reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A z chodzeniem do monopolowego to dobry pomysł. Chociaż jak ostatnio byłam w E.Leclercu - tak to się pisze? - to pobiegłam tylko na dział z słoiczkami dla dzieci i na dział z piwem:tak::tak::tak:

no i zdążyłam na sam ostatek, ale to rano przeczytacie, Iza Mirka ma 4 ząbki! Wczoraj płakała, szlochała, marudziła, prężyła się, nie wiedziała co ma z rączkami zrobić, czy pchać do buzi, czy nimi machać, żel na zabki nie pomagał- no może tylko na chwilkę, chłodny gryzaczek też tylko na chwilkę, a efekt? Poszłyśmy spać ok.3 w nocy, ale... Dwa śliczne ząbki z samej góry... od dziś ma ksywkę "jedynkowy wampirek"- bo oczywiście ząbki już poszły w ruch... jest tylko jeden kłopot- tak jej się spodobało posiadanie tych ząbków, że nimi zgrzyta! Aż mam ciarki jak to słyszę!

dobranoc Dziewczynki! Ja spadam spać... należy mi się jak nic!:-D:-D:-D

och dział ze słoiczkami uwielbiam jak mój M mnie tam widzi to wie że szybko z niego nie wyjdę :sorry::-D
Mój Sławek jak mnie szuka w markecie to teraz też pierwsze kroki kieruje na słoiczki. Kiedyś to były ciuchy i kosmetyki, a teraz słoiczki i pieluchy:-D:-D:-D

Tsarino gratulujemy Izabeli (dobrze napisałam???)!!! U nas ani widu ani słychu...

reklama
monisqan - znam kilku imienników twego M - fajni faceci dla swoich dzieci:-). Co do życzeń to pomysłów miałam sporo az w końcu starsza córka popatrzyła na mnie z politowaniem i powiedziała abym juz przestała i dała Małgosi spokój:shocked2:.

aga km - za bonus dziękuję i chetnie przyjmuję, moze poproszę o dodatkowy pod choinkę, model rocznik 77 i do tego wodnik to ciężki charakter:szok:.

Do góry