mamamatysia
Fanka BB :)
Główna strona forum BB i na dole w zakładce Związki rodzinne przedostatni to własnie Album rodzinny.gdzie te albumy rodzinne prosze o instrukcje obsługi bo nie wiem gdzie to znalźć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Główna strona forum BB i na dole w zakładce Związki rodzinne przedostatni to własnie Album rodzinny.gdzie te albumy rodzinne prosze o instrukcje obsługi bo nie wiem gdzie to znalźć
joluWiecie ...nie wiem jak to jest....ja jak weszlam tam to narazie jest pusto...nie ma zadnych postow.....ale dziewczyny na zamknietym pytaly miedzy soba co to za drugi watek zamkniety i pisaly ze jak tam wchodzily to ze narazie nic tam nie ma napisane....czyli normalnie moga "podejrzec"........pisala to jedna z dziewczyn ktora na pewno nie ma dostepu do "naszego "watku.....
No nie wiem moze Ankzoc cos wiecej bedzie wiedziala.....![]()
Jolu a powiedz mi wiesz może czy jest sens szczepić tą szczepionka i czy np jeśli chciałabym żeby ktos mi ją wysła do PL to dałby rade
No i z tym naszym też tak chyba jest:-(.Weszłam bez problemu myślałam ,że to będzie jakoś zabezpieczonejolu
ja pamietam jak został utworzony ten pierwszy zamknięty wątek to też na początku było tak że wszyscy mogli w niego wejść