reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Barmanko Z Bogiem :-) przynajmniej u nas hehehe dobre widze że z Ciebie taka specjalista jak ze mnie mój Kamilek miał chrzest razem z naszym ślubem więc nie miałam podparcia w innych mamusiach i tak ksiądz pyta o co prosicie Pana Boga dla waszego dziecka a ja o łaske Boża lol:-D zamiast o chrzest ale to taki szczegół

hehehe ale sie uśmiała:-):-):-)

Jak poszlismy załatwiać slub kościelny, ksiądz sie nas pyta: jakiego wyznania jesteście???? a mój wielce uduchowiony mąż mówi: greko - katolik, to ksiądz do niego: to nie do tego kościoła, a ja myslałam ze ze śmiechu schowam sie pod stół.

hahaha - madzia - ze mnie tez taka katoliczka, że HO... Jak pobralismy sie z M - przestalam do kosciola chodzic.. Przed chrztem normalnie ssało mnie od środka - bo proboszcz u mnie w parafii sie zmianil (tamten mowil do mnie "Złotko", i wspominał moje dziecięce zaangazowanie w Kościół)..a ten... balam się, ze przepyta mnie z modlitw:baffled: a troszkę się pozapominało:-D

kurcze - ela.. zaczynasz projektować ciuszki - super... Ty nam lepiej coś swojego dzieła wrzuć!!! No i Dziennikarka... wow!!!

reklama
a co do kotów - hmmm - powiedziałabym Wam cos- ale lepiej przemilcze (confi wie o co chodzi). Ale i ja jestem posiadaczka 1 szalonej kotki :tak::-)

Do góry