reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wiecie ...nie wiem jak to jest....ja jak weszlam tam to narazie jest pusto...nie ma zadnych postow.....ale dziewczyny na zamknietym pytaly miedzy soba co to za drugi watek zamkniety i pisaly ze jak tam wchodzily to ze narazie nic tam nie ma napisane....czyli normalnie moga "podejrzec"........pisala to jedna z dziewczyn ktora na pewno nie ma dostepu do "naszego "watku.....

No nie wiem moze Ankzoc cos wiecej bedzie wiedziala.....:confused::confused:
jolu
ja pamietam jak został utworzony ten pierwszy zamknięty wątek to też na początku było tak że wszyscy mogli w niego wejść

Jolu a powiedz mi wiesz może czy jest sens szczepić tą szczepionka i czy np jeśli chciałabym żeby ktos mi ją wysła do PL to dałby rade

m@dz1@....wiesz ja gdyby ta szczepionka byla dostwpna jeszcze dwa miesiace temu jak u nas byla doslownie epidemnia .....mieszkam pod Londynem ...a tam to sie poprostu tak rozprzestrzenialao......wtedy bym zaszczepila bez wachania.....terazjeszcze sie nad tym do konca nie zastanawialam bo teraz tyle spraw na glowie.......
a jesli chodzi o wyslanie to z tego co sie orientuje tp tu w uk...nie mozna kupic tej szczepionki....no wiesz tak prywatnie.....tu poprostu jak chcesz to sie szczepisz za darmo.......
ale moze ktos by mial dostep do zrodla....no nie wiem moze jeszcze niech sie wypowiedza inne dziewczyny....:blink:

No ja pamietam ze najpierw "widzialy " watrek inne osoby....ale weszlam tam i widze ze Confi juz cos tam napisala.....

szkoda tylko bo jak pamietam Ankzoc tez chciala aby ten watek byl tutaj....a nie ze go gdzies tam trzeba szukac.....:sorry2::sorry2:

Mamamatysia....nie to nie jest w zaden sposob zabezpieczone tzn...maja dostep te osoby ktore sa na liscie...a lista jest przekazywana do administracji.....

Ostatnia edycja:
jeśli masz dostęp to i tak wejdziesz bez problemu a na razie tak jak mówią dziewczyny trzeba poczekać na zamknięcie

reklama
Do góry