reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no tak juz sie interesuje tymi sprawami :tak: ostatnio mojej kolezanki córka zapytala sie tak: Czy wy macie z tata sex ? na co moja kolezanka zapytała: A co to znaczy a cora jej na to: No nie wiem ale macie ??? he he he cora ma 7lat:-D

Mateusz nie interesuje się sprawami seksu(ogólnie jest na etapie-"wszystko co dziewczeńskie jest bleee") może dlatego, ze od 4 roku życia w użyciu jest literatura uświadamiająca:-).Mamy zdrowe podejście do spraw intymnych i mam nadziej, ze nasi chłopcy nie wyrosną na "świetoszków",którzy będą się wstydzić "normalnych ludzkich rzeczy"

Dobry wieczor majoweczki........
kurcze piszecie i piszecie a ja Was nadrobic nie moge....satralam sie cos tam podczytac miedzy praniem , odkurzaniem.....zakupkami ....no i jeszcze gora prasowania na mnie czeka.....ale stwierdzilam ze co tam nog nie ma a ja sie odpreze troszke i poczytam co tam u Was.....

Tsarina.....tak mi przykro......sciskam...

m&s....nie uwierzysz ale dzis wlasnie z mezem rozmawialm ze na bb mam wirtualna kolezanke ktora pojechala do Polski i jeszcze nie wrocila....a on na to ktora....a ja ..no wiesz ta z Devon....a on ...aaaaaa to juz wiem....
Wlasnie mialm sie pytac dziewczyn kiedy Ty wracasz.....tesknilam....a tu prosze taka niespodzianka....:-).....a no i brakowalo Cie na "nocnych" pogaduchach....;-);-);-)

Dzis mielismy dosc busy dzien....niestety do lekarza nie poszlismy bo lalo....no nic pojdziemy w przyszly wtorek.....
no i wlasnie skonczylam zamawiac rzeczy dla dziewczyn oczywiscie....pare zabawek....mate do wanny....no i jestem zadowolona z zakupkow....

Troche sie wkurzylam na mojego meza....wiecie co ...on tak jest wkurzony na swoja matke po tym co odczynila ze nie chce z nia rozmawiac.....jestem zla bo obiecala ze z nia pogada dzis.....no nic bede dalej naciskac.....:eek:

Troche sie wkurzylam na mojego meza....wiecie co ...on tak jest wkurzony na swoja matke po tym co odczynila ze nie chce z nia rozmawiac.....jestem zla bo obiecala ze z nia pogada dzis.....no nic bede dalej naciskac.....:eek:

Wiesz co Joluś - jakbym o swoim mezu czytała,i akcji z Teściową z przed 3 lat...Najpierw byłna nią zły, później był zły i niechciało mu się ciągnąć wątku, później stwierdził, że to problem między mną a nią... a na końcu oznajmił, że to jego MAMA i jaka by nie była, On ją toleruje i nie chce złego slowa na nią słyszeć...
Fajny - co:dry:?? Mam nadzieje, ze Twoj M jednak doprowadzi do szybkiej relacji i "potrząśnie" własną matką:tak::happy2:

Mój w kłutni pomiędzy mną a teściową staną w obronie za tą drugą:no:
Długo mu tego nie mogłam zapomnieć,a i teraz się zdarzy że czasami przypomnę.Przepraszał mnie po tym, ale ja i tak do tej pory mam w pamięci jej tryumfujący wzrok:sorry2:teraz jakoś relacje miedzy mną a teściową są poprawnę, ale tylko tyle.

hehehe - baaa - mamamatysia - Oni będą uświadamiać ciemną część społeczeństwa;-):-D

Wystarczy, ze nie będą wulgarni mówiąc o seksie-mnie to osobiście brzydzi:no:.Kulturalnie z humorem mogę rozmawiać na każdy temat.A wracając do tematu to przeżyliśmy sytuacje, że jeden z kolegów Matiego wymyślił zabawę w oglądanie...przyrodzenia:szok: i terroryzował innych chłopców(dziecko wtedy 5 letnie).Na szczęście Mati bardzo dojrzale sie zachował:-) ,wyszedł z pokoju i zgłosił nam co dzieje się za zamkniętymi drzwiami

Aga, Aneteczka......jak nie zadzwoni i jej nie powie do sluchu to mu tego nie wybacze.....wie jak bardzo mi na tym zalezy....lezy teraz tu kolo mnie i oglada mecz......widze ze tesciowa jest dostepna na skype i nawet juz mu sluchawki dalam....a on no zaraz...jeszcze tylko dziesiec minutek meczu......:wściekła/y::wściekła/y:

nie odpuszcze bo wiecie co powiedziala jej corka....ze tesciowa mysli ze ona nic zlego nie napisala bo Przemek nic do niej nie napisal.......ach szkoda slo...

m&s....nie uwierzysz ale dzis wlasnie z mezem rozmawialm ze na bb mam wirtualna kolezanke ktora pojechala do Polski i jeszcze nie wrocila....a on na to ktora....a ja ..no wiesz ta z Devon....a on ...aaaaaa to juz wiem....
Wlasnie mialm sie pytac dziewczyn kiedy Ty wracasz.....tesknilam....a tu prosze taka niespodzianka....:-).....a no i brakowalo Cie na "nocnych" pogaduchach....;-);-);-)

och Ty moja kochana!! :-):-):-):-) mi też brakowalo tych nocnych spotkań. :-)

a ja mojemu M. to bez przerwy o tobie opowiadam. "a Jola, ta z forum, wiesz, (on: "wiem, wiem") to to...,. A Jola to tamto..." :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Myslałam,że uda mi siedo Was wczesniej zajrzec, ale dziś Szymonek bardzo mało spał ( 2 x po pół godziny) w dzień i praktycznie cały czas musiałam sie nim zajmować, bo moje dziecko nie uznaje leżaczków itp...:-( Ale juz o tym pisałam, więc nie bedę przynudzać;-).
Teraz na szczescie spi, ale pewnie za ok. godzine sie obudzi i potem, jak od dwóch miesiecy, co godzine:wściekła/y:.

No nic, ide spac, nie zdaze zobaczyc, co u Was slychac:no:.
Jutro rano musze jechac do Gdanska do kliniki na kontrole, mam od jakiegos czasu torbiel ( przy dziąśle) i mialam miec operacje, ale skonczyly sie punkty i musze czekac do nowego roku.

Zycze spokojnej nocki i słodkich snów dla wszystkich mamus i bobasków:happy2::blink:

Do góry