reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jejku, mamstud biedna jesteś. Trochę mnie wystraszyłaś tym kilogramem niedowagi! Ale spokojnie , nerwy nic nie pomogą. Ja ci nic nie radzę. Ale gdybym ja miała taką sytuację z Mają to bez wachania podałabym butle!. Trzymam kciki i ściskam Cię i Gabunię!!!

reklama
M&ms pokazuj suknie!!!!
A co do depilacji to podziwiam bo ja bym sobie bikini i pach depilatorem nie ogolila chyba bym mnie po...bało z bólu szacunek:-)

A my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczrkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...

Co robić!??!!? :-(
kurcze, a ile ma Twoja mała...cholera to moja też w takim razie ma niedowagę...ale nic mi lekarz nie mówił:eek:

A my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...

Co robić!??!!? :-(

wybacz dosłowność, ale nie bądź frajer! mleko matki to podstawa, nie rezygnuj, wzbogać dietę, podawaj może coś bardziej sycącego, a najwazniejsze, to na noc, bo wtedy dziecko rośnie i tyje- dlatego każda dieta mówi- nie obżerać się przed snem!:-):-):-):-):-) kontroluj ilośc jedzenia, ale z piersi nie rezygnuj!

Mamstud owszem cycus najlepszy ale nie za wszelka cene !!! A co radzila pediatra ??? Bo skoro lekarz nie mowi nic o osdtawieniu to moze jeszcze poczekaj ???

M&m dawaj suknie !!!

mój też jest na granicy wagi i ja zaczełam dokarmiać na noc jakiś miesiąc temu 17 mam szczepienie to zobacze wyniki a Filipek też niejadek po parę łyżeczek i koniec :-(

Mamstud nie przejmuj się może będzie drobniutki spróbuj dawać kaszke a w nocy cycusia Kamilek jest na modyfikowanym a też mało przybiera

no dobra, ale pamiętajcie, że zdjęcie nie oddaje całego jej uroku!
i ja nie jestem fanką tych "wielkich" sukni, bo przytłaczają mnie i nie pasują do mnie, więc dlatego może się wydawać taka skromna.
nie bądźcie zbyt surowe, ale spoko na siłe też się nie zachwycajcie. :sorry:

29248_040.jpg

29248_CRP_020.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dziękuję za odpowiedź, kurcze jak ja się cieszę, że Was mam!
A najbardziej do serca wzięłam sobie post tsariny chyba tego mi było trzeba...

Próbowałam z butlą i mlekiem modyfikowanym - Gaba go nie toleruje...

m&m's dawaj suknię!!

Do góry