reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

confi, słońce ja podobnie jak Marzena też się czasami zastanawiam czy o wszystkim pisać czy nie... ty jeszcze masz o tyle dobrze że na zamkniętym możesz sobie popisać, wyżalić się... to forum BB jest bardzo popularne, wystarczy że w google wpisze się jakiegolwiek zapytanie (np dotyczące laktatora, czy innych porad) i na którejś tam stronce pojawia się właśnie babyboom..
ale nie mam pojęcia czy na publicznym forum da się utajnić pewne posty :sorry: raczej wątpię by była taka opcja, ale pewności nie mam, moderator by musiała nam objaśnić co i jak.
i oczywiście jestem za tym byś była moderatorką :tak:

kasia, Filipek wygląda bosssko na tym kibelku :-D

jola, zaskoczyłaś mnie tym wczesnym sadzaniem na nocnik... nie wiedziałam że tak można :sorry: może to jest dobry pomysł hmmmm muszę przemyśleć w wolnej chwili ;-)

aga, owszem lubię dużo pisać, zresztą widać to po ilościach moich postów :zawstydzona/y: taka gaduła jestem :-p choć powiem wam że prywatnie to taka wylewna nie jestem :eek: lubię się dołączyć do rozmowy jak ktoś nada temat :tak:
ale ja na moderaotra? :cool2: hiiii mąż by rozwód wziął ze mną jak nic za to siedzenie przed kompem :sorry: myśle że spokojnie ankoc i confi sobie poradzą. ale dziękuje kochana za pamięć :**
p.s. odezwała się ta co mało się tu udziela :-p:-p:-p

ankzoc, szkoda że nie ma za to żadnych pieniążków :zawstydzona/y: nie to że jakaś materialistka jestem :-p tylko w sumie to jest twoja praca... no ale zawsze dobywasz jakieś doświadczenie, które możesz w przyszłości wykorzystać w innej pracy :tak:
a na moderatorke myślę że confi się lepiej nadaje :tak: bo ja taka miękka do ludzi jestem :sorry::-D:-D (kiedyś mnie to zgubi kurna :crazy:)

aga, właśnie sprawdziłam, ja też nie mam dostępu do zamkniętego. kiedyś nawet wysłałam chęć bycia tam, ale nie zostałam przyjęta. potem wyszła "afera" o której chyba wszyscy pamiętają ;-)

no i się dzieć obudził i pozostałym dziewczyno nie odpisze :-( rety jak ja nie cierpie tak na raty pisać wrrrr :wściekła/y:

reklama
Marzena robie albo zwykłą wtedy zalewam ją wrzątkiem, a mam też jeszcze taką na mleku modyfikowanym- tą zalewam wg przpisu wodą 50 st.Wczoraj podałam tą na mleku modyfikowanym. Małą łyżeczkę zalałam odrobiną wody, dolałam mojego mleka ciepłego i dosypałam kleiku.
Ale ta zwykła bardzo gęsta wychodzi i źle się miesza z mlekiem, a ta gotowa jest z cukrem no i z modyfikowanym mlekiem po 6 miesiącu - chociaż to tylko mała łyżeczka.
Nie wiem w sumie, która lepsza.
No właśnie widziałam taką z bobovity chyba po 6 miesiącu - 3 owoce o ile się nie mylę... Ale chyba wolałabym jakąś taką zwykłą, żeby w mleku rozrobić.

My po szczepieniu juz, mały troche popłakał ale wielkiej tragedii nie było.
Uffffffffffffff............w końcu odpoczynek dla mojego portfela, bo nastepne szczepienie jak maly skończy rok:-)

N aspacerek sie wybieramy, bo pogoda jakoś sie wyrobiła i szkoda byłby siedzieć w domu.

nina2003- ja podaje małej 150 ml mojego mleka + dwie lyżeczki kaszki mannej+ 3 łyzki stołowe kaszki ryzowej i moje dziecko budzi się i tak o 22, 23 :wściekła/y:. Kurcze czemu moja Maja tak nie chces spac :confused2: Co do podawania glutenu to podaję kaszkę manną bobovita http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=213od 6 m-ca 2, 3 gramy na 100 ml przez pierwszy tydzien podawałam jedna łyżeczkę teraz zwiekszyłam do 2 i tak przez pełne 2 m-ce trzeba podawać, ja zaczełam od 3 pazdziernika

marzena80- kaszka manna jest z bobovity od 6 m-ca zawiera gluten ;-)http://www.nutricia.com.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=213

barmanka79- ja tez jestem za miekka ;-)

o matko w tak krótkim czasie tyle nastukałyście??? :szok:
nieźle .
tata już sobie poszedł, probowałam z nim rozmawiac ale mnie zbył :confused2:
no cóż, spodziewałam się. Mam jeszcze jedną zagwostkę...wczoraj jak ze mną rozmawiał to mówił ze wciąż pożycza pieniądze mojemu bratu i że czuje ze ja jestem pokrzywdzona...ja owszem trochę zaprzeczałam ale gruncie rzeczy tata ma rację jednak ja nie z tych co się żalą więc z natury zaprzeczam. Tata jednak stwierdził ze ma dla mnie a własciwie dla Damiana 1000 złotych i mi je da. Dzisiaj zachowywał się tak jakby zapomniał i pewnie faktycznie zapomniał ale ja nie śmiałam mu przypominac choć nie ukrywam kasa by się przydała bo w tej chwili jestem goła i wesoła...
Nie wiem co mam robić...przypomnieć czy to nie wypada? Wszystko w środku mówi mi ze nie wypada...ale szkoda...:confused2:
Nie lubię takich obiecanek cacanek....

a co do moderatora...ja się nie wychylam. Jak będzie potrzebna pomoc to pomogę. Jestem adminem na innym forum i daję radę więc jak będzie trzeba to i tu pomogę,a co do utajnienia naszych postów to cieszę się ze jest takie jednogłośne zdanie za....
Poczekajmy teraz na to jakie uprawnienia bedzie miała Ankzoc a ja nie da rady to wspólnie napiszemy petycję do adminów i mam nadzieję ze cos wskóramy bo faktycznie macie rację ze nie piszemy wszystkiego bo boimy się demaskacji a co za tym idzie forum traci sens bo nie możemy się swobodnie wypowiedzieć i tu błędne koło się zamyka. Musimy coś z tym zrobić a grupą zdziałamy więcej :tak:

reklama
Do góry