Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamamatysia - byłoby bardzo miło!!! Teraz to szykuje sie nam jednodniowa imprezka jak nic (ja, marzena Ty, tsarinka musiałaby do nas dojechac). Moj M po prostu by nas zostawił, a pewnie pozniej by po nas przyjechal..
Oj byłoby bardzo fajnie!!!
Mamomatysia a czy Ty jesteś zmotoryzowaną mamusią? Bo ja niestety jak wszyscy wiedzą nie. No i mam problemy z dotarciem gdzieś. Ale jeśli Ty masz możliwość przyjechania do mnie to zapraszam! Teraz jeszcze nie mieszkamy u siebie, ale na początku listopada już chyba będziemy "na swoim" Więc może się spotkamy???
Jolu gratulacje dla dziewczynek!!!
Oj Kochana a ja będę mieszkała na Ligocie na Zadolu! To mąż może Cię przywieźć do mnie!!!:-):-):-):-):-)Marzenko-Ja też nie jestem zmotoryzowana-jeszcze(kurs robiony 9 lat temu
).Ale mam obcykane rozkłady autobusów na linii Lędziny-Katowice,Tychy-Katowice:-).I męża pracującego w Katowicach-Piotrowicach.Więc jestem na wpł mobilna;-)