reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aaaa Slonko - dziekuje za radę w sprawie tej rączki - jutro (w sumie to juz dzisiaj ) z nią powalcze. Buziak Ci za to :**********************

wiesz co - w ogole to przestal mi sie ten wozek podobac... Na wiosne dajemy go bratu M (bo tez bedzie miał dziecię majowe - i prawie moj termin):wściekła/y: , albo sprzedajemy.. A kupujemy jakąs extra spacerówkę

reklama
hej
ale piekne zdjecia slubne sie posypaly co suknia to piekniejsza!!!!
ale najpiekniejsze to panny młode!!!!!!:tak:
moze moja tez dodam jak znajde fotke:)

monika - no i super babka z Ciebie!!! I gdzie ten "wieloryb" ??? jeśli jeszcze raz uslyszę coś na ten temat to wirtualnie zdziele Cie po tylku:wściekła/y::tak::-D

no fakt - majteczki są na stałe, hehe... ale jak nam doszedl śpiworek, to nie uwierają Jagi, hehe;-):-D
To i u nas, pod kocykiem nie czuc, ale ja mam taki dyskomfort psychiczny ;-)
Juz znalazlam fotki... Wybralam takie co pokazuja sukienke. Dalam tez jedno z kawalkiem koronki, ktora mnie urzekla w niej. Poza tym Panie z salonu uszyly mi ja tak, jakby byla to moja druga skora. Idealnie! Jest tez jedno takie zdjecie w statym stylu, ktore baaaaaaaaaardzo mi sie podoba i napewno bedzie wisiec na scianie. Tylko nie wiem kiedy :-D To takie, jak siedzimy obok siebie i widac nas od "cyckow" w gore.

Co do podobania sie agus_k_m to mysle, ze u nas by mi sie bardziej podobal gdyby nie byl takim wrogiem dla Julki. Zobaczymy co bedzie ze spacerowka na lato. Jak paniusi nie przypasuje to sprzedajemy.

Moj maz tak hrapie, ze za moment rzuce w niego pierwsza lepsza rzecza spod reki, mianowicie 0,5l. kubkiem!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    81,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 2.jpg
    2.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 51
  • 3.jpg
    3.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 4.jpg
    4.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 51
  • 5.jpg
    5.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 6.jpg
    6.jpg
    86,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 7.jpg
    7.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 40
  • 8.jpg
    8.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 39
  • 9.jpg
    9.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 33
monika super! Troche jeszcze wygladasz na ciaze, ale w dwa dni po porodzie, to kazda z nas miala jeszcze taki brzuszek.
Jestem zdania co aga_k_m nie wazne jak bylo, wazne, ze to byl wasz dzien!

Czyzby mamunie poszly karmic swoje pociechy? Albo wymiotlo Was na zamkniety?
Ciezko teraz bedzie sie odnalezc, ale dobrze, ze bedzie mozna swobodnie cos napisac, czego nie mozemy pisac w obawie przed "obcymi".

reklama
Do góry