reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

bohaciefka ,widze ze ty tez zawsze na wieczor sie logujesz
A tak bo w ciągu dnia dzieci absorbują moja uwagę (i to skutecznie;-)). Zwłaszcza starsza, która burzliwie zaczęła odreagowywać siostrę :(. A poza tym to wykorzystuję popołudniowy wolny czas na spędzenie go z |Gabą (chodzi do pzredszkola). Po prostu chciałabym aby jako dorosła juz kobietka pamietała co z matka w dzieciństwie robiła :). A przy okazji ćwiczę wyobraźnię;-).
A do snu Gaba zażyczyła sobie abym opowiedziała jej o śmierci Jezusa:shocked2:. Trudne tematy córcia porusza bo jak wytłumaczyć co to jest wiara.

Ostatnia edycja:
reklama
Po prostu chciałabym aby jako dorosła juz kobietka pamietała co z matka w dzieciństwie robiła :).
i ja właśnie najbardziej z tego okresu pamiętam zabawe i czytanie książek z babcią :tak::tak: mama pracowała, a my całą rodzinką mieszkaliśmy razem (choć wiadomo jak mama miała wolne czy była po pracy to też uczestniczyła w zabawach). na wsi, w starym domku, raptem dwa pokoje i kuchnia, bez łazienki... biednie ale bardzo szczęśliwie :tak::tak:

u mnie tak samo,dwojka dzieci to nie jedno trzeba poswiecac wiecej czasu,wiesz co ja juz nieraz mam dosc wszystkiego ,dzieci ,dom M wkurza itd. chcialabym miec kogos zeby mi wziol dzieci chocby na jeden dzien i sie odstresowac ale niestety nie mam bo rodzina w polsce.M mi pomaga chetnie z dziecmi zostanie .

oliver bardzo ostatnio sie zmienil wiecej glupich odzywek ,chce z nim cos zrobic to on niechce ...nieraz mi mowi ze ja juz go niechce ,nie kocham ...takie slowa slyszec to przykro

bohaciefka juz poszlas spac.

barmanka-ja tez pamietam dziecinstwo w co sie bawilam .....dzisiejsze dzieci sa inne bo one nie wiedza co maja ze soba zrobic mowie o tych starszych

martalis - a Ty skąd dokładnie jesteś? Bo teraz mieszkasz w Niemczech - tak??

ja jeszcze nie śpię - ale uspałam Jagodę - jupiiii(do kwadratu, bo głodna jestem jak ... i chyba coś przekąszę) , i nalalam sobie ciut do kieliszeczka likierku jabłkowego (zimowe jabłko pieczone - mniammmm);-):-)

barmanko - ja miałam podobne relacje z babcią i mamą - i w efekcie kocham Rodzicow, ale Babcię chyba bardziej :sorry:(inaczej...ale i mocniej - mam z nią zupełnie inną więź. Mogę z nią porozmawiać na tematy, o ktorych wstydzilam się kiedykolwiek porozmawiać z mamą).

Wiem, że i Ty masz z mamą "pod górkę" (ja w sumie z Tatą..).Miejmy nadzieję, że nie popełnimy błędów naszych Rodziców:sorry::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
haha-nie wiem...z nią nigdy nic nie wiadomo...wiec chyba położę się koło niej (z mamą pod reką całą noc potrafi przespać);-):tak::-D

Do góry