reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Babeczki w piecu a ja siadam do listy zakupów bo w lodówce mam tylko światło.Poza tym składniki do diety muszę nabyć:-).Dziś uraczę rodzinkę pierwszym dietetycznym daniem(sałatka z ziemniaków ugotowanych w skorupce,indyka i kukurydzy-w dzisiejszej wersji kukurydza+ groszek+czerwona papryka-polanej jogurtem)

Dieta Jennifer Aniston.Niestety nie dla mam skazańców:sorry:.
My nie jesteśmy skazańcami, a poza tym butelkowe!

Babeczki w piecu a ja siadam do listy zakupów bo w lodówce mam tylko światło.Poza tym składniki do diety muszę nabyć:-).Dziś uraczę rodzinkę pierwszym dietetycznym daniem(sałatka z ziemniaków ugotowanych w skorupce,indyka i kukurydzy-w dzisiejszej wersji kukurydza+ groszek+czerwona papryka-polanej jogurtem)
To brzmi nawet nieźle. A coś więcej???

Ziemniaczki można ale w mundurkach.Poza tym nabiał(chudy),kurczaczka,wołowinkę,cielęcinkę wiele smacznych składników.Mi ona pasuje bo zwolenniczką "katorżniczych" diet-cud nie jestem.Niektóre dania modyfikuje po swojemu(nie zawsze w środku tygodnia można u nas kupić cielęcinkę,wiec zastępuję to filetem z kuraka) i opuszczam np podwieczorek.Trzeba trzymać sie podanych ilości wiec pierszy dzień jest ciezki dla osób, które lubią solidne porcje(ja zapycham się herbatkami i wodą mineralną) ale drugi i następne dni to betka (czasem nawet zapominam o jedzeniu)

Ostatnia edycja:
Ja bardzo proszę o więcej szczegółów tej diety. Jak tylko pójdę do siebie już mieszkać to muszę coś z sobą zrobić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cała szafa spodni, a ja w nic się nie mieszczę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

reklama
hmmmm, ta dietka brzmi przekonująco:tak::-) ale ja poki co mam juz zakupione skladniki do swojej - w jej trakcie tez zapominalam o jedzeniu... Ale dopiero po którymś tam dniu... Ale nie powiem, dzis sniadanie zjadlam o 14:00, bo wczesniej jakos jesc mi sie nie chcialo... po 17:00 zjem z M obiad i do jutra pewnie nic nie przekasze (bo tak juz jest od kilku dni..)

Do góry