mamamatysia
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam ze spacerku.Akurat jak wchodziłam na plac to zaczęło padać:-).Na szczęście Filip i Mateusz przewietrzeni pokładają się na sofie coś mi to podejrzanie wygląda mam nadzieję, ze to nie początki grypy
Będę trzymała kciuki żeby udało się Wam znaleźć kogoś zaufanego kto pokocha Majkę i będzie dla niej świetnym opiekunem.A jak nie to zaangażować teściów(mam nadzieję, ze masz fajnych;-))
Moniko-Cały czas sie nie bedę znieczulać-moze co drug dzień;-).A tak poważnie jeśli mocno mi dopiecze to się spakuję i wyniosę do rodziców:-)
Patik80-Hania tez jest z 2 maja???
mamamatysia- odp juz o zlobku do anetki przeczytaj "kazda z nas chce jak najlepiej dla swojego dziecka i nie chce oddac w obce rece swojego malenstwa, nie wiem moze znajde kogos a jak nie to pozostaja tescie, nie ukrywam, ze byloby mi to na reke bo sa zakochani w malej, ale nie chce tez ich obarczac! A co do żłobka to napisze tyle mieszkam w miescie 40 tyś i jeste 1 żłobek wyobrażasz to sobie , co tam się dzieje , moja kumpela dała tam synka po 2 tygodniach go zabrała mały miał 9 m-cy a załapał wszystkie możliwe chorobska od dziciaczków, wydała wiecej na leczenie niz na żłobek, wiec u mnei ta kwestia odpada, wiesz sama się zastanawiam czy nie otworzyć jakiegos małego prywatnego "Nie no tesciowa oporostu jest bezbłedna , co za teksty
Będę trzymała kciuki żeby udało się Wam znaleźć kogoś zaufanego kto pokocha Majkę i będzie dla niej świetnym opiekunem.A jak nie to zaangażować teściów(mam nadzieję, ze masz fajnych;-))
Moniko-Cały czas sie nie bedę znieczulać-moze co drug dzień;-).A tak poważnie jeśli mocno mi dopiecze to się spakuję i wyniosę do rodziców:-)
Patik80-Hania tez jest z 2 maja???