dziewczynki ja przepraszam że tak po łebkach was nadrabiam i nie każdej pisze z osobna ale ciągle coś trzeba zrobić i ja tak latam jak głupia
jakby któraś coś jeszcze chciała się mnie dopytać czy zasięgnąć opinii to proszę pytać
nina - ja mam ten pierwszy leżaczek, jestem super zadowolona...no raczej mój syn :-)
najbardziej podoba mi się to że ja w nim uśnie to blokuje tą dużą płozę z przodu i śpi sobie w leżaczku, nie przenoszę go nigdzie
ale właśnie doczytałam że już zamówiłaś...
Roxy witaj na forum
Kaatharina my jeszcze nie planujemy zakupu krzesełka do karmienia.. ten który ty wybrałaś jest bardzo fajny, kolorowy. wczoraj byliśmy u koleżanki która ma to krzesełko, synek non stop sie gapił na niego bo taki kolorowy
tylko mi po głowie chodzi inne krzesło - albo takie z siatką pod spodem by było na zabawki, albo takie drewniane któe potem można rozstawić i będzie stolik i krzesełko dla synka... ale jeszcze nie zdecydowaliśmy...
skoczek też fajny, jak taka przybajerzona huśtawka :-):-)
ankzoc z tym kopaniem w pałąka to już nam confi pokazała jaki jej synek cwanaiczek jest
echh dzieci to rzeczywiście cwane są... rozumek malutki ale sobie radzą
Właśnie dziewczyny, dobrze że Confi o tym napomnkęła... mam pytanie
czy założyłyście jakieś lokaty dla swoich dzieci?
jak to wygląda? jakie %? jakie warunki? na jak długo?
strasznie mnie ten temat interesuje.... chcieliśmy synkowi założyć jakąś lokatę, czy coś podobnego, z pieniążków któe dostał by na chrzciny, może jeszcze też coś od siebie byśmy wpłacali...
byłabym baaardzo wdzięczna gdybyście się wypowiedziały