reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kurczę ale wy jesteście zgrabne dziewczynki.Ja o takich rzeczach to mogę tylko pomarzyć.Już kiedyś z barmanką stwierdzilyśmy,że my to worki na kartofle możemy zakładać.Barmanko,chyba się nie obrazisz!
słońce, ja się nie gniewam, ale chyba mnie pomyliłaś z kimś :rofl2: ja na wagę nie moge narzekać - dawno już zrzuciłam ciążowe kiloski, baaa mało tego - ważę nawet mnie niż przed ciążą :-) ale to jest zasługa diety skazańców... jedynie bencolek mi został :wściekła/y:

confi, tuniczki też mi się obie podobają :tak:

rety synalek dziś usypiał 2 godz :wściekła/y::wściekła/y: myślałam że oszaleje! ale się nie dałam i nie wsadziłam go do leżaczka :cool2: zdążyłam sobie sprzątnąć co nie co :tak:
teściowa dała cynka że zaproszenia już dotarły, ma tutaj przysłać nam to zaproszenie dla Chrzestnej (za tydz przylatuje do nas), więc się przekonamy czy w rzeczywistości też tak ładnie wyglądają ;-)
ofertą od fotografa trochę sie rozczarowałam :growl: więc rozpoczęłam negocjacje :laugh2: zostawiłam sobie 3 na tapecie..zobaczymy co z tego wyniknie :sorry:

reklama
marzenko - Ty sie proszę nie gniewaj na mnie... Katowice to po prostu przejezdne dla mnie miasto. My tak w ogóle to jedziemy na ten pogrzeb (o ile pojedziemy - bo już są różne zdania na ten temat) do Staszowa. Przy okazji zahaczamy o Nową Dębę i Rzeszów. No i na końcu pojechalibysmy do brata M - do Krakowa a z tamtąd autostradą A4 do domku.

Bardzo, bardzo chciałabym się z Wami spotkać - ale obecnie - nie dam rady:-:)-:)-(.

Do Kasi mam rzut beretem, ale jeszcze się jakos nie zgadałysmy:-p;-).

jestem wściekła - babka w rejestracji nie chciała mi zapisać Małej na dzisiejszą wizytę:wściekła/y:. Bo dr-owi , który normalnie przyjmuje, cos wypadło i jest ktoś w zamian, ale jest też sporo dzieci chorych... Zaproponowala wizytę w poniedziałek o 13:00 - więc do poniedziałku pozyjemy w nieświadomości z parametrami Jagódki, no i z pytaniami - "co dalej"? :cool2:ehhh

Poza tym znowu uruchomiona została dostawa Lionów na wagę - zakupiłam 7 kg :szok:(2 dla M, a reszta... oby mi w d... nie poszła;-):laugh2:)!!!

Nie bylo mnie raptem pare godzin a tu tyle stron do nadrobienia. Bylismy na kontoli i maly zostal w koncu zaszczepiony teraz czeka mnie marudny wieczor, bo po szczepieniu jest zawsze nie do zniesienia, n arazie spi wiec moge cos w domu porobic. Ciesze sie bardzo ze w koncu juz zdrowy ponad 3 tyg chorowania to juz lekka przesada, w koncu bedzie mogl dostac cos nowego do jedzenia a nie ciagle to mleko :-) choc jemu pewnie to bardzo pasuje :-D

Barmanko dziekuje bardzo za linka na pewno sie przyda w wolnej chwili tam zajze i ogarne co i jak. Jak na razie tylko sie zalogowalam, to tak dla lepszej motywacji :-D. Co do tabletek to tez zawsze sie boje odpukac jakos nie mialam problemu teraz z zajsciem, zaszlam miesiac po odstawieniu mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie

Confi mi tez sie obie podobaja :tak:, jesli chodzi o to ciemiaczko to nie martw sie na zapas Wiktorek tez dostaje wit D a dopier dzis jak lekarz badal to zaczelo mu sie zmniejszac. Ponoc mowia ze im pozniej zarosnie to lepiej bo mozg sie lepiej rozwija. Moze rosnie Ci maly geniusz ??;-)

Marzena ja tez z checia dolacze do grona mam borykajacymi sie ze zbednymi kilogramami, tez moge worki nosic. Zupelnie tak samo narzekalam na swoj wyglad a teraz marze o tym wygladzie

Kasia az mi zapachnialo tymi jabluszkami, tez uwielbiam cynamon a juz w szeczegolnosci w polaczeniu z jablkiem. Az mam ochote na szarlotke mniam mniam....... a tu trzeba sie diety trzymac :-(

Tak czytam ze dzieciaczki wybrzydzaja przy jedzonku ktore gotujecie i zastanawiam sie czy najpierw nie podac gotowanego jedzonka a pozniej tego co w sloiczkach???

Ja już po pracy siedze sobie i pije kawke a Kamilek śpi :-) wy tak stukacie że nie nadążam za wami co wejde to kilka stron do nadrobienia zazdroszzce wam tego nadmiaru czasu confi tuniki obie fajne

marzenko - Ty sie proszę nie gniewaj na mnie... Katowice to po prostu przejezdne dla mnie miasto. My tak w ogóle to jedziemy na ten pogrzeb (o ile pojedziemy - bo już są różne zdania na ten temat) do Staszowa. Przy okazji zahaczamy o Nową Dębę i Rzeszów. No i na końcu pojechalibysmy do brata M - do Krakowa a z tamtąd autostradą A4 do domku.

Bardzo, bardzo chciałabym się z Wami spotkać - ale obecnie - nie dam rady:-:)-:)-(.

Do Kasi mam rzut beretem, ale jeszcze się jakos nie zgadałysmy:-p;-).
Aguś ja się na Ciebie absolutnie nie gniewam. Na kogo jak na kogo, ale na Ciebie...??? Przecież żartowałam.
A co do workowych mamuś to jak mnie zobaczysz to zrozumiesz...

A może powinnyśmy wątek o workach założyć:tak: I tam byśmy sobie te linki podawały, o których Monisia pisała...

reklama
ale mam szczęście oglądacie "Pytanie na śniadanie " właśnie do nmie dzwonili z TVP i wygrałam bon na buty dla dzieci kiedyś wysyłałam sms do tego programu tylko nie pamiętam kwoty i sklepu z tego wszystkiego nie zapytałam :-):-):-) a pytanie mi zadał czy ten program leci od pn do pt pierwszy raz coś wygrałam:-):-):-)

Do góry