reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

nie ja mam naszykowaną wode koło mikrofali i wsypuje mleko i gotowe a zaczynam robić jak młody zaczyna się wiercić często zdążę przed płaczem

reklama
Zobaczę - bedę próbować nie kłaść się do Szymonka, a jak się obudzi po tym karmieniu o północy, to dam mu butelkę i zobaczymy, czy będzie poprawa.
Ale my eksperymentujemy na tych dzieciaczkach:shocked2:

ja jak kamie wogle nie pale światła mój nawet oczu nie otwiera nawet jak zdąży zapłakać to się nie budzi dostaje butle i śpi dalej :tak:

Ja już dzis tyle razy mówiłam Wam dobranoc, a tu siedzę i siedzę:-D. Ale teraz to juz poczekam na karmienie ok. północy:-D.
W każdej chwili Szymonek może się obudzic. A potem przygotuję wodę do termosu i zimną osobno - tak, jak robi Marzena:tak: - bo mikrofalówkę mam za daleko od Kinderzimmer;-):-D

tak karmie na płasko a mu się nigdy prawie nie odbijało od maleńkiego a pozatym jestem przy nim a i śpi zawsze na boczku czyli po karmieniu na boczek i lulu

reklama
Do góry