reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no ejjjj mamstud - Ty tez masz piękne obrazki w domku - braterska miłość do malutkiej siostrzyczki, ich wspólne zabawy, no i braterskie imponowanie malej damie... Zawsze marzyłam o starszym bracie:tak::-D:-D:-D ale Rodzice nie chcieli przyjac zamowienia...

ojjj Kochanie:-:)-:)-( proszę - zostaw przeszłość głeboko w serduchu - najważniejsze są te dwie istotki blisko Ciebie!!! One żyją, kochają Cię całym serduszkiem i potrzebują bezgranicznie!!! Tego sie trzymaj i tym żyj :tak::happy2:

Wiecie.....to jest silniejksze odemnie.....naprawde.....nie wiem jak ja przezyje srode...chyba wszystkie paznokcie z nrwow poobgryzam.....
w czwartek mamy byc w szpitalu na 8.00....maja przyjac Amelie na oddzial....dostaniemy pokoj dla siebie z lozkiem dla mnie.....co mnie zdziwilo to nawet telewizor tam jest i umywalk......dwa fotele jak ktos przyjdzie...no i sporo mniejsca...nie taka klitka ....Przemek bedzie ze mna no i Ala tez.....
Dokladnie nie wiem o ktorej bedzie operacja bo powiedzieli nam ze to zalezy ile zajma przygotowani......
a no i jeszcze jedno....my nie mamy samochodu.....wiec powiedzieli nam ze do domu odwiezie nas taksowka ( jacych ochotnicy......taksowkarze) za darmo...powiedzialam ze my raczej nie zaplacimy bo taxi z Leicaster kosztowalo by nas okolo 100funto, a pociag 30.....same rozumiecie....a oni na to ze nie ma sprawy....

Operacja bedzie trwala okolo 1.20 minut.....
normalnie mam gesia skorke jak to pisze i gulale w gardle....:baffled::-(

No i dziekuje.....fajnie ze foteczka Wam sie podoba.....a jezeli chodzi o zabawki ...to rzeczywiscie ..moze lezec kilka a one i tak sie zawsze jedna interesuja...:-D

Aga_k_m już się zamykam :-)

Jolu z tego co piszesz to wydaje mi się, że traficie do super szpitala, na pewno jest tam dobra opieka! Gdy ja trafiłam do szpitala z Andrzejkiem dostałam pokoik wielkości wc, dla Małego metalowe okropne łóżeczko, a dla mnie taboret, zero okna i siedziałam tak na tym taborecie kilka dni i płakałam :-(

Jolu - z samego opisu tego co na Was czeka- także uważam, że i opieka i wsparcie medyczne bedzie wzorowe!!!

mamstud - mam nadzieje, ze Cie nie uraziłam (za nic w świecie bym tego nie chciała). Twoj za to opis pobytu Andrzejka w szpitalu = trauma... Polska rzeczywistość.. Polskie warunki - karygodne!!!

Aga_k_m no coś Ty! Wiem, że czasem smęcę i trzeba mnie na ziemię sprowadzić. A pobyt w szpitalu to rzeczywiście trauma, Andrzej miał wtedy prawie dwa lata, a ja to do tej pory pamiętam....

Chciałam wrzucić zdjęcia z mieszkanka ale kabla to aparatu nie mogę znaleźć, widziała któraś?? :-)

reklama
Do góry