reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej Kochane!!!
Nie nadrobię Was!!!
Za duż piszecie!!!
Nie wiem co się u Was dzieje!!! Wiem tylko, że mamy zamknięty!!!

Dziękuję za wszystkie przychylne słowa odnośnie mojej idiotcznej sytuacji. Bo jest idiotyczna. Tak jak npisałyście jak można być zazdrosną o małe dziecko... Stara krowa zachowuje się jak idiotka... Szkoda słów...
Marzena normalnie brak słów- byc zazrdosnym o dziecko ? jezu jak ja sie ciesze ze u nas niema takiego problemu. Gucio jest pierwszym wnukiem i tesciow i moich rodzicow. Pomysl Agi jest git :tak: tylko to uderzy w tesciowa ktora nie do konca jest winna tej sytuacji, musimy cos pomyslec nad zemsta wobec szwagierki ;-)
Zemsta nad szwagierką brzmi nieźle. A rzeczywiście teściowa nie jest tu winna. Tylko jej głupia, egoistyczna córka...

A szpinak bardzo lubimy ( usmialam sie z tego waszego ble :-D)
Ja też uwielbiam szpinak!!!

reklama
Jenyyy, ale miałam dziś tragiczny dzień.
Normalnie w pewnym momencie poryczałam się z bezsilności. Lili na każdą próbę odłożenia jej z rąk reagowała spazmatycznym płaczem. Dom wygląda jak pobojowisko, a ja o 18 miałam jeszcze nie umyte zęby. Zasnęła w ciągu dnia o 16:50 i o 17:10 była już cała happy. O losie ....

m&m's będziesz wyglądała w tej sukni przepięknie. Mów gdzie uroczystość, bo normalnie chyba nas na sam ślub mogłabyś zaprosić !

dzięki dziewczyny, byłam dziś na dworze i u nas też wiatr i mróz, także możliwe, że to z tego powodu, bo mały jest aktywny, uśmiechnięty i nie wydaje mi się, żeby źle się czuł, ale ja to zawsze panikuję

ankzoc super, że wszystko tak pomyślnie i szybko się rozwiązało, a i Maja będzie miała najlepszą opiekę, szczególnie, że jest ukochaną wnusią

mamomatysia super to zdjecie :-D

Ela dobry wierszyk kiedys naucze go mojego malcha hehe:-D

mamstud kurcze nie dobrze az kilogram, ja tez bym zrobilajak radzi mamamatysia

m&m przepiekna ta sukienka, skromna ale cudowna tez takie mi sie podobaja,tylko niestety ja w taki stylu nie moge miec

może tak dla sprostowania, ja jestem na liście do zamkniętego, ale nie przenoszę się!!! wydaje mi się, że inne dziewczyny też tak uważają, watek zamknięty nie jest po to, żeby znów ktoś się odgrodził od "reszty", tylko, żeby pogadać o kłopotach z zaufanymi dziewczynami, bez (wybaczcie dosłowność) Dorotek, teściowych i innych... ale my tu zostajemy i nadal będziemy klikać, żeby marudy wieczorem miały po 10-20 stron do nadrobienia:-):-):-):-):-)

Troche mnie to usokoilo bo balam sie ze fatycznie jak bedziecie miec juz en zamkniety to znikniecie i nie bedzie poco tu zagladac, a mimo ze jestem tu bardzo krotko to sie do Was przywiazalam bardzo i nie wyobrazam sobie dnia bez bb

ankzoc super ze wszysko sie tak szybko ulozylo !!!

moniqsan wspolczuje, wiem co toznaczy ja tez czesto zjem sniadanie o 20 jakmaly zasnie takie miewa marudne dni, albo chodze po deszcze przez 3 godz aby pospal troszke

Zmykam bo moj kolejny marudnik ( czyt.maz ) placze ze sie nim nie zajmuje i domaga sie masazu,po co ja konczylam ta szkole :eek: i taknic z tego nie mam ehhh... Dobrej nocki majowczki :-)

krystyna
ja się boję, że ona po prostu nauczyła się wymuszać na mnie branie na ręce. Chciałam być twarda, ale jak ona potrafi się zacząć "zanosić" jak na zawołanie, to co mogę poradzić :confused:

reklama
Do góry