macham to się podnosi ale nie na długo.. Myślicie, że to OK:confused:
Miłej nocki..

Do góry