reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Majóweczki dzień dobry :-)

Dziś nikt mi z łóżka nie spadł! :-)

Moniqsan, Barmanka, Aga_k_m mam nadzieję, że nie macie kaca po wczorajszym :-)

Jolu cały czas o Was myślę, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!!

M@dziu z tym raczkowaniem to trochę przesadziłam... Mała przyjmuje pozycję taką jak do raczkowania, po czym robi klapnięcie na brzuszek i się wścieka. Sądzę, że do prawdziwego raczkowania jeszcze klika dni

ankzoc wszystkiego dobrego dla Majeczki, buziachy od cioci i Gaby :-) No i powodzenia na rozmowie.

tsarina udanego gotowania, daj znać jak zupki wyszły...

Miłego dnia Kochane!

dzień dobry majóweczki:-)

ja już nigdy :-)ale to prze nigdy nie pochwalę mojego szkrabka...wystarczyło że się ucieszyłam, że spała 2 nocki (całe) to dzisiaj pobódka 3.30 i moje dziecko wyspane i chętne do zabawy:eek: normalnie myślałam, że ją uduszę:sorry:

ankzoc
wszystkiego naj dla Twojej malutkiej

Jola
Myślami jesteśmy z Wami, całuski

witajcie!!!

pierwsza procentowo-nocna mama powstała... z wielkim poczuciem winy:zawstydzona/y:... Do zakończenia laktacji już nigdy nic z % chyba nie wypije... Nie - nic sie takiego nie działo.. Mała przebudziła sie w łóżeczku o 2:00 i musiałam ją wziąźć do nas bo rzecz jasna płakała.. I tak mi było przykro, że nie mogę jej cyckiem uspokoić:zawstydzona/y:... na szczescie przytulila sie i usneła:tak::-).

Jolu - moje mysli skierowane są w Waszą stronę, kciuki mocno zaciśnięte. Wracajcie do nas Babeczki Kochane całe i zdrowe - wiem, że wszystko pójdzie bardzo dobrze:tak::-):-):-)!!!

mamstud - tak jak napisałam wyżej - kaca mam - moralnego (przepraszam barmanko - kurcze, to karmi byłoby lepsiejszym rozwiązaniem, hehe)...ale nie powiem - w ustach tez pozostał posmak... chyba szybko nie tkne ginu:tak::-D

ankzoc - Kochana, wczoraj Ci nie napisałam, ale za to napiszę Ci dzisiaj - od wczoraj trzymam w głowie mocno zacisniete kciuki w Twojej sprawie:tak::-):-):-). Cieszę się, że wczoraj tak dobrze Cie poprzyjmowali - mam nadzieje, ze dziś bedzie identycznia a nawet lepiej:tak::-)!!!

Witam majóweczki. Jola ,ja też trzymam kciuki.
U nas tragedia. Tomuś wczoraj po zjedzeniu gruszki dostał takich bóli brzuszka ,że nie mogłam sobie z nim poradzić.Wieczorem obsypało go na całym ciałku .Przerazilam się okropnie i biegiem pojechaliśmy do szpitala.Z brzuszkiem sobie poradzono ale dzisiejszy dzień mają go jeszcze obserwować pod kątem wysypki. Wpadłam tylko po ubranka i pędze do szkraba.

Ostatnia edycja:
ankzoc, całuski dla córeczki :**
a dziękuje, kaca nie mam :-p
ale niestety nie wymyśliłam co zrobić z pracą, poranek mnie nie olśnił, nie mam pomysłu :-:)-:)-(

cholercia chyba skończą się moje nocne posiadówy z aga i moniqsan... o i confi też dołączyła, szkoda że nie widziałam już tego :zawstydzona/y: (ale polazłam sobie inne stronki pooglądać :sorry:) , mój juniorek obudził się dziś prze 7 i po spaniu już było :sorry: myślałam że po flaszce pójdzie dalej w kime ale nie.. a teraz jęczy tu obok mnie zasraniec jeden :wściekła/y:

Jola, kciukasy zaciśnięte:tak::-)

ojej - Monika - bardzo bardzo Wam współczuję - Rodzicom widoku chorego dziecka, i nie mocy poradzenia sobie z problemem, Tomusiowi - bóli brzuszka i tej okropnej wysypki. Trzymajcie się cieplutko - i wracajcie do nas zdrowi!!!

dziekuję cioteczki, wycałuję majusie jak się tylko obudzi ;-)

agakm- dzięki za kciukaski a jak tam twoja rozmowa??

monika 1977- ojejka biedny Tomus, mam nadzieję, ze wszytsko będzie ok i szybko wróci do domciu

no i :-)Ankzoc, Majeczka :-):-):-) - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI WSPÓLNYCH CUDOWNYCH 5 MIESIĘCY!!! SZCZEGÓLNIE ŻYCZĘ WAM OBU - PRZESPANYCH (CAŁYCH) NOCEK :****************************************

reklama
dziekujemy aguś a wiesz za m-c nie chwalac sie 29 listopada mam urodzinki a Maja pół roczku , już kombinujemy jakis wspólny wypadzik :-)

Do góry