jejku, mamstud biedna jesteś. Trochę mnie wystraszyłaś tym kilogramem niedowagi! Ale spokojnie , nerwy nic nie pomogą. Ja ci nic nie radzę. Ale gdybym ja miała taką sytuację z Mają to bez wachania podałabym butle!. Trzymam kciki i ściskam Cię i Gabunię!!!
reklama
Nina27
Majowe mamy'09
kurcze, a ile ma Twoja mała...cholera to moja też w takim razie ma niedowagę...ale nic mi lekarz nie mówiłA my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczrkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...
Co robić!??!!? :-(
tsarina
MamaPower!
A my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...
Co robić!??!!? :-(
wybacz dosłowność, ale nie bądź frajer! mleko matki to podstawa, nie rezygnuj, wzbogać dietę, podawaj może coś bardziej sycącego, a najwazniejsze, to na noc, bo wtedy dziecko rośnie i tyje- dlatego każda dieta mówi- nie obżerać się przed snem!:-):-):-):-):-) kontroluj ilośc jedzenia, ale z piersi nie rezygnuj!
malinka009
Fanka BB :)
Mamstud owszem cycus najlepszy ale nie za wszelka cene !!! A co radzila pediatra ??? Bo skoro lekarz nie mowi nic o osdtawieniu to moze jeszcze poczekaj ???
M&m dawaj suknie !!!
M&m dawaj suknie !!!
mamamatysia
Fanka BB :)
Kurczę te majowe dzieciaki to same niejadki.To chyba ja mam takiego"wszystkopożeracza"
no dobra, ale pamiętajcie, że zdjęcie nie oddaje całego jej uroku!
i ja nie jestem fanką tych "wielkich" sukni, bo przytłaczają mnie i nie pasują do mnie, więc dlatego może się wydawać taka skromna.
nie bądźcie zbyt surowe, ale spoko na siłe też się nie zachwycajcie.
i ja nie jestem fanką tych "wielkich" sukni, bo przytłaczają mnie i nie pasują do mnie, więc dlatego może się wydawać taka skromna.
nie bądźcie zbyt surowe, ale spoko na siłe też się nie zachwycajcie.
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dziękuję za odpowiedź, kurcze jak ja się cieszę, że Was mam!
A najbardziej do serca wzięłam sobie post tsariny chyba tego mi było trzeba...
Próbowałam z butlą i mlekiem modyfikowanym - Gaba go nie toleruje...
m&m's dawaj suknię!!
A najbardziej do serca wzięłam sobie post tsariny chyba tego mi było trzeba...
Próbowałam z butlą i mlekiem modyfikowanym - Gaba go nie toleruje...
m&m's dawaj suknię!!