reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kochane mamuski trzymajcie kciuki dzis juz nie wytrzymalam i podałam malej mleczko sztuczne, mam nadzieje, że pospi dłużej ;-), bo po wczorajszej nocy poprostu miałam dość, o godzinie 19.30 cyc o 22 juz głodna, pozniej 12, po 1 no i po 3 a nastepnie zabawa na całego do 5, normalnie wysiadam :confused2:

marzena80- nie no zdjęcia powalające :-D

Moniqsan- kurcze , ale lipa i co teraz zrobisz?

jola466- oj kurcze kochana mam nadziej, ze szybko sie zagoi :-)

reklama
marzenka - fotka po prostu rewelacja!!! Cudnie Nataszka wygląda w tym pudełku - no i jak tak patrzę na nią - to chyba "pierwsze miejsce" Wam się należy, ale spoko, spoko - My jesteśmy tylko mały kroczek za Wami;-):-D

confi - nie no, nie no... zupki, deserki - ależ się rozkręciłaś :-D:-D:-D a jak deserek robiłaś? Owocki podgotowałaś? Czy tylko jabłuszko, a potem wszystko zblenderowalaś?? Ja dopiero przymierzam się do samodzielnych potraw:zawstydzona/y: Póki co same słoiczki (no a propo słoiczków od poniedziałku podawałam Małej na obiad cos z mięskiem, wczoraj jedną małą kupę zrobila, ale dzisiaj dalej zastój... Mysle,że na ten tydzien wystarczy jej tego mieska - co Wy na to? Jak czesto podajecie mięsko swoim maluchom?)

jolu - ojjj... współczuje tego oparzenia - mam nadzieję, że nie jest ono bardzo poważne... Pewnie teściowa siłą woli Ci to naczynie "rozbiła"..

moniqsan - kurcze... a na ile przyjeżdża ta Twoja siostra cioteczna? Może rzeczywiście zadzwoń do niej "po przyjacielsku" i podpytaj o możliwośc przesunięcia tego terminu - może skusisz ją juz zakupami światecznymi, i poszukiwaniem promocji;-):-D

A co do Lili - mam nadzieje, ze czesciej bedzie sie jej zdarzało to... co nie było "powiedziane głośno" ;-) Moja spi juz godzinę. Na spacerze też spała (w chodziłyśmy ponad 2,5 godz.), wiec pewnie nocka należy do nas i ...zabawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

m&m's - dlaczego?? Przejrzyj sobie demotywarory, które wczoraj mamamatysia wrzuciła - od razu bedzie Ci lepiej (szczegolnie ten o kobietach)

a ja ... chyba dla oddania miejsca (1 miejsca pod wzgledem wagowym )- wrzucam fotki Jagódki

Załączniki

• DSC02349.JPG
    DSC02349.JPG
    59,5 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC02411.JPG
    DSC02411.JPG
    45 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC02454.JPG
    DSC02454.JPG
    47,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02517.JPG
    DSC02517.JPG
    39,5 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02523.JPG
    DSC02523.JPG
    42,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC02534.JPG
    DSC02534.JPG
    64,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC02535.JPG
    DSC02535.JPG
    55,2 KB · Wyświetleń: 33
Wiecie co mój Kamilek dzisiaj był mega marudny chyba te ząbki mu idą już na dobre do tego nic a nic nie chce jeść teraz już nawet obiadek jest bee masakra normalnie nie odpisze wam wszystkim bo jakoś dziś nie mam weny jestem zmęczona
Marzenka mój Kamilek robi identiko dupka w góre głowa do ppodłoża i jazda :-) a zdjęcie w pudełku rewelacja

m&m's - dlaczego?? Przejrzyj sobie demotywarory, które wczoraj mamamatysia wrzuciła - od razu bedzie Ci lepiej (szczegolnie ten o kobietach)

a ja ... chyba dla oddania miejsca (1 miejsca pod wzgledem wagowym )- wrzucam fotki Jagódki

Jagódka słodziutka:-D. Ups i wychodzi już z leżaczka.A jak fotelik przetestowany?Jeśli tak to pisz jak sie sprawdzo by my dalej"polujemy" a Fifi jak widzi nosidełko to się drze wniebogłosy bo już jest za małe:baffled:

a dziękuje madzia i mamamatysia za mile słowa:-):-):-)

mamamatysia - fotelik juz sprawdzony i pozytywnie zaakceptowany!!! Nie mogę zlego slowa powiedzieć na temat maxi cosi priori - świetnie nam się ten zakup udał:tak::-)

No Aga należą ci się gratulacje. :-) tak piersią wykarmić - od razu widać że porządna z ciebie matka polka. :-)

reklama
No Aga należą ci się gratulacje. :-) tak piersią wykarmić - od razu widać że porządna z ciebie matka polka. :-)

o tak:tak:;-):-D podrzućcie mi z piątke niejadków a doprowadzę je do "porządku", hehehe... No i dzięki temu sporo moich ciążowych kg przeszło na Niuńkę ;-):-p

Do góry