reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nie omieszkam sprawdzić:-)

Iza właśnie pierwszy raz rybke jadła, chciałam jej dać tylko na spróbowanie, ale tak się zapaliła do niej, że cały słoiczek bez mruknięcia zjadła, a teraz leży i... no, robi kupkę mrucząc jak głaskane kocię.... i wylizuje rączki... chyba jej smakowało...

jolu Ty wiesz... masz jakiś przepis?

Tsarino.....mam przepis na rybke w kremie szpinakowo selerowym,
bede robic w przyszlym tygodniu...przepis mam od kolezanki wiec jest sprawdzony......drugi to ryba w pomidorach i papryce.....ta rybka jest pyszna....

Przepiski wstawie w odpowiednim dziale.....
A robilas tego krolika....???

Moje tez jadly wczoraj rybe....no i zjadly 230ml ...tak im smakowalo....mi natomiast zapach wykrecal nos...:sorry::sorry:

Aga_k_m.....u mnie moje cory wola jak jest rzadsze ....tak mi sie wydaje ze ta papka z ziemniakami byla dosc gesta i trudna w polknieciu.....jak robilam szpinak z ziemnakami to dodawalam mleczka modyfikowanego zeby wlasnie nabralo to wlasciwej konsystencji.....
u moich dziewczyn taka gesta papka powoduje odruch wymiotny.....:-(

Nina,Aga-Proszę wrzucę linki kilku rzeczy:
544 Biała Tunika sukienka zabot Japan Style
740 Szara marynarka kurteczka haft Japan Style r.M
MILUTKA CIEPLA BLUZA JAPAN STYLE KAPTUR Z USZAMI
all_pza_14.png

1144 Szaro czarna sukienka 2w1 bufki Japan Style
ELEGANCKI PŁASZCZ JAPAN STYLE! 3 kolory, HIT 2010
kochana dzięki wielkie :-)

jolu tragedia, króliki zaraza zabiła! Dobrze, że chwile zwlekalismy z nimi, bo Iza by jakiegoś chorego rabita zjadła... a z rybką spróbuje... i już wiem jedno, jeśli kupka po rybce nie przebija tej po szpinaku, to ja szpinaku Izie nie podam...

spadam spać, dobrej nocy! I zgaście światło wychodząc:-D:-D:-D:-D

Confi Mati ma większe ciemiączko, 3 tyg. temu: 3/3,5 cm!! Lekarka kazała dawać 3 kropelki dziennie Vigantolu ale kazała się nie martwić bo "taka jego uroda". Ja się oczywiście trochę martwię ale mam nadzieję, że to nic grożnego. Ty to się wcale nie przejmuj, bo jest niewielkie.

Wpadam jak po ogień, wszystkiego nie nadrobiłam, może w niedziele usiądę z Wami bo jutro imprezka na którą się szykuję: pół roczku naszego pierworodnego :-)

Ściski dla Was wszystkich, jeszcze nie przywitałam się z Patik - miło mi:-D

Oglądacie jutro Gołota vs. Adamek??

kurcze dziewczyny Wy to faktycznie macie wenę

sara
my z mężem będziemy oglądać.. i osobiście kibicować będę adamkowi:-)

kasia
gratulacje:-)

jolu
kurcze normalnie aż pozazdrościć Ci można tych Twoich perełek... ja właśnie tak bardzo chcę dla Kasi rodzeństwo bo będzie wtedy szczęśliwsza..wiadomo że nie ma co porównywać do bliźniaczek:-) jak chodziłam w ciąży to marzyły mi się bliźniaki no ale los zdecydował inaczej:-)

reklama
Witaj Saro miło Cie znowu widzieć;-).Wpadaj częściej .Brakuje tu Ciebie.Buziaczki dla Matysia z okazji 6 miesiąca:tak:.
Jolu-Ty powinnaś napisać książkę kucharską z przepisami dla dzieci:-).Przepisy super-szkoda, że Filip "zbojkotował"moje zupki bo chciałam mu te Twoje pyszności serwować.Może spróbuję ponownie za jakiś czas.

Idę w ślady Tsarinki i spadam spać bo mi już klawiatura wiruje a literki się zamazują(nie wiem czy ze zmęczenia czy z nadmiaru wina):rofl2::rofl2::rofl2:.
Dobranoc majóweczki

Do góry