reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

niom - a ja dziś grzecznie zaliczyłam ... kościółek.. Tak, tak... mieszkając zaledwie 100m od kościoła - poszłam tam pierwszy raz od 3 lat... A wszystko za sprawą mszy św. za babcię i dziadka mojego M..

Cieszę się, że byłam na tej mszy (zaznaczę jeszcze, że z teściową - bo dziadkowie byli jej rodzicami) - jakoś teraz pewniej się czuję, że ktoś "na górze" dodatkowo będzie nad nami czuwał :)))

reklama
confi - Kochanie, specjalnie dla Ciebie włączyłam kompa wieczorkiem.. Stwierdziłam, że dam Ci spokój tel.. Bo jakby coś się działo - z pewnością byś przecież napisała.. Dlatego z nadzieją czekałam na jakieś info na forum :))

Trzymam kciuki za jutrzejszy wyjazd do szpitala!!! No i czekam na same dobre wiadomości z porodówki!!!
Ja też mam ogromniastą torbę - i wcale nie przejmuję się rozmiarem - tak jak pisała ankzoc - po prostu wepchnę ją pod łóżko ;)

A ja chyba jakos podswiadomie czułam ze wejdziesz dziś ;-)
możesz pisac śmiało, nie wiem jak to jutro będzie wyglądało ,ale po południu zostanę sama na oodziale więc przyda mi się"towarzystwo " :-)
No chyba ze będe juz na porodówce to najwyżej nie odpiszę :-D
Mam 1000 myśli na minute i nie mogę się skupić nawet na moich ukochanych Kryminalnych zagadkach....
Dobra...ide sobie.

Tsarina Gregory House i prowadzenie ciąży? O Maaaatko :-D

Witajcie dziewczynki!

confi nadal trzymam kciuki!
powodzenia!

ja dziś sprzatam! Robie generalne porządki, takie mam postanowienie i umyje okna! Zawiesze świeże firanki! A może i na kolanach umyje podłogi? Jeszcze nie wiem... coś musze robić, żeby nie czekać bezsensownia na jakikolwiek znak, nie?

DZIŃ DYBRY!:-D

Ja dzis mam bojowe zadanie. Uczyc sie socjologii! Koniecznie i nie ma zmiluj sie!:angry:

Wczoraj bylam na KTG. Julka byla bardzo grzeczna i zapis wyszedl bardzo ladnie. Wniosek, ze dziecko poprostu nie lubi Dr. z przychodni, ktory wlasnie wczoraj byl ;-):tak:
Dzis mam siostre na glowie, wiec jeden dodatkowy obowiazek, ale jakos sie ja przekupi i bedzie grzeczna. W sumie moglabym jeszcze jutro nie rodzic. Musze dokupic jakas zabawke/gadzet dla siostry na komunie. Mam narazie lancuszek i medalik. No i to zaliczenie. Za jedym razem zalatwilabym wszystko. Znaczy pojechalabym na zaliczenie i w drodze powrotnej do jakiegos wieeeeeeeeelkiego centrum handlowego.

Confi trzymamy kciuki, zeby wszystko bylo super! Moze lepiej jakby porod sam sie zaczal. No, ale tam juz sie Toba zajma. :tak: ODWAGI!
ankzoc to wizyta jednak nieudana. Wiesz, ja jeszcze w tym wszystkim staram sie jednak znalezc jakas optymistyczna strone. Moze poprostu faktycznie jeszcze nic sie nie dzieje. W koncu sie znaja.
Aczkolwiek latwo mi mowic, a ja sama jak wyszlam z tego USG w srode tydzien temu. Co sprawdzal jak Julka lezy, to i tak mu nie uwierzylam, ze lezy jak trzeba. W sumie to juz zapisywac sie mialam do mojego radiologa.
Ciekawe co z tikanis? Czy juz ma swoje bobo?

tsarina Chyba masz baaaaardzo duzy dom? Co Ty tak w nim sprzatasz caly czas?
A moze chcialabys dla odmiany inny, np. moj? Hm....?

Ide jakies sniadanko skonstruowac.
No i ja jednak tez musze troche pobyc tsraina. Popatrzylam na podloge i znow mam pelno faflunow z ulicy! Szlag! Musze znow sprzatnac. Pogoda przydka, a ja bym posciel wywalila na balkon....

dziewczyny, ja zwariuje! mój mąż oszalał!

wczoraj było mi źle, ale to pisałam... ale mój mąż oszalał!
on jak tylko w nocy poszłam do wc, to zaraz jak się czuję, czy w porządku? wczoraj jak odsypiał po pracy, to co jakiś czas na kązdy głośniejszy ruch, szuranie krzesła czy cokolwiek, to znów sie budził i czy jest ok?

teraz, siedze i układam pranie, spadło mi coś o oczywiście przy pochylaniu sie musiałam zakląć, bo brzuch przeszkadza, a ten już niemal na nogach i jak sie czuję! Fajnie, że sie martwi, ale to go chyba w nerwice natręctw wpędzi! nie chce mieć męża wariata większego niż mam teraz...

słonko ja mam mieszkanie, ale w nerwach mam zacięcie pedantyczne, a że straszny ze mnie nerwus, to czasem w domu mam gigantyczny bajzel a czasem mam taki pożądek, że mi aż dziwno, że to moja robota! oki, lece... trzymajcie się!

trzymam kciukasy za tikanis i confi to ich wielki dzień!

Ostatnia edycja:
witam w dwupaku

tsraina- krystyna pewnie juz urodzila :-)

slonkoonline- kochana, zeby mi chociaz usg zrobili to bylalbym mniej niezadowolona, ale mialam tylko ktg i do domu!

reklama
Do góry