reklama
NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA POLROCZNIAKOW I NASZEJ MALEJ JULECZKI :-*
MADZIA ja bym nie szczepila Kamilka jezeli to o niego chodzi... ptasia grypa jest nie wiele grozniejsza od zwyklej grypy.... a najlepij niec sie wypowie M&m's o ile sie nie myle jej maz mial ptasia grype...
M&M'S suknia sliczna jest ja tez sie zdecydowalam na klasyczna suknie. a powiedz mi z jakiego materialu jest zobiona??
MONIQSAN zycze duzo energi i szybkiego powrotu meza :-) co gotujesz na powitalna kolacje?
BOHACIEFKA nie wmawiaj sobie tylko ze jestes zla mama bo zobaczylas swoj blad i probujesz go naprawic... na pewno dasz rade naprawic kontak z Gabryia i tego zycze Ci z calego serca... co do meza to wiem co myslisz sama przechodzilam kryzys ale wiem ze trzeba walczyc o swoje a na pewno sie uda... czasami trzeba zapomniec te nieprzemyslane wypowiedziane slowa, ktore tak bardzo nas ranily.
MADZIA ja bym nie szczepila Kamilka jezeli to o niego chodzi... ptasia grypa jest nie wiele grozniejsza od zwyklej grypy.... a najlepij niec sie wypowie M&m's o ile sie nie myle jej maz mial ptasia grype...
M&M'S suknia sliczna jest ja tez sie zdecydowalam na klasyczna suknie. a powiedz mi z jakiego materialu jest zobiona??
MONIQSAN zycze duzo energi i szybkiego powrotu meza :-) co gotujesz na powitalna kolacje?
BOHACIEFKA nie wmawiaj sobie tylko ze jestes zla mama bo zobaczylas swoj blad i probujesz go naprawic... na pewno dasz rade naprawic kontak z Gabryia i tego zycze Ci z calego serca... co do meza to wiem co myslisz sama przechodzilam kryzys ale wiem ze trzeba walczyc o swoje a na pewno sie uda... czasami trzeba zapomniec te nieprzemyslane wypowiedziane slowa, ktore tak bardzo nas ranily.
mamamatysia
Fanka BB :)
Właśnie nad tym się zastanawiałam. O ile się nie mylę wspomniałaś kiedyś o utulankach Turaua. Chyba muszę kupić, albo coś podobnego. Bo raczej Depeche Mode jej nie puszczę (u nas w płytotece raczej same cięższe, rockowe brzmienia)
To nie jest tak, że ona nie jest w ogóle śpiąca. Widac po niej że chciałaby się zdrzemnąć, tyle że jak już się jej uda, to budzi się wyspana po 5-15 minutach.
A nad herbatką musiałabym się poważnie zastanowić. U nas jest podobny prblem jak u mamstud - Lilia waży mniej niż 7 kg. Boję się że gdybym dawała jej coś do picia, mniej by jadła
Kołysanki Turaua polecam bo super potrafią uspokoić nawet rozbrykanego 8 latka.
A herbatka jet gorzka dlatego można ją podawać w nocy. Chyba, ze w ogóle malutkiej nie dopajasz.
i ja polecam kolysanki utulanki :-) my jeszcze mamy 3 czesciowy album raimond lap muzyka bobasa... uwielbiamy to :-) jak bylam w ciazy sluchalam jednej piosenki ktora mi sie bardzo [podobala i diana teraz za nia przepada najbardziej...
monika1977
Mamstud, ten dodatek do mleka kobiecego to Bebilon BMF.Bebilon dodaje się do ściagnietego mleka kobiety.Stosuje sie go u dzieci z niska masą urodzeniową. Nie wiem czy u takich duzych dzieci mozna go podawac ale warto zapytac lekarz.Mała jadłaby to co zdrowe czyli cycusiowe mleko dodatkowo wzbogacone witaminami i kalorami.Miałam ten bebilon przepisany dla Tomka ale nie uzyłam. Musiałam przestac karmic piersia i nawet go nie kupiłam.
mamamatysia
i ja polecam kolysanki utulanki :-) my jeszcze mamy 3 czesciowy album raimond lap muzyka bobasa... uwielbiamy to :-) jak bylam w ciazy sluchalam jednej piosenki ktora mi sie bardzo [podobala i diana teraz za nia przepada najbardziej...
Ja mam 2 części Raimond lap ("1" i "Mądry bobas") a zamierzam nabyć jeszcze"Usypianki bobasa"i "Mozart dla bobasa".Fifi świetnie sie przy nich bawi, z usypianiem gorzej bo w obu częściach delikatne,usypiające melodie sa przeplatane z żywszymi utworami i jak juz przysnie to skoczniejsza muzyka zaraz go wybudza :-(
MAMSTUD patrzylam w siatki centylowe u nas w ksiazeczce zdrowia i rzeczywiscie Gaba jest ponizej normy, ale nie jest na najnizszym poziomie. wydaje mi sie ze z mleczka nie musisz rezygnowac tym bardziej ze gaba tylko je toleruje. mozesz jedynie skontaktowac sie z lekarzem zeby poradzil ci cos zeby jedzonko bylo bardziej wartosciowe. trzymam kciuki za dodatkowe kilogramy :-)
aneteczka
bahaciefka-mam nadzieję , ze naprawisz relację ze starszą córką, głowa do góry, wszystko się ułoży. Ona ma dopiero kilka lat i myslę, że szybko o wszystkim zapomni:-)
Oj zapomniałam złożyć życzenia Juleczce (słonkoonline)- wszytskiego najlepszego, rosnij kruszynko zdrowo, na pociechę rodziców:-)
My mieliśmy do lekarza dziś jechać.
Niepokoi mnie utrzymująca się od urodzenia sapka małego(był troche niedotleniony). Lekarka mówiła ze do 3-4 miesięcy powinna przejśc, ale dalej jest. On czasami tak jakby charczy, sama nie wiem co to może być.
Najdziwniejsze jest to , ze jak go lekarz osu****e to nigdy nie charczy.
Dziś mieliśmy byc u lekarza, żeby to zobaczył, ale zadzwonili z ośrodka, ze wizyta odwołana, bo lekarz zachorował
Oj zapomniałam złożyć życzenia Juleczce (słonkoonline)- wszytskiego najlepszego, rosnij kruszynko zdrowo, na pociechę rodziców:-)
Niepokoi mnie utrzymująca się od urodzenia sapka małego(był troche niedotleniony). Lekarka mówiła ze do 3-4 miesięcy powinna przejśc, ale dalej jest. On czasami tak jakby charczy, sama nie wiem co to może być.
Dziś mieliśmy byc u lekarza, żeby to zobaczył, ale zadzwonili z ośrodka, ze wizyta odwołana, bo lekarz zachorował
mamamatysia
Fifik tez charczy ale u nas to ta wiotkość krtani :-( A lekarze przez dwa miesiące wmawiali nam, że sapka niemowleca i alergia wziewna
reklama