reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

folerncja, witaj. wow 4 dzieci - kobiety kiedy ty czas na wszystko znajdujesz? szacun :cool2:

marychna, witamy w gronie AA :-D

nina, nie no to był żarcik z tym że nie pójdę do spowiedzi ;-):-):-)

tsarina, świetne krzesełko, też bym takie kupiła gdybym miała więcej w domku :zawstydzona/y:
laskaaa a kiedy dostaniemy do poczytania twoją pracę o kochanych teściówkach? :-D:-D pamiętaj że dla mnie to ta ocenzurowana wersja :cool2:

mamamatysia, łooo dżizusie jaki puchacz mały :-D:-D

Cos mi sie wydaje ze od czasu jak padla propozycja zamkniecia watku to wiecej mam sie udziela i ukazuje
hehehehe dobre :cool2::-D:-D

reklama
Aaaa!!!!!

Czy ktoś mi może powiedzieć co się robi z dzieckiem które od godziny 16 płacze zaraz po odłożeniu na matę, do leżaczka ... gdziekolwiek ... i uspokaja się tylko na rękach????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No przecież nie mogę nawet zrobić sobie herbaty!!! :no:

Jolu, cieszę się bardzo że jesteście już w domku i jest już po. Szkoda tylko, że mieliście te przykre przejścia :-( biedna Amelcia. To dzielna dziewczynka i na pewno szybko się zregeneruje :tak:

Cos mi sie wydaje ze od czasu jak padla propozycja zamkniecia watku to wiecej mam sie udziela i ukazuje he he he ale to dobrze przynajmniej cos sie dzieje ;-)

malinko, nie wydaje Ci się tylko tak faktycznie jest :-D Niektóre mamy to jakby z grobu powstały :wink::wink::wink:

Ale to dobrze, to dobrze ... przynajmniej nie trzeba wywoływać do tablicy. Same się zgłaszają :cool2:

Aaaa!!!!!
Czy ktoś mi może powiedzieć co się robi z dzieckiem które od godziny 16 płacze zaraz po odłożeniu na matę, do leżaczka ... gdziekolwiek ... i uspokaja się tylko na rękach????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No przecież nie mogę nawet zrobić sobie herbaty!!!
właśnie też dziś mam to samo, jakby diabeł w niego wstąpił :wściekła/y::wściekła/y: do południa grzeczny, po południu - gdzie sama jestem - normalnie nic tylko dupe mu strzaskać :szok: a tu jeszcze godzina do kąpieli :szok::szok:
osiwieje chyba do tego czasu :wściekła/y:

Aaaa!!!!!

Czy ktoś mi może powiedzieć co się robi z dzieckiem które od godziny 16 płacze zaraz po odłożeniu na matę, do leżaczka ... gdziekolwiek ... i uspokaja się tylko na rękach????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No przecież nie mogę nawet zrobić sobie herbaty!!! :no:
Nie wiem co... ale chetnie bym ozlocila tego kto ma metode! U mnie niestety tak jest dzien w dzien.

Domyslam sie, ze mowicie o mnie, ze "powsatalam z grobu". No niestety nie zawsze mam czas. A ostatnio to juz jestem w takiej desperacji, ze za wszelka cene chcialabym kontaktu z otoczeniem innym niz dom, sklep i osiedle.
Przepraszam, jesli ktoras z Was uwaza, ze "NAGLE" przypomnialam sobie o forum. Z tym, ze ja zawsze zagladalam i kontrolowalam co u Was :-:)zawstydzona/y:

No nic... Ja uciekam do sklepu. Tatus z Jula zostaje. Kurcze dzis prawie caly dzien na forum, z malymi przerwami. Super mi bylo :-D Do zobaczenia, byc moze jutro.
PA!

moniqsan- ja tez to kochana mam czasami, taki maly przydupnik jest czasami z tego mego synusia...:) musisz byc cierpliwa , minie jej to.. mozesz mala polozyc na leczaczku i wziasc ja do kuchni zeby zrobic sobie herbatke ja tak robie i wtedy maly sie uspokaja...:)

co do gaworzenia to moj kubus mowi a gu , gi , a gie... i tyle.. czasami powie ma... i tyel

Młody spi a mi sie udzielil wasz %pociag i sobie piweczko pociagam :tak: nie dosyc ze bb uzaleznia od pisania i czytania to niedlugo tez od alkoholu :-D;-)

Florenacja Witaj serdeczne :tak: fajnie miec taka gromadkę :tak: Ciekawa jestem czy to prawda ze przy kazdym kolejnym dziecku porod jest lzejszy ? Przepraszm ze pytam tak wprost ale jestem ciekawa czy z Krzysiem bylo najlatwiej ?

tsarina zapisalam sobie artykul ale najpierw musze nadrobic gaduly a pozniej sie za niego zabiore. Tytuł ciekawy :sorry:

iwee u nas to jest tak ze synek jakisz czas temu mowil bababababa lub nie zrozumiale mamamama ale teraz znow jest aaaaa, eeeee itd... mysle ze dzieciaczki maja jeszcze czas

co do laktatora to mi taz ta gumeczka wpadala jak cycuch sie zassal wiec zawczasu wpuszczalam troche powietrza :tak:

Mamstud jesli chodzi o opiekunke to nie mam pojecia czym bym sie kierowala ale napewno nie wziela bym mlodej- raz ze brak doswiadczenai a dwa zeby mi meza nie kusila he he ale tak powaznie to tak jak naposala tsarina za mloda zle za stara tez zle:eek:

Nina plaszczyk bardzo mi sie podoba :tak: a kolorek jaki? ten czerwony ?

Jolu serce sie raduje ze wszystko dobrze !!! Buziaki dla was Kochana !!!
malinko, nie wydaje Ci się tylko tak faktycznie jest :-D Niektóre mamy to jakby z grobu powstały :wink::wink::wink:

Ale to dobrze, to dobrze ... przynajmniej nie trzeba wywoływać do tablicy. Same się zgłaszają :cool2:

he he he he ;-):-D:-D:-D
a jesli chodzi o Lilke to mysle ze czuje ze nie ma taty. Zobacz tyle czasu byliscie razem....a teraz wszystko sie zmienilo... a moze po prostu taki ma dzien.... trzymaj sie kochana !!! Choc wiesz co tak sobie mysle ze chyba los jest sprawiedliwy ;-);-);-) Ty mialas za dobrze ze swoim aniolkiem :-p mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej :tak:

Słonko absolutnie nie chodzilo mi o Ciebie :-D Ty to jedną z filarow majowek jestes, zawsze duzo sie udzielalas a ostatnio wszystkie wiemy jakie przejscia masz z Jula !!! A od czasu do czasu cos skrobnelas wiec z grobu nie powstalas gluptasie hehee

A i jeszcze jedno- przez to wasze gadulstwo czytam tylko watek głowny majowy bo na reszte nie mam czasu :-( ciekawa jestem jak tam rozszerzanie diet, co na obawach ale nie mam czasu wiec jak nie zwolnicie to niedlugo zapomne jak wygladaja majowe dzieci ( bo na zdjecia naszych skarbów tez wejsc nie mam kiedy) to na dodatek na kazdym watku bede miala po 30 stron :szok: oj wy niedobre !!!!

reklama
Do góry