reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Confi mi mowila moja pediatra alergolog ze jak zaczne gotowac zupki zeby nie dodawac na poczatku selera i pietruszki,bo lubia uczulic tylko,ze moj Krzysio jest alergikiem.Zastanowilabym sie tez nad tym bananem no i z jakiego zrodla masz warzywa ja uzywam tylko z wlasnego ogrodka:tak:
Nataszka jest rozbrajajaca uwielbiam takie tluscioszki:-D
Widzialam ze rozmawialyscie na temat szczepien przeciwko grypie rozmawialam na ten temat z pediatra i ona jes przeciwniczka mowi ze zdrowa populacja nie powinna sie szczepic najwazniejsze zdrowe odzywianie,spacery nie za goraco w mieszkaniu
moniqsan moje corki 15i13lat bardzo lubia smazony ser okragly kozi lub camembert moze byc tez turek i podany na salacie koniecznie z suszonymi pomidorkami i dodatki w tej salacie wedle uznania i do tego np bagietka z maslem czosnkowym zapiekana bardzo pyszne:tak: dla doroslych dobre winko:-D dla siostry soczek:-D
Ostatnio czytalam wierszyk dla tesciowej u nas w rodzinie byl przypadek,ze mojej ciotki syn mial jakies 3lub4latka w przedszkolu na dzien babci zamiast powiedziec wierszyk wyszedl na srodek i powiedzial:"Babciu droga,babciu stara,babci z dupy leci para"wyobrazcie sobie mine babci:-D

Specjalnie dla M&m's, na poprawienie humoru;-):
To naprawdę bardzo zły pies! - Joe Monster

Tatuś do córuni:
- Co tam mieszasz, kochanie, w tym garnuszku?
- Kleik.
- Daj spróbować. Mlasku, mlasku… Hmmmm... Dziwnie smakuje…
- Bo to kleik do papieru…

- Natasza, zjedz kawałek tortu.
- Dziękuję, Jura, ale nie mam ochoty.
- Ale spróbuj!!! Naprawdę smaczny!
- Nie, dziękuję! Po osiemnastej już nic nie jem.
- Ale spróbuj!!!
- Nie, dziękuję - słodkiego nie lubię...
- Jedz kuffa ten tort!!! W środku jest pierścionek!!! Oświadczyć się chciałem....

I dla Joli

Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym. Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową. Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan denatkę?
- Tak, to moja teściowa.
- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie Domestosem podczas czyszczenia toalety.

Gdyby świat miał swój interfejs okienkowy II - Joe Monster

Nie wiem czy wiecie, ale spróbujcie sobie wyobrazić jak wygląda wielkie UFFFFFFFF

Zadzwoniłam do siostry :tak:
Powiedziałam, że głupio będzie a K przykro kiedy wróci po 2 tygodniach, a ja zabiorę Lili i pójdę sobie na zakupy na cały dzień.
Przełożyłyśmy na za tydzień :-):-):-)

UFFFF
Ale normalnie aż mi serducho mocniej bije (nie lubię takich sytuacji) :sorry2:

Agakm po prostu HA HA HA HA HA HA (spadłam z kanapy) :laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D Patrzę na zdjęcie Jagi w Maxi Cosi i myślę sobie - "eeee, wcale taka duża ta Jagódka nie jest" .... po czym czytam, że to Maxi Cosi Priori. Sorrrry, muszę pozbierać szczękę z podłogi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Specjalnie dla M&m's, na poprawienie humoru;-):
To naprawdę bardzo zły pies! - Joe Monster

Tatuś do córuni:
- Co tam mieszasz, kochanie, w tym garnuszku?
- Kleik.
- Daj spróbować. Mlasku, mlasku… Hmmmm... Dziwnie smakuje…
- Bo to kleik do papieru…

- Natasza, zjedz kawałek tortu.
- Dziękuję, Jura, ale nie mam ochoty.
- Ale spróbuj!!! Naprawdę smaczny!
- Nie, dziękuję! Po osiemnastej już nic nie jem.
- Ale spróbuj!!!
- Nie, dziękuję - słodkiego nie lubię...
- Jedz kuffa ten tort!!! W środku jest pierścionek!!! Oświadczyć się chciałem....

I dla Joli

Policjanci wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym. Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową. Policjanci postanawiają przepytać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan denatkę?
- Tak, to moja teściowa.
- Mieciu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie Domestosem podczas czyszczenia toalety.

Gdyby świat miał swój interfejs okienkowy II - Joe Monster

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzięki mamomatysia! :-):-):-)
Kawał dla Joli po prostu REWELACJA!!!!! bardzo mi się spodobał. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

chociaż ten o pierścionku też powala!!! :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry