reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan - przy tej drugiej fotce to ... normalnie przypomniał mi sie film Pearl Harbor... Cudnie wygladaliście!!!

reklama
Hm... kurcze nie potrafie opisac mojego typu napuszonej sukni, zebyscie zrozumialy o co mi chodzi.
Twoja np. na Tobie mi sie baaaaaardzo podoba. Ja dla przykladu wygladalabym juz jak beza w niej :-):tak:
Najbardziej to nie lubie tych, z takimi "gniecieniami", albo tego typu, co wygladaja jakby po obu stronach z przody podniesc do gory... Kurde wiecie o co chodzi?

Ja wiem o co chodzi... a zreszta Twoje slubne fot w sukni sa na bb?

Slonko dawaj,lubię oglądać zdjęcia slubne. My braliśmy ślub 8 maja tego roku -cywilny.Wyglądałam jak hipopotam. W dodatku dwie godziny przed slubem wyszłam ze szpitala.Nawet nie miałam czasu na fryzjera.

reklama
Slonko - boję się, że mowiac o tym marszczonym typie masz na mysli moją suknie:-p Tylko, ze na moją kieckę trzeba brać poprawkę - ślub był już przeszło 5 lat temu:szok::-D - także nie śmiać sie!!!

monika- dawaj jakas fotkę...tak na dobra sprawe nawet nie wiem jak Ty wygladasz :tak::-)

Załączniki

• IMG_5813.jpg
    IMG_5813.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5887.jpg
    IMG_5887.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 46
Do góry