reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

m&m's - Kochana, no nareszcie powróciłaś!!!

mamamatysia - kurcze...dlaczego tacy ludzie się rodzą.. Masakra - i ja miałam do czynienia z pewnym pedofilem (na "szczęście" nie chodziło o mnie, tylko o 6 lat młodszą dziewczynkę. Ja bylam wtedy w 8 klasie, a ów pedofil był przyjezdnym bratem mojej sąsiadki -czujecie??? Nie chcę opisywać calej historii, ale napisze Wam tylko tyle, że na szczęście do niczego złego nie doszło.. Zauważyłam dziwne zachowanie owego Pana, i razem z mamą Ewci (i paroma sąsiadami, z siostrą pedofila na czele) szybko ich zlokalizowalismy:-:)-:)-( Mimo wszystko - cała ta sytuacje pozostała w mej pamięci:-(

tsarina - przyjmij moje kondolencje :-( [']

reklama
:szok:I dlatego jestem za chemiczną kastracją

Ja tylko na chwile bo padam na twarz a i nie mam tez nastroju.:-(
A miało byc tak pieknie a jest :wściekła/y:
M. siedzi sam w drugim pokoju....
Wiem ze kaleki sie nie bije ale jakbym go zdzieliła przez łeb tymi jego kulami to by mi ulzyło...wrrrr.....Wole po 100 kroc wasze jeczydupki niz mojego jeczacego M.

ehh....poucze sie testów bo za niedługo egzamin "L"
Milych snów

ela - nie ma co... TEŚCIOWA Ci się udała jak nic... bardzo Wam współczuję całej sytuacji... i tego mieszania w głowach Waszemu Synkowi...

AgA - a zdziel, hehhe - moze sie opamieta...zartuje oczywiscie... zycze Ci duzej dawki cierpliwosci, opanowania i sił:tak::-):-):-)

oj mamatysiu teraz trzeba uwazac niestety nawet w szkole, maciek opowiadal mi ostattnio ze do nich do skzoly przyszedl pijak i cos chcial od nich tzn od niego i jego kolegi.maciek jest taki ze od razu powiedzial pani swojej, oczywiscie pani ktora dyzurowala wtedy nie zauwazyla pijaka. wezwano ochroniarza i oczywiscie co.../ doszlo do bojki na oczach dzieci. sluchajcie rece opadaja tym bardziej iz w szkole jest 2 ochroniarzy, kamary a nikt nic nie zauwazyl.
malinko jezeli chodzi o ta babe :) ja tez ale na szczescie mnie nie bylo przy tym a ona od razu wyjechala 200 km od naS:-) WIEC mam swiety spokoj.

*AgA* wlasnia zobaczylam ze Zosia potrafi wiazac sandaly :-D:-D:-D dobre;-)

Ela na cale szczescie ze nie mieszka blisko was !!! A tak zapytam z ciekawosci: nie myslicie o rodzenstwie dla Maciusia ???

reklama
Do góry