reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzena Tfu, tfu... Seat! Mialam wlasnie napisac :-p:sorry2: No co slepemu po oczach! :blink: Nasz sliczny, owszem! Z tym, ze twoj tez pewnie jest sliczny, no moze kapke mniej od mojego, bo moj jest moj. :sorry::-):-D
Uśmiałam się!!!

Ech to jszcze postawmy Twoją Toytotę i mojego passata. Mojego ale nie mojego.;-) HiHiHi!!! Mój mąż nim jeździ.... A ten jest fajny, ale seacik konkretnie jest mój. Ale się ciesię!!!
Ślązaczki nie wychodzi na ulicę!!!
Marzena jeździ!!

reklama
Idę spać.

Aguś trzyma Cię Cię za słową!!!
Mamomatysia Ciebie też!!!
Roxy a Ty???

Hej a pozostałe???

Katowice zaprszają!!!

Chyba sie popłacze....normalnie 100 stron:szok::szok::szok:
Kiedy ja to nadrobie....:eek:
Nic nie wiem co sie dzieje....ehhhh....bede czytac pewnie zajmie mi to kilka dni.
W wielkim skrócie moj M. jest juz po operacji (w piatek) a propo zgolonych włosów na nogach kazał złozyc wielki szacun dla kobiet -- drapał sie niemiłosiernie po goleniu ...nawet w nocy przez sen.
Odezwe sie jak wszystko nadrobie:sorry2:

Cześc dziewczyny , ja wpadłam tylko by powiedziec ze pewnie jak większość będziemy dzis pielgrzymkować po cmentarzach. Także mimo wszystko miłego dnia Wam zyczę

AgA no w końcu napisałaś, już sie tak zastanawiałam czy Twój mężulo miał tę operację. Chciałam smsa wysyłać ;-)
Napisz wszystko co i jak

a ja jeszcze korzystając z okazji chciałam zapalić światełka naszym majowym aniołkom

Roksance i Patrycji LILIann
[*]
[*]
Mareczkowi Akuni
[*]
oraz aniołkowi Magdy 84
[*]

pomyśle o Was dumając na cmentarzu

Ostatnia edycja:
Witam w niedzielny poranek Kamilek dzisiaj w nocy budził się co chwile masakra.... ale rano zasnął i spał do teraz zaraz wybieramy sie na cmentarz póżniej obiadek u rodzinki trzymajcie się dziewczyny pozdrawiam życze miłego dnia:-)

Cześć dziewczyny, nie było mnie jeden dzień, a tyle mam do nadrabiania :(

Jolu, dobrze że najgorsze już za wami

Florencja witaj!

No i muszę lecieć bo jak u większości, Adrian też ostatnio strasznie marudzi, może to ząbki?

Witam,

Ja tylko na chwilę, chce zapalić światełko dla naszych majowych aniołków:

Mareczku
[*] Akuni

Patrycji
[*] i Roksance
[*] Liliann

Pomodle się za Was.

Witam w ten słoneczny dzionek.
Wczoraj nie dałam rady do Was zajrzeć ale już nadrobiłam:tak:.
owca-mowisz rutynowy zabiek przykra historia,az sie boje bo moj oliver tez chyba bedzie miec ten zabieg jak sie nic nie zmieni.

Martalis-Mateusz miał stulejkę operowana rok temu.Zabieg poszedł gładko(ok 40 min) i wszystko jest ok.Tylko jest teraz troszkę wrażliwy na punkcie ......
Joannn-Obecnie lekarze raczej nie zalecają odciągania skórki u chłopców poniżej roku.My Matiemu tak robiliśmy( 8 lat temu) a operacji nie uniknął:-(.
Aneteczko-Gratuluje "słoiczkowego"sukcesu:-)
Moniqsan-Dużo cierpliwości życzę. Mam nadzieję, że szczęśliwie dojechałaś do Radomia.
Owco-ja też podaję Filipowi witaminę C (Juvit C) jedną kropelkę do soczku.Profilaktycznie w okresie jesienno-zimowym.
Marzenko-Gratuluje zakupu samochodu.Teraz jeszcze prawko(tak ja ja:-):-):-)).Ja dla siebie Mercedesa A klasy ale szukamy automata.A jeździmy Mazdą 6 kombikiem. Co do odwiedzin to w Katowicach jestem przynajmniej raz w tygodniu.Jak sie urzadzisz to chetnie wpadnę;-) A mam nadzieje, ze i spotkanie śląskich majówek nam wypali.
Wyjeżdżamy na cmentarze więc miłego dni i do zobaczenia wieczorkiem.

reklama
Marzena,bardzo mi milo ze o mnie pamietasz:-):tak:,bardzo chetnie sie spotkam ale ja rowniez zapraszam na kawusie,jezeli bedziesz miala ochote to zapraszam,tylko jak tu adres podac,hmm. A wogole to gratuluje autka,ja jezdze juz ponad 7 lat i nie moge sobie jakos wyobrazic funkcjonowania bez. I n ie martw sie dasz rade,ja tez mowilam ze jak zaczne jezdzic to lepiej zeby drzewa z gumy byly:-D Nie jest zle,kobiety gora:-D;-)
Mam pytanie jeszcze do reszty majowych mam,przygarniecie jeszcze jedna marnotrawna mamusie ktora bezwstydnie Was podczytuje a malo pisze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: trudno tak sie wtracic w watek i znalezc czas zeby cos skrobnac ale jezeli pozwolicie to bardzo chetnie sie dolacze:tak: Wiem ze chyba nigdy sie nie przedstawilam na glownym watku,takze zrobie to teraz:-)
Wiec, mieszkam w Katowicach,moja Nadusia urodzila sie 9 maja a ja jestem tym ferelnym rocznikiem 77 ale jak sie orientuje to chodzilo Wam glownie o mezczyzn:-D,pracuje w naszej dziwnej sluzbie zdrowia,obecnie jestem na urlopie ale juz niedlugo zaczyna mi sie urlop wychowawczy z czego sie niezmiernie ciesze. To chyba narazie tyle:-)
A teraz zmykam bo jedziemy odwiedzic groby a niestety troche ich jest:tak:

Do góry