reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mówisz, że rocznik 77 i do tego wodnik to najgorszy przpadek? Kurcze to ja to mam w domu:szok::szok::szok:! A u was jak z tym rocznikiem 77? Jakie zodiaki?

haha - no u mnie na szczeście jest '77 - koziorożec (08.01.), wiec do wodnika mu troszke jeszcze zostało (ale nie aż tak dużo). Ale ... wodnikiem jestem JA, więc w połączeniu to i tak nie wygląda łagodnie:-D:-D:-D

ale bym się z Wami czegos napiła... Ale Jagoda stęka/skrzeczy w łóżeczku (więc jeszcze karmienie mnie na dobranoc czeka), a z lżejszych alkoholi mam tylko ostatniego Żywca Marcza i.. jakieś greckie piwko w puszce (od Tesciowej):confused2:

reklama

mmatysia - a dlaczego masz teściówkę na głowię?
hiiiii to będziesz nam tu kochana serwować opowieści "z życia wzięte" :happy::happy:
T przyjeżdża do babci(swojej mamy)która mieszka z nami.
Musiałabyś się cofnąć o kilkadziesiąt stron żeby poczytać o przebojach naszych T z ostatniego tygodnia .Zwłaszcza biednej Joli się dostało.
Ale to jeszcze nic, będę ją miała cały grudzień:szok:

aga km - a ja nie mam mojego czarnego karmi, jedyne co amaretto, wishky i nalewki przez męża zrobione 2 lata temu, może zaraz po coś sięgnę;-)

nie kuś kobito:wściekła/y::-D... bo ja mam cięższych alkoholi aż za dużo (od gina, sobieskiego czerwonego, martini w lodówce, po ok. 30 butelek różnych win, kolorowych wódek, likierów i whiskaczy w barku) - gdybym miała pewność, że Jagoda uśnie to... z pewnością bym sie na cos zdecydowala...ale jak jestem sama z nią to nie ryzykuje:sorry:

wiam sie na koniec tego dnia,

takze w kolejnosci najlepsze zyczonka dla :

ADRIANKOWI
MALGOSI
AMELCE I ALICJI

bohaciefka-xavko tez sie przebudza w nocy i poplakuje,przytulam go i spi dalej przewaznie na boczku.

reklama
Do góry