jola466
Majowe mamy'09
m&ms fajne te krzeselka, a Twoj przyszly maz to niezly esteta
my chyba zdecysujemy sie na takie : Chicco Happy Snack Highchair - Hawaii : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Kornasiu....na to samo krzeselko sie chcialam zdecydowac dopoki go nie obejrzalam dokladnie w mothercare.....bardzo ciezko sie sklada i rozklada.....
no ale to moja opinia.....
A ja wlasnie wrocilam z pogotowia.....ech.....poparzylam sie....jak nie urok to sra...ka.....:---(
m&m's...ogladalam to krzeselko ...fajowe ..no tylko ze u mnie potrzebne byly by dwa a ono sie nie sklada.....a mam kuchnie mala wiec krzeselka sa w living room ktory tez nie jest ogromny a mozesz sobie wyobrazic ....dwa lezaczki...wielka mata....dwa krzeselka.....oj trzeba bedzie sie powaznie zastanowic o zmianie mieszkanka.....szkoda tylko ze umowe mamay do czerwca.....
Marzenko....ja wlasnie o tym pisalam ze dziewczyny na tamtym zamknietym na pewno mogly wejsc na ten nowy watek...no ale to bylo zaraz po utworzeniu a teraz to nie wiem.....
A moja tesciowa taka z siebie ofiare zrobila calej tej sytuacjio ze podobniez chodzi i mowi ze to moja wina ze ona nie je, jest jej smutno i wogole jest zalamana......ach jak ktos chce psa uderzyc to zawsze kij znajdzie.....(jak mowi moja mama).....a moi rodzice sa tak wkurzeni na nia bo ona nawypisywala ze ich nawet nie bylo stac na pampersy i mleko zeby kupic na nasz przyjazd...i dlatego on wszystko musiala......a my przeciez o nic nie prosilismy.....:---(