reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

pochwale się Wam, u nas panuje tradycja, że jak się ktoś obroni, to mu znajomi robią takie oto cuda podsumowujące calokształt studiow, nie związane to jest z rzeczywistym studiowaniem:-)

Załączniki

• DSCF0572.jpg
    DSCF0572.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
tsarina -kurcze rewelacyjną będziesz miała pamiątkę.. szkoda, ze u mnie nie ma takich tradycji :-(

bohaciefko - zdróweczka Ci Kochana zycze:tak: wracaj do nas cała i zdrowa

mamamatysia- teraz - jak pisalam - bede w Opolu... pewnie gdzies za tydz. moze za dwa.. W zimę raczej nie chce mi sie jechac do Krakowa, zreszta brat M przyjezdza do Boleslawca co tydzien lub dwa (doktoryzuje się w Poznaniu, wiec zahacza o B-c).
Ale na wiosne wezmiemy z M urlopik i jedziemy na tydzien (do jego brata, do jego dziadka, wszelkich cioc, wiec i ciocie z BB będą zahaczone) - napewno dam Ci szybciej znac co i jak.

Moniqsan pełne uznanie za kunszt w kuchni:tak:

M&m's dużo zdrówka kochana! Kuruj się prędziutko!

Jolu wszystkiego najlepszego dla dziewczynek! Współczuję Ci czekania na operację... Trzymaj się dzielnie, ściski dla Ciebie!

Bohaciefka wszystkiego naj dla Małgosi:-) i dużo zdrówka dla Was!

Na plamy od jedzonka mam taki oto sposób: zakładam Matiemu do jedzenia "kombinezon ochronny" czyli jeden z pajaców do tego przeznaczonych. Nie przejmuję się plamami a mały może się paciać jedzeniem jak lubi:tak:

Aga k m- No to dawaj znać jak będziesz miała ochotę na spotkano szczegóły sie dogra w odpowiednim czasie(Marzenko i inne śląskie mamy-czekam na odzew:happy:).

Tak na marginesie czy któraś z Was zna moze użytkownika wózka Cybex Topaz???
Wózek spacerowy Cybex model Topaz kolor Sand.
Szukamy spacerówki a ta wyjątkowo wpadła mi w oko.Niestety przeszukałam neta i pomocnych opini wcale:-(.Gdybyście coś wiedziały dajcie cynk.

mamamatysia - byłoby bardzo miło!!! Teraz to szykuje sie nam jednodniowa imprezka jak nic (ja, marzena Ty, tsarinka musiałaby do nas dojechac). Moj M po prostu by nas zostawił, a pewnie pozniej by po nas przyjechal:-D:-D:-D..
Oj byłoby bardzo fajnie!!!
Mamomatysia a czy Ty jesteś zmotoryzowaną mamusią? Bo ja niestety jak wszyscy wiedzą nie. No i mam problemy z dotarciem gdzieś. Ale jeśli Ty masz możliwość przyjechania do mnie to zapraszam! Teraz jeszcze nie mieszkamy u siebie, ale na początku listopada już chyba będziemy "na swoim" Więc może się spotkamy???

Jolu gratulacje dla dziewczynek!!!

Marzenko-Ja też nie jestem zmotoryzowana:zawstydzona/y:-jeszcze(kurs robiony 9 lat temu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:).Ale mam obcykane rozkłady autobusów na linii Lędziny-Katowice,Tychy-Katowice:-).I męża pracującego w Katowicach-Piotrowicach.Więc jestem na wpł mobilna;-)

Marzenko-Ja też nie jestem zmotoryzowana:zawstydzona/y:-jeszcze(kurs robiony 9 lat temu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:).Ale mam obcykane rozkłady autobusów na linii Lędziny-Katowice,Tychy-Katowice:-).I męża pracującego w Katowicach-Piotrowicach.Więc jestem na wpł mobilna;-)
Oj Kochana a ja będę mieszkała na Ligocie na Zadolu! To mąż może Cię przywieźć do mnie!!!:-):-):-):-):-)

Acha zpomniałam napisać, że ja też kurs robiłam 9 lat temu. Zdałam za pierwszym razem i na tym koniec mojej hitorii z prowadeniem auta...:-:)-:)-(

reklama
Do góry