reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

A ja zadam tutaj pytanko, które zadałam ostatnio na innym wątku. Do kiedy dzieci podnosi się do odbicia? Może mamusie starszych dzieci mi to powiedzą, bo takie jak ja to mogą nie wiedzieć?

reklama
I jeszcze chciałam się dowiedzieć jak wprowadzacie nowe produkty? Jak dziś podacie jakąś nową rzecz to kiedy następną? Ile dni odczekujecie? No i co z tym glutenem? Mam też go traktować jako nowość?

Jenyyy, zobaczcie co sie u mnie dzieje. Jeszcze kilka dni temu ten pan jeździł kosiarką ... dziś odśnieżarka :shocked2: szok

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
To zobaczcie co u mnie jest!!
Niestety nie mogę wyjść na dwór bo mnie M. pilnuje. :dry:

Załączniki

• SNB11934.jpg
    SNB11934.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 38
  • SNB11938.jpg
    SNB11938.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 39
  • SNB11939.jpg
    SNB11939.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 38
marzenko - ja nadal odbijam Jadze - niestety moja córcia nie wyrosła z problemu ulewania (a po kaszce to juz w ogole - rzyganie na całego:szok::-().

marzena80- ja gluten zaczełam wprowadzac od pocztku pazdziernika przez 1 tydzien 1 łyżeczka kaszki mannej bobivita od 6 m-ca teraz podaje 2 łyżeczki do swojego odciagnietego mleka. Jesli chodzi o nowe produkty to u mnie jak narazie słoiczek stracza na 2 , 3 dni, wiec podaje malej jesli przez te 3 dni nic sie nie dzieje to podaje nastepne..

no ja się na chwilkę urwałam bo okazało się ze Młody jednak by coś przekąsił...no i przekąsił. Prawie cały słoik zupki jarzynowej z Hippa i 60 ml mleka...:szok:
ale uwaga, uwaga...z butelki :cool2:
widze ze jednak najlepiej działa konsekwencja...
Moje mleczko tez się nie zmarnuje bo zaczynam odciąganie i mrożenie...nie chce by Dami pił sztuczne mleko jak będę w pracy więc musze się troszkę natrudzić.

m&m's
masz rację , jakbym mogła to sąsiada wydelegowałabym tam gdzie się nadaje...na pustynię :confused2:
Jego szczęście ,że przestał walić i wiercić na razie więc mam teraz błoga ciszę :sorry:

mamamatysia pomysł z butelką z uchwytami tez niezły, jak nic nie pomoże to zostanie taka opcja...dziękuję :tak:

ja na razie nie mysle o foteliku czzysto ekonomicznych powodów ale jak wróce do pracy to bedzie to następny zakup w naszym domu ...upatrzyłam sobie już Maxi Cosi a że na Tobi mnie nie stac to chyba bedzie Priori, czas pokaże
a co do grubszych ciuszków to się wkurzyłam na maksa...znów :confused2:
nie wiem czy pamiętacie kurtke jaką kupiłam Damianowi w Tesco...nieważne
wczoraj próbowałam go w nią wbić...porażka na całej linii, rekawy sa tak wąskie ze raczka dziecka nie przejdzie....tzn przejdzie ale musiałabym ja na siłe ciągnać :eek:
No i teraz na gwałt szukam kurtki dla Młodego ...echhh jak nie urok to sraczka :crazy:

reklama
Do góry