reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ok, wpadłam na chwilke, przywitać się z Wami... szybko tylko coś Wam skrobne a może popołudniu coś więcej napisze...

barmanko ja ciągle zapominam o tej pracy, muszą ją nieco przerobić, żebym mogłam ją spokojnie wysłać, tylko wywalę co bardziej nudne fragmenty (bibliografia itp), no i przeformatuje...

jolu nie mogłam napisać wcześniej o tych zupkach, bo mój degustator nie wyrobiłby z próbowaniem! krem ze szpinaku rządzi! Żałuje tylko, że nie mogłam zrobić zdjęcia małego zielonego kosmity i jego zielonych siekaczy... z resztą, ten uśmiech trzeba zobaczyć! zrobiłam też rague z cielęcinka, ale lekko zmodyfikowane, to wrzuce w odpowiedni wątek zaraz. Mam nadzieje, że się nie obrazisz, że lekko Cię splagiatuję:-):-):-):-)

reklama
Marzena,bardzo mi milo ze o mnie pamietasz:-):tak:
Pamiętam Ci ja, pamiętam:-D:-D:-D!!!

tylko wywalę co bardziej nudne fragmenty (bibliografia itp), no i przeformatuje...
Ej - bibliografia nie jest nudna...:tak:;-)

Ja też mam nadzieję, że to śląskie spotkanie kiedyś w końcu nam wyjdzie. Może będzie połączone z dolnośląskiem jak Aga nas w końcu zaszczyci;-);-);-)

Dziewczyny moja córka przechodzi samą siebie!!
Po wczorajszym zaśnięciu ok. godz 21 obudziła się o 1 w nocy, wesoła, zadowolona i chętna do zabawy.. z łóżeczka dochodziły do mnie tylko odgłosy "mamamaaaaa, papapaaa, dadadaa" itd. Później zaczęła krzyczeć, więc musiałam wziąć ją do siebie do łóżka, zasnęła po 2 godzinach, czyli o 3 :eek: a dzisiaj od rana ciągle jęczy :dry: wszystko jest be, krzesełko, kocyk, mata, nawet rączki! ratunku, oszaleje.. :angry:

nie wiem co się z tym moim dzieckiem dzieje, jeszcze niedawno był to istny aniołek, a teraz.. ehh szkoda gadać..

przepraszam, że tylko tak o sobie, ale naprawdę nie mam siły, padam:zawstydzona/y:
później nadrobię..

Uuuuuu.Pierwszy raz od wielu dni nie ma czego nadrabiać:-(.
Anetko551-Witaj w klubie"wyczerpanych" mam:sorry2:
Dziewczyny mam nadzieję, że naszym dzieciakom to przejdzie bo ja już od trzech dni jestem na "prochach" bo znowu siada mi kręgosłup.Wczoraj wieczorem normalnie wyłam do poduszki:zawstydzona/y:.Jak tak dalej pójdzie to w wieku 30 lat będę inwalidką:no:.

Hej dziewczyny:-) no faktycznie dzisiaj posucha,ale to pewnie ze wzgledu na dzisiejsze swieto.No i dobrze czas na refleksje pozdrawim wszystkie:-)

Wpadłm tylko listę podpisać bo niestety też mam marudnika. Mój maluszek ma okropny katar i idą mu ząbki, kiepsko sypia no i ja też. Niestety chyba z nadmiaru obowiązków no i stresu (za tydzień do pracy) też się pochorowałam.

Jolu cieszę się, że już jesteście po. Duża buźka dla Was wszystkich bo byliście bardzo dzielni.

Witajcie Majóweczki w ten smętny dzień...
My już po odwiedzinach na cmentarzu. Niestety w tym roku nie byłam "u siebie" w Kołobrzegu, pojedziemy za tydzień tacie światełko postawić.
Dzień jakiś taki nijaki, cmentarz, obiad, rozmowy się nie kleiły, Gaba marudna, Andrzej zasmarkany, eh...
Widzę, że tu też niewiele się działo, wiadomo - taki dzień...

*Aga* dobrze, że już po operacji, teraz możesz częściej z nami bywać :-)

anetka jesteś z Trzcianki tej pod Piłą?

reklama
mamamatysia też mam nadzieję, że te dni w końcu miną i nasze dzieciaczki będą takie jak wcześniej ;-)

mamstud a ja dzisiaj w ogóle nie byłam na cmentarzu :dry: coś mnie rozłożyło i nie dałabym rady pójść :zawstydzona/y: a co do pytania, to tak jestem z tej Trzcianki pod Piłą ;-):tak:

Do góry