reklama
Hm... kurcze nie potrafie opisac mojego typu napuszonej sukni, zebyscie zrozumialy o co mi chodzi.
Twoja np. na Tobie mi sie baaaaaardzo podoba. Ja dla przykladu wygladalabym juz jak beza w niej :-)
Najbardziej to nie lubie tych, z takimi "gniecieniami", albo tego typu, co wygladaja jakby po obu stronach z przody podniesc do gory... Kurde wiecie o co chodzi?
Ja wiem o co chodzi... a zreszta Twoje slubne fot w sukni sa na bb?
slonkoonline
Mama Juleczki
Gdzies tam kiedys byly.... Ale nie pamietam gdzie i w jakiej sparwie je wklejalam. Moge oczywiscie pochwalic sie jeszcze raz Tylko musze wyszukac cos odp.Ja wiem o co chodzi... a zreszta Twoje slubne fot w sukni sa na bb?
monika1977
Fanka BB :)
Aga km, czy Ty nalezysz do wieczornego klubu AA?
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja nie mam pojecia.... Nie pamietam, czy go blokowalam.
Aga km, czy Ty nalezysz do wieczornego klubu AA?
moja Droga - co za pytanie?? Tosz to ja mianowałam barmankę - naszą PREZESką!!! ;-)
monika1977
Slonko dawaj,lubię oglądać zdjęcia slubne. My braliśmy ślub 8 maja tego roku -cywilny.Wyglądałam jak hipopotam. W dodatku dwie godziny przed slubem wyszłam ze szpitala.Nawet nie miałam czasu na fryzjera.
monika1977
A co popijasz? Ja chyba otworzę browca bo nie mam winka .
slonkoonline
Mama Juleczki
O kurna! Extremalnie bylo:-)Slonko dawaj,lubię oglądać zdjęcia slubne. My braliśmy ślub 8 maja tego roku -cywilny.Wyglądałam jak hipopotam. W dodatku dwie godziny przed slubem wyszłam ze szpitala.Nawet nie miałam czasu na fryzjera.
Staram sie cos wyklecic!
reklama
Slonko - boję się, że mowiac o tym marszczonym typie masz na mysli moją suknie Tylko, ze na moją kieckę trzeba brać poprawkę - ślub był już przeszło 5 lat temu - także nie śmiać sie!!!
monika- dawaj jakas fotkę...tak na dobra sprawe nawet nie wiem jak Ty wygladasz :-)
monika- dawaj jakas fotkę...tak na dobra sprawe nawet nie wiem jak Ty wygladasz :-)
Załączniki