Dziękuję za dedykację :-)no to Kochana - nasmęciłaś na innym wątku (tym "szałowym") - wobec tego przeczytaj dedykację dla swojej osóbki;-)![]()
Znalazłam kabelek, zrzucam foteczki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za dedykację :-)no to Kochana - nasmęciłaś na innym wątku (tym "szałowym") - wobec tego przeczytaj dedykację dla swojej osóbki;-)![]()
Nie tylko Tobie, kochana...a co do mojego koloska... statystycznie musi się komuś trafić taka Calineczka - padlo na mnie - i dobrzenajważniejsze, że zdrowa!!! Dzięki niej nie muszę na siłowni wzmacniać rąk, hehe... no i zawsze jakieś brzuszki się poćwiczy ;-):-)
Mamstud moja ciąża początkowo też była bliźniacza. I również jeden zarodek przestał się rozwijać i został wchłonięty. I wiesz jak dowiezdziałam się, że będę miała bliźniaki to byłam nieszczęśliwa i płakałam. Potem jak się dowiedziałam, żę jednak bliźników nie będzie to płakałam, bo tak przyzwyczaiłam się do myśli, że będę miała dwójeczkę... A dziś już o tym nie myślę. Dziękuję Bogu, że mam zdrową i cudowną Nataszkę!!! Czasami jak popatrzę na córeczki Joli to mi się przypomni, ale ja bym chyba nie dała rady...Wiem Aga_k_m, że mam szczęście mając takie dzieci ale wiesz jak to jest, człowiek zawsze myśli co by było gdyby...
Jolu będę trzymała kciuki!!! Ale warunki - z tego co napisałaś - rzeczywiście macie tam niezłe...;-)
Teraz to już w ogóle jest świetnie, prawie wszystko mamy już rozpakowane. Dziś sobie posprzątałam i od razu się lepiej czuję :-)o kurcze mamstud - sporo pracy wlozyliście w to mieszkanko... Podziwiam, bo tak w krótkim czasie wyczarowaliście sobie piękne królestwo - no i nawet maly książe juz okupuje swój tron;-)PIĘKNIE!!!