reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hejka
jolu 466 przepiekne te sukienusie tez o takcih myslalm ale nie znalazlam za granica a my juz po chrzcinach:)dobry wybor kreacji:)
z tego stylu mam czapunie:)ale juz jest powoli za mala ..szkoda..moze ja popraniu rozciagne??:)
ale przyznam ze to jest bardzo modna kreacja teraz nawet w tvn style pokazywali jakie trendy na chrzciny sa:)mama modnisia:)i corcie tez:)

aga km nie martw sie ksiadz dla dziecka robi ten chrzest a nie dla rodzicow wiec sie raczej stara mysle!!!!!!
moze dajcie m cos wiecej na tace???hmmmm jak taki sie wydaje negatywny......

reklama

ja mam właśnie ten pierwszy:tak::-) jesteśmy obie baardzo z niego zadowolone - chociaz ta pozytywka mogłaby troszkę dłużej pograć:tak: nio, ale jak już pisałam - Jaga bardzo lubi zabawe na leżaczku, a wibracje pod nim wspomagają robienie kupek, hehe:-D No i oczywiście na pałąku największe zainteresowanie wzbudza małpka;-) Mam nadzieję, że Kasia również będzie zadowolona z Twojego wyboru:tak:

Ninko ja mam ten drugi :-) polecałabym głownie ze względu na to ,ze jest do 18 kg i tak szybko nie przestaniesz do używac . Damianek bardzo lubi ten leżaczek bo może na nim posiedzieć i sie pobawic a także pospać bo można go znizyć, ale skoro się już zdecydowałaś to nie będe Ci głowy zawracać :-p

confi - ten pierwszy leżaczek też jest do 18 kg:tak::-) ale jak tak teraz patrze, to ten Twój jakoś tak bardziej mi się podoba, hehe - no ale cóż.. Zakupiłam "safari" i też jest super :-)

fajnie, że rozmawiacie o chrzcinach. Ja mam bardzo podobne zdanie jak Confi - jestem ateistką, nie wierzę... Starszego synka ochrzciłam po presją rodziny, teraz znowu mam dylemat. Wszyscy mówią, że skoro Andrzej ochrzczony to Gabusia też musi... Eh, nie ma to jak żyć w zgodzie ze sobą, prawda? :-(
Chociaż, jak patrzę na te sukienusie.. :-):-)

aga-k-m- ja wlasnie chce sobie kupic ten lezaczek FISHER PRICE 2w1 LEZACZEK BUJACZEK POZYTYWKA G5914 (693641559) - Aukcje internetowe Allegro bo dzis bylismy u mojego brata i on wlasnie go ma i kubus dzieki tym wibracjom lezal jak zaklety.. normlanie jestem w niebo wzieta..
ja mam leżaczek z chicco też z wibracjami, gdy tylko je włączam mała zaczyna płakać jak opętana... Nie rozumiem jej, ja bym z chęcią poleżała w takim leżaczku z wibracjami :-)

Witam wszystkich.
Dawno nie pisałam a mam ważne pytanie i nie wiem czy już ten temat był na wątku. Chodzi o dodatkowe szczepienia min. na rotawirusy. Czy wy już szczepiłyście swoje dzieci. Gdzie można kupić tą szczepionkę? Czy jest ona normalnie do kupienia w aptece? Będę wdzięczna za informację.

marychna21- my szczepiliśmy Hanię na rotawirusy, bo podobno biegunka przez nie wywoływana często się zdarza u dzieciaczków. My kupiliśmy tę szczepionkę już bezpośrednio w przychodni, ale pewnie w aptece też można. Niestety jest mocno droga - u nas 300 zł

reklama
Do góry