reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kornasia - ponieważ Adrian najwcześniej spać idzie o 12-ej także nie wiem czy to jest dla niego za późno;-)
kupiliśmy krzesełko firmy safety 1st, zobaczymy jak będzie się sprawowało

reklama
kochane ja wpadłam tylko na chwilkę, m ma wolne więc same rozumiecie, dziś cały dzień biegania załatwiania, przed chwilą wrócilismy do domu :confused2:
ale udało nam się kupić super łóżeczko :-)

Majusia już czuje się lepiej, chociaż w nocy już nie spała tak ładnie buuu

Marzenko,Moniqsan,Moniko-Pudło:laugh2:.To ani Day Spa ani Mercedes.To po prostu jedna w całości przespana noc:sorry: .
Przyznam, że o tym też pomyślałam, ale stwierdziłam, że tego Rodzice dać Ci nie mogą i chyba chodzi o jakieś materialne sprawy. I stąd też pomyślałam o tym Mercedesie. Choć jakby się zastanowić to Rodzice mogą zabrać do siebie Fifiego i prześpisz sobie elegancko nockę:tak::tak::tak: Ale to już lepiej Marcedesa weź:-D:-D:-D:tak:;-)!!!

Ankzoc bardzo ładne łózeczko!!! A to już mojego nie chcesz??? Moje jest super-turystyczne, zajmuje jeszcze mniej miejsca po złożeniu i jest niesamowicie lekkie;-)!!!

ankzoc sliczne to lozeczko, ma takie ladne kolorki :-) super ze corci juz lepiej a nie martw sie znowu zacznie lepiej spac, czego Ci zycze :-D
Ja juz dzis szalu dostaje z ta moja maruda nie dosc ze marudzi caly dzien to jeszcze tak piszczy ze az mi glowa juz peka, nawet na spacerze dal dzis popalic co nigdy mu sie nie zdaza :eek: Nie mam pojecia czy to moga byc zeby bo teretycznie nic tam nie widze a trwa to juz kilka dni ??? :confused2:

boszzzze dziewczyny ale mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y: staram się nadrobić wątki, chociaż tak po łebkach ale za cholere skupić sie nie mogę :sorry:
mąż mnie wkurwia że mała bania :crazy::crazy::crazy:
powiem wam że lepiej zorganizowana byłam jak byłam sama w domu z kuzynką, Eda zajmowała się dzieckiem a ja robiłam wszystko inne. i normalnie WSZYSTKO miałam porobione!
a ten dziad jeden nawet szklanki do zlewu nie wstawi po wypitej kawie!! :wściekła/y::wściekła/y:
dziś wywaliłam śmieci by opróżnić kosz - jutro jak znowu taki syf za dupą będzie zostawiał to tylko fruwać wszystko będzie :wściekła/y::wściekła/y:
coś tam kleił - gdzie zostawił klej?? na ławie!! już wychodził do pracy, i ja wkurwiona się pytam co ten klej robi na ławie (zaznaczam że używał go rano), a on na to "podaj mi to schowam", odpowiedziałam "chyba o c h u j a łeś!!"

2 dni temu wrócił z Pl, do dziś w pokoju stoi walizka i klamoty które trzeba pochować:crazy:

mam dosyć samców....
.....chyba zostane lesbijką:tak::sorry::eek::cool2:

EWKA no chyba ze tak.... 12 .... to ja juz nawet spie o tej porze :-D
OWCA moze sprobuj namowic Twojego M do tego kredytu.... wiem z doswiadczenia ze lepiej zyc biedniej niz w konflikcie... gdy mieszkalismy z bratem mojego M mielismy bardzo ladny domek z ogrodem itp... ale po OSTRYCH klotniach stwierdzilismy ze jednak lepiej przeniesc sie do mniejszego... teraz jest o niebo lepiej choc bez takich wygod jak mielismy wczesniej...
JOLU tak mowilas o tym krzeselku u nas to nie robi wielkiej roznicy ile zajmuje miejsca. teraz zastanawiam sie nad kupnem takiego Polly Magic highchair- baby sketching : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop w przyszlosci bylby przydatny tez dla nastepnego dzidziusia... ale chyba jednak jest za drogi.... jednak najlepiej isc wlasnie do sklepu... i wtedy sie przekonac. ja poki co nie ogladalam na zywo...
a co do kawki czy spacerku to z mila checia... :-) napisz tylko kiedy bedziecie... :-) z mila checia Diana pozna Alicje i Amelke :-)

reklama
Dziewczyny, apropo krzesełek do karmienia. Kiedyś sobie przeglądałam różne i spodobało mi się takie (chicco)

KRZESELKO DO KARMIENIA CHICCO POLLY 2010 FRIENDS (812030430) - Aukcje internetowe Allegro

Łatwo i szybko się składa, zajmuje mało miejsca, ma wszystkie funkcje które są mi potrzebne i nawet koszyk na duperele

Jakież było moje zdziwienie gdy oglądałam dalej, a jestem wzrokowcem i szczególarą więc szybko się skapnęłam.
Identyczne krzesełko, robione przez tą samą firmę tylko pod innymi markami (porównajcie wszystkie detale, są takie same)

AVANGARDE Nowe Krzesełko do Karmienia !!! W-wa (812615445) - Aukcje internetowe Allegro

NOWOCZESNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 5 KOLOROW wys 0 (814681131) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze taniej

AVANGARDE krzesełko full opcja regul.podnóżek (800414428) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry