reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

owca...nigdy nie daj się namówić na mieszkanie u teściowej...zaprzyj się jak...koza :-D
i nie daj się. Lepiej 9 metrów spokoju niż 20 udręki.

bohaciefka
, piękna akcja, ja miałam podobną :-D
mój M zawsze się dziwił jak to , naczynia nie zmyte? Ja nie miałam czasu na prysznic?Pies nie był na dworze? Co ty robisz cały dzień pytał....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ostatnio poszłam do pracy to przywiózł mi Młodego cały zziajany i zły...jak wróciłam do domu to zastałam takie bordello ze mnie zatkało, jak spytałam czemu nic nie sprzątnął to obrzucił mnie tylko wsciekłym spojrzeniem i wycedził ze nie miał czasu o tym pomyślec nawet :-D
Pomyślałam sobie " a widzisz dziadu?" :-D:-D:-D
Satysfakcja trzyma mnie do dzisiaj
. Ciekawe jak będzie w piątek, ide do pracy na popołudnie :-)

reklama
bohaciefka
Nooo, to Twój mąż dał popis :-D Nie ma co, spisał się :laugh2:
Powiedział chociaż, że nie jest łatwo albo co?
No i dzięki za życzenia. Ty to masz wenę. Super! :-)

owca
Po prostu bym się na pomysł przenoszenia do teściowej nie zgodziła. Zapierałabym się rękoma i nogami. Skoro to już wygląda jak wygląda to po przeniesieniu się do niej może być katastrofa

Mamomatysia
A o co Ty mogłaś poprosić ??? O day spa? :laugh2:

Confi
Damiankowi na pewno zaraz przejdzie i wróci do normy. Aż się boję co on znowu wymyśli nowego. Masz jakieś za sprytne to dziecko. Stanowczo za sprytne :-p

Confi mój tez tak mówił dopoki po urodzeniu Kamilka nie stracił pracy i siedział ze mną w domu prawie 3 miesiące poznał co to znaczy bawić dziecko i nie robi mi takich wyrzutów i teraz jest nawet chętniejszy do pomocy jak chce np obiad :-)

Ach, no i Fifiku nasz słodki, wielki buziak dla Ciebie i dla rodziców. Obyś zawsze rodzicom tylko radość dawał!!! Tego życzą ciocia moniq i Lilijka

Wiecie co jak czytam o waszych M to dochodzę do wnosku, że ten mój egzemplarz z 77 nie jest taki zły. Co prawda nie wiem jak by to było jak by codziennie normalnie był w domu. Ale jak był przez ostatnie 2 tygodnie na urlopie to kąpał Natasze codziennie, wstawał do niej w nocy, przewijał ją. Jeśłi bym chciała gdzieś wyjść i zostawiła go samego z Młodą to też nie byłoby problemu. Kiedyś poszłam do kosmetyczki i jak wróciłam to dziecko spało nakarmione i przewinięte, a On kończył robić pizze. No, ale żeby nie wywołać wilka z lasu to na pewno też by nic nie przywiózł tak jak M Barmanki, bo by nie pomyślał. O moich urodzianch też mu się przypomniało jak mu wyraźnego sms-a przysłałam, że rodzice byli i kupili mi to i tamto na urodziny. No, a poza tym nie wiadomo jak by to wszystko wyglądało, jakby o 18.00 codziennie wracał do domu. A tak to się modlę, żeby już wrócił, bo bym choć z dwa dni nie musiała dziecka kąpać:tak::tak::tak::tak::tak:

Moniq a jak poszło rozszerzanie diety? Bo albo nie napisałaś albo ja za bardzo się wdrożyłam w klub...;-) No chyba, że już taka śpiąca byłam...

no i ode mnie buziol dla Filipcia.
Moniqsan drugi dla Lilijki.
Pisałam rano ogólnie do wszystkich maluchów ale powinnam jednak osobno.

reklama
no dobra dziewczynki, ja zmykam sie ubierać - pogoda u nas sie dość ładnie poprawiła, więc zmykam na miasto;-):tak::-) - znaczy się zmykamy:-D

nie szalejcie z postami (bo cos czuje, że teraz Wam się wena włączy;-):-D) - do później

Ostatnia edycja:
Do góry