reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moniqsan gorące uściski dla Ciebie. I pozytywne fluidki.:tak::tak::tak:
Z tym trzymaniem na rękach, to sama spróbuj to wyczuć. Moja Maja, bardzo szybko przyzwyczaiła się do noszenia na rękach i wymuszacz z niej jest straszny. A ten płacz na zawołanie??!! szok:szok::szok::szok: normalnie gdybym sama nie widziała to bym nie uwierzyła!!!
Ach te "kobiety"!

reklama
Mamamatysia ale" Muszek" trzymaj swojego Fifiego bo jeszcze odleci bzzzz...:-D
ela123456 czy ja już dzisiaj nie pisałam że masz mądrego synka??? zdrówka dla Maciusia:-)
mamstud to dobrze że Gabrysia dzielna była, a co lekarz Ci powiedział na jej wagę?
m&m's Ty to twardzielką jesteś z tą depilacją, a suknia po prostu BAJECZNA!!!
tsarina cieszę się że w taki sposób ujęłaś swoje podejście do klikania na forum, mam nadzieję, że koleżanki będą brać z Ciebie przykład!
ewka82 może Adrianek dostał wypieków, jak tylko policzki ma czerwone? Nie mam pojęcia co innego mogłoby to być
moniqsan trzymaj się dzielnie! Lilianka musi chyba przywyknąć do nowej sytuacji, że jest tylko z Tobą, i nie jesteś w stanie non stop być przy niej, wydaje mi się że to kwestia czasu, zobaczysz!

m&m's - wznoszę achy nad Twoją suknią!!! Iście Królewska!!! Piekna, no i jednolita :tak::-)(szczerze mowiąc do dzisiaj żaluję, że z dwoch sukien wybrałam tą z gorsetem, który przy oczepinach o mało nie pokazal wszystkim mojego biustu :szok::-D- rozwiązał się, ja tego nie czułam, bo się ostro bawiłam, i tak np. wymachiwałam welonem tańcząc na krześle, a gorset trzymał się na jednym oczku:szok::szok::szok:... Oczywiście żaden z gości nie zwrócił mi uwagi - dopiero moja siostra uratowała mój biuścior, hehe). Bedziesz wyglądała cudnie!!!

mamamatysia -demotywatory - extra - tego mi bylo trzeba!!! taka duża dawka humoru:-D:-D:-D!!!

spoko spoko, moja Maja też mały odkurzaczyk!!! :-D jesczze nie było niczego co by jej nie posmakowało. :-D

Uffff,a już myślałam ,że jestem sama;-)

nie zapominajcie o mojej Calineczce - wagowy nr 1 na majówkach :tak:;-):-)(no, chyba, że Nataszka Marzeny ja "przebiła")

kurcze moniqsan - strasznie mi jest Ciebie szkoda... My już wcześniej przerabiałysmy akcje z dzieciakami.. A Ty teraz obrywasz całym 5,5 miesięcznym "nerwem" - bidulka... Mam nadzieje, że jutro już bedzie lepiej...że po prostu dzisiaj był taki kulminacyjny dzien.. Buźka

ankzoc cieszę się że wszystko się poukładało, na pewno się uspokoiłaś, co? super że masz takich teściów, tylko pogratulować!
moniqsan wcale się Tobie nie dziwię że bierzesz Liliankę jak zanosi się aż płaczem, co innego jak marudzi, ja też nie umiem zostawić Hani jak ryczy. Na marudzenie przestałam reagować od razu i czasami się udaje, że zapomina chyba o co marudzi bo zaczyna się bawić sama

ankzoc - widzisz... super:-):-):-)!!! Bardzo sie cieszę, że tak szybko się wszystko poukładało:tak::-). Wierzyłam w twoich Teściow.
Ja na swoją Teściową tez poniekąd będę mogła liczyć.. Albo przywieziemy Teściową do nas, i bedzie miala oprócz towarzystwa mojej Niuni, również moją mamę (lubią się) - no i nie bedzie problemu ze spacerami. Albo Jaga pojedzie do niej i beda siedziały obie w mieszkanku (co by nie nadwyręzyć Teściowej - w końcu taszczyc Jagę z 3 pietra i z powrotem (i do tego wozek) to nie lada wysiłek...
Poza tym niedługo Teściowa w końcu zabierze sie za swoje zdrówko - więc i sił może jej przybedzie..

Jak juz przyjdzie TEN czas bedziemy musiały sporzadzic grafik opieki nad Jaguśką - Tesciowa -Babcia ;-):-D

musze lecieć bo M. już mnie pogania. :-p
Kocham Was, dzięki za komplementy o sukni. To miłe. :*
A jak ją przymierzyłam to normalnie myślałam że się popłaczę że muszę ją zdjąć. Chciałam żeby dali mi tą którą mieli w salonie, żebym już jej nie musiała zdejmować.:sorry::sorry::sorry:

Dzięki kochane za słowa otuchy. Niestety czuję że się poddaję i ciężko mi uwierzyć w to że to chwilowe i będzie lepiej.
Patik, no właśnie ja na marudzenie nie reaguję w ogóle, tyle że ona nie marudzi, ona od razu wpada w histerię :frown:

Dobry wieczór.Ja tylko tak na chwilke, bo cały dzien w biegu.
m&m-suknia cudna, prostota i elegancja:tak::tak::tak:bedziesz oszałamiajaco wygladala.
moniqsan-mój Filus to tez mały wymuszacz, ale nie zanosi sie płaczem tylko udaje, ze kaszle cwaniak mały.Miejmy nadzieje, ze szybko z tego wyrosną.
ankzoc-nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Dobrze, ze masz takich tesciów, bo ja na swoja tesciowa wogóle nie moge liczyc.Mazna powiedziec ze Filipek wogóle jej nie zna.Od urodzin malego widziala go chyba z 4 razy, a mieszka od nas 300m.Małpa jedna.Próbowalam juz z mezem gadac na ten temat dlaczego ona taka znieczulica, ale on nie da slowa powiedziec na mamusie.Miejmy nadzieje, ze kiedys przejzy na oczy.

A nas dzisiaj zaskoczyla zima.Samochodem poruszalam sie 40km/h taka slizgawica.
No a teraz dobrej nocki Wam zycze.Dobranoc:-)

reklama
hej
m&ms piekna suknia!!!:tak:
nie jest za skromna bardzo elegancka:)i ten tren tez dlugi mialam.....
pamietam ten wybor........hmmmm
dobrze wybralas uwielbiam og;adac fotki slubne ......sukni.nie moge sie doczekac Twojego zdjecia w kreacji:)!!!!!!:tak:
a kiedy slub?a welon planujesz?
czy kwiatki?

mamstud a co mowi lekarz na to slabe przybieranie?szkoda rezygnowac z maminego!!!!!!

Do góry