reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

m&m's kobieto, o plis! Ty to jesteś jednak wyrodna, nie matka ale przyjaciółka. Dzięki Ci za tę torturę :growl::wink:
W ogóle pomijając już pogodę, to pięknie tam macie :tak:

ankzoc też kupiłam Liliance kombinezon w Smyku. Ten malinowy :tak: Chłopięce tam też są fajne. Podobał mi się pikowany. A w ogóle to te Smykowe kombinezony są naprawdę ładne, ciepłe i nawet podszewka fajna. Natomiast przeszłam się po innych sklepach i masakra, nieładne a dużo droższe, nawet te za 199 pln były brzydsze :huh:

mamomatysia Ty przyklejona do kaloryfera, a u mnie otwarte okna (mimo tej zimy) :cool2: W ogóle powiem Wam coś ciekawego jaki jest u nas fenomen. Całą zimę mamy kaloryfery wyłączone, czasami, dosłownie kilka dni w roku zdarzy nam się podkręcić na dwójkę, tak jest ciepło :cool2:

reklama
Confi-Ja dwa tygodnie temu kupiłam kurtkę i jak Fifiemu ubiorę grubszy sweter to się nie zapina.Szlag mnie trafia bo kurta do najtańszych nie należała.Co do fotelika to mały się poprostu przestaje mieścic i każda próba włożenia go do nosidełka kończy się wrzaskiem(a jeździmy dużo)

zazdroszczę moniqsan tej ciepłoty - ja to zmarzluch jestem - i np. u nas w domku juz sie pali od poczatku pazdziernika:-(

agakm- moj m jest ze stycznia 12 ale 80 rocznik :-), a ten moj nieszczesny listopad to z jednej strony plusik, bo zobacz caly czas mam 26 lat :-D

moniqsan- malinowy z kurczakami?? ja taki tez kupiłam Mai, a szwagierka wziela taki brazowy z kurczakami dla synka, a co do innych sklepów to jakaś masakra nawet w 5-10-15 maja takie ceny, szok

a teraz sie pozegnam bo dziecie moje marudzi i ide robić nalesniki chodza juz za mna od wczoraj :-D
milego popoludnia mamuśki

zazdroszczę moniqsan tej ciepłoty - ja to zmarzluch jestem - i np. u nas w domku juz sie pali od poczatku pazdziernika:-(

Też o tym coś wiem, jak pojadę do rodziców to u nich taka zimnica że szok :shocked2: Najgorzej że Lilia przyzwyczajona do naszego "klimatu" i tam strasznie marznie a w nocy nie wiem co z nią zrobić. Jak biorę ją po nocy z łóżeczka to ma ciałko zimne jak mrożona kura :hmm: I jest ubrana podwójnie - body plus pajac. W domu śpi w samym pajacu (i to bawełnianym cienkim) :unsure:

A ja siedzę teraz w samych majtkach. Nawet skarpetek tu w domu nie mam (nie używam). Wszystkie zostawione w Radomiu :rofl2:

Moniqsan-Ja dokładniej stópki mam na kaloryferze bo mi ciągle w nie zimno(frotowe skarpeciska na nogach).Uwielbiam chodzić boso a więc kapcie odpadają ,z musu zakładam skarpety.Prócz tego chodzę w krótkim rekawie(okien nie otwieram bo zacina:wściekła/y:)a kaloryfery odkręciłam dopiero dziś bo dotąd było ciepło, ale teraz temperatura w domu spadła w ciągu jednej nocy z 22 do 19 stopni.

Witam !!!

No widzę że pogoda do du... to i forum odżyło:)
A ja siedzę i od pół godziny nadrabiam Was. Na szczęście z Inką siędzę i ciasteczkami owsianymi:) Macie wene.

Umnie też jak to określiła Confi jęczydupa mała. I najgorsze, że w nocy się budzi i nie spi po trzy godziny. Aż mam dość.

Mamamartysia super zdolniacha z Twojego synka. pewnie mając 10 miesięcy pobiegnie :)

Moniqsan u mnie też śnieg, temp 0 stopni i juz biało jest, a ja tak zimy nie lubie.

Confi konsekwencja działa cuda. Czytałam, że mały juz troszkę wypił- super. Już niedługo będzie butelkowo - cyckowy :)

M&m's i Saro i Tikanis zdrowiejcie szybciutko.

M&m's "piknie" tam u Ciebie

Barmanko powodzenia na rozmowie z szefem

A mnie od pogody i przez te wojaże małego głowa boli. Chyba też małego przeprowadzimy do jego pokoju.

moniqsan, nina, dziękować , dziękować. też tu lubię mieszkać. :-)

To jeszcze sie pochwale jak tu u nas wygląda. Zdjątka z przed miesiąca dokładnie - połowa września - Teściowa. :-)

Załączniki

• SNB10812.jpg
    SNB10812.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 38
  • SNB10824.jpg
    SNB10824.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 35
  • SNB10837.jpg
    SNB10837.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 35
  • SNB10839.jpg
    SNB10839.jpg