reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moniqsan...pare ciuszkow moge Ci kupic nie ma sprawy....przejrzyj sobie stronki to ja je zakupie...a w Warszawie i tak na pewno bede.....:tak:
A w bagarzu pare ciuszkow nie bedzie robilo roznicy.....:tak:

A jesli chodzi o ceny na Allegro to naprawde niezle sobie licza...

A ja planuje kupic to cudenko dziewczynom.....no tak mi sie podoba.....:tak::tak:
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/3/11

reklama
jolu

Śliczne :happy: Mnie tam się wszystko podoba. W ogóle jak widzę coś z Next to przypominają mi się moje Pewexowe odczucia ;-);-);-):-D:-D:-D Normalnie towar deficytowy :sorry:
A gdzie te rzeczy kupujesz? W tym sklepie z którego dajesz linki? Czy w jakimś stacjonarnym? (Pytam na wypadek ewentualnej płatności i kosztów przesyłki)

Działka w Nasielsku powiadasz :rolleyes2: Skądś to znam :tak: Jeździłam tam do rzeźni. Piękne tereny :tak:

barmanko
No i nie trzeba się było sfotografować po wyświetleniu ilości nieprzeczytanych stron? :rofl: czuję niedosyt :rofl2:
Fajnego masz szefa, powtórzę za dziewczynami. Tylko pozazdrościć :tak:

A Marcelitka czapę widziałam i już wtedy mi się właśnie takie podobały. Potem szukałam tylko podobnych :tak:

hej dziewczynki!!!
no więc oświadczam, że dopiero teraz jestem spakowana! a wlaściwie to jesteśmy spakowani, bo ja to ja, ale cała reszta. :dry:o 6 odprawa, wyjazd o 2:30
Dzięki wszytskim którym mnie brakowało. :-) :****** całuski

A teraz się włączam w dyskusję. :-)
Ja uwielbiam next!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jolu - przymieżałam się do tych samych bucików, ale stwierdziłam że jeszcze poczekam, i w razie czego kupie sobie prez net, - to tylko 1 dzień czekania! :tak: uwielbiam internet! :-D

A ja dla Majuśki upatrzyam sobie to: :tak: :-)
Buy Denim Jeans from the Next UK online shop
Buy Pretty Embellished Fleece Jacket from the Next UK online shop
cudeńka, nie?

moniqsan - buuuuuu :-(, ja bym z taką chęcią Ci coś przywiozła. :-( nie mogłaś wcześniej się zorientować. :-(

jola, łooo matko że ty jeszcze masz siłe i ochotę na dunga-dunga :cool2: mnie to chyba mąż by brał na śpiocha :rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Barmanka, leże pod stołem ze śmiechu.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ty nam tu nie graj takiej cnotki. ;-) już my wiemy co ci po głowie chodzi. :-D

p.s. Nawet nie wiecie jak mnie wnerwia jak ja mam ochote a mój "zgred" mówi: "kochanie zmęczony jestem" :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Moniqsan- czapa superowa ;-), a widzialas w h&m te siwe kozaczki, wydaje mi sie ze byly tam takie malusie :-)

barmanka79- pewnie nie ma problemu, dziekuje za komplement dot. bucików ;-)Super, że dogadałaś się z szefem, wiedziałam, że wszytsko się ułoży :-) ten malinowy jest ze smyka, sa takie dla same dla chłopaków tylko, że brązowe i w srodku maja paseczki niebieski, pomarancz- wygladaja bosko! szwagierka kupila synkowi a drugi jest z wójcika

jola466- cudne sa te ubranka i kozaczki;-)

m&ms- sliczniusie, kochana życzę ci bezpiecznego lotu i udanego pobytu w PL

ankzoc- super te kombinzony:) ja w sumie juz kupilam malemu kurtecke i spodnie ale zastanawiam sie wlasnie czy nie lepsze byloby jednoczesciowe i chyba jutro pojde wymienic..

aga-k-m- smutne ale niestety takie sa fakty ze czesto trzeba ugrysc sie w jezyk albo ktos musi byc madrzejszy zeby z rodzina jakos zyc.. ja jak narazie nie mam jakis wielkich utarczkow z rodzina i narazie jest ok, ty sie nie doluj amoze ty bys byla ta dobra strona i z nimi porozmawiala choc wiem ze czasami rozmowa nie ma sensu..

jola, m&m- wow jakie slicznosci sa w tym next ..kurcze szkoda ze u nas takiego sklepu nie ma..:(

Witam dziewczyny ja zostałam odizolowana na kilka dni nie miałam neta ani prądu nie mogłam wyjechac z pod domu autem koszmar u nas jest tyle śniegu że szok starałam się was nadrobić ale nie dużo z tego wiem bo w pracy szybko tylko przeglądałam pozdrawiam was wszystkie Barmanko super że w pracy idą Ci na ręke
ankzoc śliczne kombinezony fakt angielskie ubranka są super

reklama
Hej od 2 dni staram sie Was nadrobic i jeszcze mi sie nie udało:szok:
Chyba nigdy nic nie napisze bo czasu starcza na czytanie:tak:
Ja od 2 dni jestem na urlopie wypoczynkowym JUZ:-(
26 dni + 12 dni za 2008 rok i 8 grudnia zgłaszam powrót do pracy chociaz od rodzinnej lekarki chce wziac L4 opieki nad mężem (14 dni)
Wiec fizycznie pojawie sie 22 grudnia w pracy i pewnie I świeta lub wigilia bedzie pracująca:-:)-:)-(
Moniq - pysznosci tylko mam pytanie jesz czosnek przy karmieniu piersią?
Bo ja sie troche boje...chociaz laktacja juz na wymarciu u mnie.

Qrcze cos jeszcze miałam napisac ale zapomniałam.....
Wczoraj pozaliłam sie mężowi ze on ma teraz komputer i swój Zespół a ja gdybym nie miała Zosi to nie miałabym nic (czyt. czuje sie odstawiona na boczne tory):-(
A mój M. oświadczył ze od kiedy jest Zosia to On czuje sie odstawiony bo ja tylko Zosia, Zosia i juz nie pamieta kiedy przyszłam tak bez słowa i sie do niego przytuliłam....:eek::eek:
W kazdym razie zakonczył to twierdzeniem ze kobiety sa skomplikowane i jeszcze bardziej komplikuja sobie zycie i podał przykład:
Jak faceta zapytac ile to 2+2 odpowie 4
Jak kobiety zapytac ile to 2+2 to powie "a dlaczego 4?"
O matko ale sobie wymyslił:szok:
A dziś w Gdańsku piekne Słoneczko:-)

Do góry