reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc - ja jeszcze nie zostałam poproszona na rozmowę:-:)wściekła/y:. Pani, która sie miała zająć tematem - jeszcze sie ponoc nie zajela:confused2:. Boje się, ze dzisiaj do 15:00 zadzwoni, a jutro bedę musiała się wstawic. W końcu od poniedziałku rozpocznie się nowy miesiąc roboczy... Ale nie powiem - nauka ustaw idzie mi jakos mozolnie bez poczucia, ze juz juz bede musiala je recytowac;-):-D

reklama
oj Moniko przykro mi z powodu Waszych przejść. Niesamowite, że gruszka przysporzyła tyle problemów! Ucałuj Tomusia i daj znać jak wyjdziecie.

Dzień doberek.
Wstałam o 9 (już pisałam mamstud że wyładował mi się tel z budzikiem i bałam się że zaśpię na ćwiczenia)

aaaa - zapomnialam się pochwalić - moja mała dzisiaj zjadła kaszkę!!! I to z 200 ml!!!
Ja nie chcę krakać, ale hmmm, podejrzewam że jeszcze parę miesięcy i będziesz Jadze zakładała własne ubrania :rofl2::-D:wink:

a gdzie powsinoga?? pewnie spać polazła :confused2: a od kiedy to śpioch taki z niej? :sorry:[/COLOR][/FONT]

No właśnie nie wiem co się dzieje. Normalnie ok 00:00 już mnie rozwala.
Być może jestem bardziej zmęczona tymi całodniowymi przeprawami. No i doszedł mi jeden obowiącek - dziecko :-D Bo do tej pory jakbym go nie miała :sorry:
Też kupiłam wczoraj Sinlaca (nie chce mi się ściągać mleka a modyfikowanego dodawać nie chcę, a Sinlac ma wapń i z tego co na opakowaniu napisane same wspaniałości)

Mamstud kacyka nie mam bo wypiłam tylko jednego Ciechana :-)

Monika Oj jak mi przykro :-( biedny Tomeczek i Wy. Że też musiała mu ta gruszka aż tak zaszkodzić

Ankzoc Buziaki dla Majeczki

jolu obudziłam się myśląc o WAS. Trzymam kciuki za pomyślny zabieg. Wycaluj ode mnie Amelke jak tylko to przeczytasz

Witam,

Monika- przykro mi, csalowania od eciotek dla Szkraba:-)

Jola-trzymam kciuki

Ankzoc wszystkiego najlepszego dla Majeczki

Mój Miłoszek tez ma dziś 5 miesięcy:-)

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczynki :-)

agakm- bedzie dobrze, wierze, ze dostaniesz tę robotę :-)

aneteczka- wam również życze wszystkiego najlepszego :-):-):-) buziaczki

Aneteczka wszystkiego naj dla Twojego Misia :-)

moniqsan u nas Gaba nie znosi Sinlaca! :-( Kupuję zwykłe kaszki i puki co ładnie je, nie tak ładnie jak u Agi_k_m bo tylko ok 40-50 ml ale zawsze to coś :-)

ankzoc niezła imprezka się szykuje :-)

Aga_k_m czy dobrze doczytała, że jesteś wodnikiem? Ja też :-)

jolu- trzymam mocno kciuki za amelcie:tak:

aneteczka, ankzoc- wszytskiegi najjj :tak::-):-D

barmanka- oj bidulko.. wspolczuje ale w sumie nie ma tego co by na dobre nie wyszlo,, moze cos lepszego jest ci pisane, nie martw sie napewno cos lepszego znajdziesz.. ja trzymam mocno kciuki i nie poddawaj sie tak latwo tylko dlatego ze jakis pajac sobie z ciebie zadrwil..:/

moniqsan- dzieki

aneteczka- dziewczyno wow ale ty masz rozmiar 38.. ja tak jak aga-k-m tez bym dala wiele za ten rozmiar,, obecnie nosze 40,, niektore 42...:/ na lusie 5 kg:/ a waga stoi w miejscu i na ciebie mowia ze jestes otluszczona.. no kurcze poszlam bym do tej laski ktora ci tak powiedziala i natrzaskala po gebie..:-D

nina- no wlasnie przylaczam sie do ciebie...:tak: one tu nocne pogawedki o procentach a ja nie moge:// buu:///

a ja zaraz ide na rehabilitacje zwiazana z zwiekszonym napieciem miesniowym..maly jeszcze spi ale musze go zaraz obudzic.. wrrrrr.. zawsze jak mam gdzies wyjsc to maly ucina sobie dluzsze drzemki masakra...:/

aneteczka - dla Was też wszystkiego najlepszego z okazji wspólnych 5 miesiecy!!!

mamstud - tak Kochana, ze mnie jest "podwójne zło":-D:-D:-D - po 1 - Agnieszka (tylko i aż - drugiego imienia nie posiadam), po 2 - wodnik (24.01)

ankzoc - dzieki Ci za wiarę we mnie:tak::-)

reklama
moniqsan - no - miejżesz wiarę w moje Bobo.. Dżaga teraz rośnie i wzwyż i wszerz, po to aby za jakiś czas spalic nadmiar... Przecież Ona kocha mamę nad życie (a mama ją), więc chyba poszanuje mój kręgosłup (tylko ja mam siłę ją wiecznie dźwigać, cała reszta, z Tatusiem na czele wytrzymuje góra 5 minut!!!)

mamstud - Jaga zjadła ok. 200 ml na dwa podejścia (3 godziny przerwy byly miedzy nimi) - więc nie jest tak źle - próbuj dalej!!! Wierzę, że bedzie dobrze...aaaa - i ja jej zrobiłam taki mix smakowy - 2 łyzki kaszki waniliowej, 2 łyżki kaszki bananowej (to tak na 150 ml wody). Myślę, że z każdego kubka (bo w swoim kubku jej robiłam - te 50 ml zjadalam JA, hehe)

Do góry